Στις παλίρροιες της καρδιάς – Εποχή του Καρκίνου 

karkinos-problhmata

Στις παλίρροιες της καρδιάς – Εποχή του Καρκίνου  .

Στις παλίρροιες της καρδιάς 21 Ιουνίου (Θερινό Ηλιοστάσιο) – 22 Ιουλίου 2023 .

Κάθε χρόνο η περίοδος του καρκίνου ξεκινά το θερινό ηλιοστάσιο.  Ο άνεμος των Διδύμων δίνει τη θέση του στη γλυκιά βροχή του Καρκίνου;

Ο αέρινος Δίδυμος βυθίζεται, ο ωκεανός ανεβαίνει.

zodia-taro-45

Ο καρκίνος κυβερνάται από το φεγγάρι. Κάθε μέρα το φεγγάρι ανατέλλει σε διαφορετική ώρα και τόπο με διαφορετικό σχήμα και χρώμα. Το καβούρι, επίσης, μετατοπίζεται από μέρα σε μέρα, στιγμή σε στιγμή.

Ο καρκίνος τρέφει όλες τις μορφές ζωής. Είναι τρυφερή, νοσταλγική, λαχταρά για πάντα τη γλύκα του παρελθόντος, του σπιτιού και της παιδικής ηλικίας. Κάντε μια βόλτα στα χωράφια της μνήμης. Επισκεφτείτε ξανά τις ρίζες σας. Ο Καρκίνος χρειάζεται την οικογένειά της ή φίλους που νιώθουν σαν οικογένεια. Σπίτι, ρίζες και οικογένεια ξεκαθαρίζουν σαν πυξίδα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Το καβούρι παραδίδεται στις παλίρροιες της καρδιάς της με ολοκληρωτική εγκατάλειψη. Αυτές οι παλίρροιες σίγουρα δεν είναι πάντα ήρεμες. Ως εκ τούτου, αυτή η σεζόν είναι γεμάτη από πολλές διαθέσεις. Ο Καρκίνος απορροφά τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των σκέψεων, των διαθέσεων και των δονήσεων άλλων ανθρώπων. Για όσους είναι ήδη ευαίσθητοι, φροντίστε να ενισχύσετε την άμυνά σας κάθε πρωί κατά τη διάρκεια αυτού του ηλιακού κύκλου.

Το καβούρι είναι ένα πλάσμα που κινείται αργά. Στην Αγιουρβέδα, ο Καρκίνος αντιπροσωπεύεται καλύτερα από το kapha dosha. Τα άτομα Κάφα χρειάζονται περισσότερο ύπνο από τον μέσο άνθρωπο. Είναι απαλοί, ευγενικοί, ονειροπόλοι, ρομαντικοί, εσωστρεφείς, δημιουργικοί, διαισθητικοί και συναισθηματικοί. Υπάρχουν πολλές δωρεάν, νόμιμες δοκιμές που μπορείτε να κάνετε στο διαδίκτυο για να προσδιορίσετε το dosha σας. Αναζήτηση για “δοκιμή dosha” ή “δοκιμή prakriti”. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να μάθετε τι είναι η dosha σας – αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια τρόφιμα είναι καλύτερα για εσάς .

tilefonikes-provlepsis

Στις παλίρροιες της καρδιάς – Εποχή του Καρκίνου  .

28 Ιουνίου: Ήλιο τρίγωνο Κρόνος Ανάδρομος στους Ιχθείς. Χαλαρές δονήσεις. Προώθηση μιας υγιούς σύνδεσης με το φαγητό, τη φύση, το σώμα και το μυαλό.

30 Ιουνίου: Σύνοδος Ήλιου Ερμή στον Καρκίνο + Ερμή τρίγωνο Κρόνος + 1η ημέρα Ανάδρομου Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Εξαιρετικά παραγωγικός, επικοινωνιακός, δραστήριος. Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση και επαναφόρτιση επίσης.

3 Ιουλίου: Σούπερ Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

δωρεάν-προβλέψεις

17 Ιουλίου: Νέα Σελήνη στον Καρκίνο  + Ερμής στο Λέοντα τετράγωνο Δίας στον Ταύρο

20 Ιουλίου: Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνας Rx στους Ιχθείς + Άρης στην Παρθένο απέναντι από τον Κρόνο Rx.  δημιουργικές δονήσεις. Υψηλή πιθανότητα για δυσπεψία. κρατήστε το σώμα σε κίνηση.

21 Ιουλίου: Ήλιος απέναντι από τον Ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Βαριά, ανήσυχα, τεταμένα, περίεργα vibes. Εστίαση στην πνευματική/συναισθηματική/ψυχολογική ανάπτυξη και αλλαγή. Παρακολουθήστε το άγχος και τα επιχειρήματα. Ξεκουραστείτε πολύ. λάβετε προφυλάξεις ενάντια στους εφιάλτες.

22 Ιουλίου: 1η ημέρα της Ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα (αρχίζει μόλις 17 λεπτά πριν ο ήλιος μπει στον Λέοντα)

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis