Αφροδίτη στον Ταύρο, Άρης στο Λέοντα, Συμβατοτητα

astrologia-161014-synodos-ilioy-ermi

Αφροδίτη στον Ταύρο, Άρης στο Λέοντα, Συμβατοτητα

Όταν η γλυκιά, σταθερή άνεση της Αφροδίτης στον Ταύρο, συναντήσει τα δραματικά, ηλικιακά πυροτεχνήματα του Άρη στο Λέοντα, συμβαίνουν διάφορα πράγματα. Πράγματα σέξι, πράγματα τρομακτικά και πολλών ειδών άλλα πράγματα. Αυτοί οι δύο δεν αποτελούν τον μειλίχιο και απαλό συνδυασμό.  Οι βασικές, θεμελιώδεις διαφορές τους δημιουργούν μια μεθυστική χημεία η οποία μπορεί να γίνει χαοτική… διασκεδαστικά χαοτική, σίγουρα, αλλά χαοτική. Καθώς ψάχνουν και οι δύο τρόπους να εκτιμήσουν και να επιλύσουν τις διαφορές τους, ο καθένας από αυτούς έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί και να επεκταθεί πέρα από τα όρια ασφαλείας του, δημιουργώντας μία βαθιά και δυνατή σχέση.

 

 

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, «Μητέρα Γη», είναι σαν την πέτρα της αγάπης. Αναδύει έναν ήρεμο αισθησιασμό, ο οποίος είναι τόσο μεθυστικός, όσο το ζεστό μέλι. Σε ισορροπία με το σώμα της, εκτιμάει όλες τις υλικές ανέσεις της ζωής, αυτή η Αφροδίτη ξέρει πώς να διασκεδάσει. Είναι εξαρτημένη και σταθερή στις σχέσεις της, ενώ εκτιμάει την καθημερινότητα και την συνέχεια. Παρόλο που αυτή η επιμονή της στην έλλειψη αλλαγών μπορεί να την κάνουν κτητική και πεισματάρα στον έρωτα, αυτό γίνεται μόνο επειδή ξέρει τι θέλει και όταν το αποκτήσει θέλει να το έχει για μια ζωή.

Διαβαστε επισης την ηλιακη συναστρια των ζωδιων σας :   ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-zvdia-taro-00

Ο Άρης στο Λέοντα, καίει φωτεινός, σαν το ζεστό, χρυσό ήλιο. Ζει τη ζωή του με γούστο, ο Άρης αυτός δίνει μια τολμηρή και δραματική προσέγγιση στην τέχνη της ζωής. Η παθιάρικη καρδιά του κάνει τον Άρη στο Λέοντα πολύ ρομαντικό,  ερωτοτροπεί με το ταίρι του με δημιουργικότητα και ευφυΐα. Ο άρχοντας της ζούγκλας έχει την τάση να είναι υπερβολικός και να βάζει τον εγωισμό του πάνω από τη σχέση του. Όταν, όμως καταφέρνει να ελέγχει τα νεύρα του και να κατανοεί και τις ανάγκες των άλλων, μεταμορφώνεται σε μεγάλη χνουδωτή γάτα έτοιμη για χάδια.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο έλκεται από την θέρμη και τη γενναιοδωρία του Άρη στο Λέοντα, αλλά μπορεί και να αποθαρρυνθεί από τους ναρκισσιστικούς του τρόπους. Ο Άρης στο Λέοντα θεωρεί την Αφροδίτη στον Ταύρο «γατούλα», αισθησιακά ερωτική προς όλες τις σωστές κατευθύνσεις, παρόλο που μπορεί να εκνευριστεί από την αργή και πεισματάρικη πλευρά της. Το ζευγάρι αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι ήρεμο και  ντροπαλό αλλά η σχέση τους θα είναι πάντα ενδιαφέρουσα.

Διαβαστε επισης την ηλιακη συναστρια των ζωδιων σας :   ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

zodia-zvdia-75