Συνέπειες που συνοδεύουν τις παρορμήσεις 11-12/06

krios-zvdia-astrology

Συνέπειες που συνοδεύουν τις παρορμήσεις 11-12/06 .

Συνέπειες που συνοδεύουν : Παρασκευή απόγευμα η Σελήνη μετακινείται στον Σκορπιό καθώς ο Ερμής στον Ταύρο τελειοποιεί το τρίγωνό του με τον κυβερνήτη του Σκορπιού, Πλούτωνα.

Η συλλογική διάθεση πέφτει, αλλά όχι με άσχημο τρόπο – μάλλον με μια χαμηλή και αργή ταχύτητα. Οι λέξεις, οι αισθήσεις, τα στιλ και οι συμπεριφορές έχουν σημασία.

Αυτή η Σελήνη προχωράει για ένα τρίγωνο με τον αστεροειδή Εστία και μια όψη χιαστί με τον Δία στον Κριό.

zodia-taro-45

Αν είστε αφοσιωμένοι στο στόχο μπορείτε να τον πραγματοποιήσετε – μεγάλη στιγμή! Η Αφροδίτη έρχεται σε σύνοδο με τον Ουρανό,  Σάββατο απόγευμα. Η έλξη μπορεί να ξεκινήσει ή να σταματήσει, μέσα σε μια στιγμή. Γενικά επικρατεί καλή διάθεση και επιθυμία. Καλό θα ήταν να εξετάζετε τα κίνητρά σας όταν αισθάνεστε πως σας ωθούν να πραγματοποιήσετε κάτι.

Ο Άρης κινείται στον απόηχο του Χείρωνα… και πιθανότατα λειτουργούμε με έντονη ενόχληση ή ερεθισμό.. που πυροδοτείται ίσως από κάποια μόνιμη ταλαιπωρία, απώλεια ή σοβαρή ζημιά; Σκεφτείτε τις συνέπειες που συνοδεύουν τις παρορμήσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Συνέπειες που συνοδεύουν τις παρορμήσεις 11-12/06 .

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη του Σκορπιού έρχεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη και ο Ουρανός στη συνέχεια αντιτίθεται στον αστεροειδή Αθηνά . Η ικανότητα να αλλάξετε το μυαλό ή την καρδιά κάποιου άλλου είναι φανερά ισχυρή! Είναι όμως σοφή κίνηση; Μήπως είναι μια ιδιοτροπία, ένα μοτίβο δικό σας ή δικό τους;

Σκεφτείτε αν ωφελεί εσάς – ή κάποιον άλλο. Μερικές φορές είναι εξαιρετικά ευχάριστο να ικανοποιείται μια επιθυμία ή μια ανάγκη μας. Κάποιες φορές όμως, η επιμονή για την ικανοποίησή της, οδηγεί σε δυσάρεστα αποτελέσματα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 13-15/06 – Της Καρδιάς το γραμμένο

μελλοντολόγος

Συνέπειες που συνοδεύουν τις παρορμήσεις 11-12/06 .

Κυριακή πρωί, η Σελήνη του Σκορπιού τετραγωνίζει τον Κρόνο και τριγωνίζει τον Ποσειδώνα. Προχωράει κατόπιν για ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα και εναντιώνεται στον Ερμή. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να σκάψετε βαθιά μέσα σας και να ελέγξετε τι ακριβώς γνωρίζετε και σκέφτεστε για όλα όσα ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια των εκλείψεων.

Επιβραδύνετε και «ακούστε» με τις αισθήσεις σας. Είναι σωστό και δίκαιο; Εξαπατάστε ή στηρίζεστε σε μια φαντασίωση; Μήπως δημιουργείτε εμπόδια στο να ακολουθήσετε την καρδιά σας; Αργότερα η Σελήνη μετακινείται στον Τοξότη, τετραγωνίζοντας τον αστεροειδή Εστία και τριγωνίζοντας τον κυβερνήτη του Τοξότη, Δία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Διορθώθηκε η αβάσιμη πίστη ή η παρόρμηση για φυγή; Θα δούμε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098