Συναισθήματα έντονα και καυτά σαν λιωμένη λάβα 31/10-06/11

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-21-5

Συναισθήματα έντονα και καυτά σαν λιωμένη λάβα 31/10-06/11 .

Συναισθήματα έντονα  : Αυτή τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, ο Ήλιος αστράφτει στον υπέροχα βασανιστικό Σκορπιό, όπως κάνει πάντα αυτή την εποχή του χρόνου.

Επιπλέον, το φεγγάρι βολτάρει στο φιλαράκι του τον Υδροχόο, το ζώδιο της καινοτομίας και της ξεδιάντροπης ιδιορρυθμίας.

Και πολύ νωρίς το πρωί της Τρίτης έχουμε την φάση του τετάρτου της σελήνης, που τυχαίνει να βρίσκεται στη μέση των δύο εκλείψεων της σεζόν – της ηλιακής έκλειψης του Σκορπιού στις 25 Οκτωβρίου και της έκλειψης Σελήνης του Ταύρου στις 8 Νοεμβρίου.

zodia-taro-45

Θα φέρει αυτό στιγμές λογικής και βαθυστόχαστες επιφοιτήσεις; Μάλλον θα φέρει και τα δύο. Είναι πολύ εύκολο να υπερβάλλετε λιγάκι παραπάνω, κάτω από το φεγγάρι του Υδροχόου. Μια άλλη συμβουλή για τις αρχές αυτής της εβδομάδας: Προστατέψτε την τεχνολογία σας! Καθώς το φεγγάρι περνά μέσα από τον ψηφιακά καταξιωμένο Υδροχόο τη Δευτέρα και την Τρίτη, στέλνει μια φιλική υπενθύμιση ότι δεν είναι φιλική, κάθε εφαρμογή που κατεβάζετε ή τροφοδοτείτε.

Σήμερα, είναι πολύ εύκολο να διαδώσετε ψευδείς πληροφορίες μέσω meme ή να αγοράσετε προϊόντα σε 30 δευτερόλεπτα, από έναν «ειδικό» του οποίου τα μόνα πραγματικά διαπιστευτήρια είναι οι δεξιότητες επεξεργασίας του TikTok.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Συναισθήματα έντονα και καυτά σαν λιωμένη λάβα 31/10-06/11 .

Ακριβώς επειδή ανεβάζετε, δημοσιεύετε και αποθηκεύετε στο cloud, πόσο ασφαλή ΕΙΝΑΙ πραγματικά τα δεδομένα σας; Και οι αγαπημένες σας εφαρμογές παρακολουθούν κάθε σας κίνηση (και τους προσθέτουν ετικέτες γεωγραφικής θέσης, για εκκίνηση) επειδή διατηρήσατε την ακριβή τοποθεσία σας «ενεργή» στις ρυθμίσεις;

Μπορεί να κάνει το κεφάλι σας να εκραγεί αν το καλοσκεφτείτε! Κι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, καλό είναι να προσλάβετε κάποιον με πιστοποίηση στην πληροφορική, για να διασφαλίσετε ότι δεν θα είστε ευάλωτοι.

Μην υποθέτετε τίποτα το Σάββατο…αλλά να περιμένετε το οτιδήποτε! Η ελεγκτική Αφροδίτη στον Σκορπιό βρίσκεται σε διαμάχη με τον επαναστάτη Ουρανό στον Ταύρο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 11/2022 – 1ο 10ήμερο του Νοεμβρίου

xartomanteia

Συναισθηματα έντονα και καυτά σαν λιωμένη λάβα 31/10-06/11 .

Μπορεί να ξεσπάσουν δυνατά συναισθήματα.. έντονα και καυτά σαν λιωμένη λάβα, κάτω από αυτή την εκρηκτική και απρόβλεπτη όψη. Προσπαθήστε να μην αλληλεπιδράτε με κάποιον του οποίου η συμπεριφορά συνεχίζει να σας προκαλεί. Και αν το ταίρι σας έχει ανάγκη για χώρο, προσφέρετέ τον αντί να του στέλνετε μανιωδώς μηνύματα ή να τον πιέζετε για μια συζήτηση. Μήπως νιώθετε εσείς την επιθυμία για περισσότερη ελευθερία; Δεν χρειάζεται να αντιδράσετε σπασμωδικά.

Μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για ν’ ανασάνετε σε μια σχέση, χωρίς δράματα. Το γεγονός πως με το ταίρι σας ήσασταν στην ίδια σελίδα στο παρελθόν, δεν σημαίνει ότι θα είστε εναρμονισμένοι στην αιωνιότητα. Μην παίρνετε μονομερείς αποφάσεις. Ζητήστε την συναίνεση του/της συντρόφου σας, πριν προβείτε σε ενέργειες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098