Συναισθήματα και ζητήματα από το ασυνείδητο 28/11

synodos-ermi-poseidwna

Συναισθήματα και ζητήματα από το ασυνείδητο 28/11 .

Συναισθήματα και ζητήματα : 28 Νοεμβρίου- Ποσειδώνας Στατικός ορθή πορεία .

Ο Ποσειδώνας τώρα γυρίζει σε ορθή πορεία μετά από μια πεντάμηνη αναδρομή. Μια εβδομάδα πριν και μετά από αυτήν την ημερομηνία, μπορεί να νιώσετε λίγο ονειροπόλοι, αποσυντονισμένοι, καταθλιπτικοί ή βραδυκίνητοι.

Η ενέργεια του Ποσειδώνα σας μεταφέρει σε ένα μη ορθολογικό, διαισθητικό μέρος και μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα και ζητήματα από το ασυνείδητο. Τα ζωντανά όνειρα θα σας δώσουν μια εικόνα για καταστάσεις με τις οποίες παλεύετε και η διαισθητική σας ευαισθησία, μπορεί να φανεί πως εμφανίζεται από το πουθενά.

zodia-taro-45

Μπορεί όμως, να αντιμετωπίσετε και το αντίθετο – τα όνειρά σας να σας διαφεύγουν και να νιώθετε αποκομμένοι από τη διαίσθησή σας. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το δεξί μέρος του εγκεφάλου σας (ο διαισθητικός, δημιουργικός, μη ορθολογικός, προσανατολισμένος στην πίστη) φωτίζει το αριστερό του μέρος (ο λογικός, γραμμικός, πρακτικός) και θα βρεθείτε στο μέσον αυτής της μετάβασης.

Προσπαθήστε να μην ελέγξετε τη διαδικασία, αλλά αφήστε την να σας μεταφέρει και να σας οδηγήσει σε διαφορετική κατεύθυνση. Οι εμπειρίες που έχετε συγκεντρώσει τους τελευταίους πέντε μήνες και σχετίζονται με την πνευματικότητα, τη λαχτάρα. Την έμπνευση, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και τη διαίσθηση, μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στη ζωή σας, τους επόμενους μήνες.

zwdia-tarw-zodia-19

Μπορείτε να διοχετεύσετε την εμπειρία σας με δημιουργικό ή καλλιτεχνικό τρόπο. Σίγουρα όμως θα δημιουργήσετε κάτι νεότερο από αυτό που υπήρχε, το οποίο τελικά μπορεί να είναι θεραπευτικό και αναζωογονητικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

28 Νοεμβρίου – Δίας εξάγωνο Ερμής (25,46μ. Σκορπιού / Αιγόκερω)

Μπορεί να έχετε πληθώρα ιδεών και μεγάλη εκφραστικότητα για να τις μεταφέρετε στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Υπάρχει η δυνατότητα να συνδυάσετε ιδέες, γεγονότα και σκέψεις συγκεντρωτικά. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κατανοήσετε τα μοτίβα σε μια κατάσταση ή πως μπορείτε να δείτε τη Μεγάλη Εικόνα, καλύτερα από ό,τι συνήθως.

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων 12/2020 – Προμηνύουν επανενώσεις ζευγαριών μέσα στον Δεκέμβριο

tarw-taro-xartomanteia

28 Νοεμβρίου – Δίας εξάγωνο Ερμής (25,46μ. Σκορπιού / Αιγόκερω)

Η αλλαγή προοπτικές και οι νέες γνώσεις μπορεί να αφθονούν, καθώς το ρεύμα της συνείδησής σας κυλάει με αισιοδοξία και όραμα. Μπορεί να νιώσετε πως είστε πιο ομιλητικοί από ό,τι συνήθως, καθώς προσπαθείτε να μοιραστείτε και να μεταφέρετε τις νέες ιδέες, την έμπνευση και τις γνώσεις σας.

Σημειώστε τις καλύτερες ιδέες που έχετε για τη μελλοντική σας ανάπτυξη. Καθώς μπορεί να διασκεδάζετε τώρα παίζοντας μ’ αυτές τις ιδέες και ίσως θελήσετε να τις εκδηλώσετε αργότερα. Υπάρχει πιθανότητα να είστε τόσο ενθουσιασμένοι και σίγουροι που μπορεί να συμπεριφερθείτε λίγο υπερβολικά .Ισως να κάνετε τους παντογνώστες.. οπότε φροντίστε να μάθετε να ακούτε και τις απόψεις των άλλων.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA