Συναισθήματα και λογική αλλάζουν διαδρομή 14-16/03

erwtikes-28314

Συναισθήματα και λογική αλλάζουν διαδρομή 14-16/03 .

Συναισθήματα και λογική 14 Μαρτίου – Αφροδίτη σύνοδος Ποσειδώνα .

Μπορεί να είναι μια εποχή ρομαντισμού και ονειρικής επιθυμίας από τη μία πλευρά, ή παραπλανητικής χειραγώγησης και διαπραγμάτευσης από την άλλη.

Στην καλύτερη περίπτωση, αυτή η διέλευση μπορεί να εμπνεύσει τεράστια δημιουργικότητα και να θεραπεύσει την πίστη, στην αγάπη και την αφθονία.

zodia-taro-45

Θα είμαστε εξαιρετικά ανοιχτοί στις υψηλότερες δυνατότητες των στενών μας σχέσεων και της ικανότητάς μας να προσελκύουμε αυτόν κι αυτό που θέλουμε.

Ωστόσο, μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να εκτιμήσετε αυτούς τους τομείς με βάση τις πραγματικότητες που πρέπει να αντιμετωπιστούν προκειμένου να αξιοποιηθεί αυτή η δυναμική.

Μπορεί να μας είναι ευκολότερο να πιστέψουμε στη δύναμη της διαπραγμάτευσης, αλλά είναι εξίσου εύκολο να περάσουμε σε ευσεβείς πόθους…. που χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα της κατάστασης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Αν σκέφτεστε μια σημαντική αλλαγή που περιλαμβάνει εισόδημα, επενδύσεις, δαπάνες ή πόρους, είναι ίσως καλή ιδέα να κάνετε έναν έλεγχο πραγματικότητας με έναν αξιόπιστο φίλο ή σύμβουλο. Αν ξεκινάτε μια νέα σχέση ή διαπραγματεύεστε αλλαγές σε μια υπάρχουσα, ίσως είναι σοφό να περιμένετε και να δείτε αν τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα ή αν οι ελπίδες σας χρωματίζουν λίγο τη σκέψη σας.

Ένας έλεγχος πραγματικότητας με έναν αξιόπιστο φίλο μπορεί επίσης να βοηθήσει σ’ αυτό. Αυτή η διέλευση ξεκινά έναν νέο κύκλο…. που φέρνει αυτά τα ζητήματα στη ζωή μας για να τα εξερευνήσουμε και που θα ξεδιπλωθούν, τους επόμενους 12 μήνες (περίπου).

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη  Χαρτομαντεία  Τα κρυφά μυστικά θα σας αποκαλυφθούν

zodia-astra-tarot

16 Μαρτίου – Ερμής στους Ιχθύες

Η φαντασία, τα όνειρα, η δημιουργικότητα και η διαίσθηση είναι περισσότερο προσβάσιμες τώρα, ενώ ο Ερμής κολυμπάει στους Ιχθύες. Μπορεί να νιώθετε εντυπωσιασμένοι, ευγνώμονες και ανοιχτοί σε ιδέες που στο παρελθόν, σας φαίνονταν απίθανες, μη ρεαλιστικές ή ανόητες.

Πρόκειται για μια καλή διέλευση για οτιδήποτε δημιουργικό – γραφή, μουσική, καλλιτεχνικά έργα. Θα λύνονται πιο εύκολα τα προβλήματα ή θα βρίσκουμε λύσεις πέρα από τα περιοριστικά όρια της κάθε κατάστασης.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να είναι ευκολότερο να παγιδευτείτε σε σύγχυση ή αμφιβολία, καθώς τα αιχμηρά άκρα του ορισμού μπορεί εύκολα να θολώσουν ή να παραμορφωθούν. Αυτή είναι μια στιγμή που η διαισθητική, δημιουργική και μη ορθολογική πλευρά του νου – μπορεί να είναι πιο ενεργή.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη  Χαρτομαντεία  Τα κρυφά μυστικά θα σας αποκαλυφθούν

tarw-taro-xartomanteia

Με αποτέλεσμα, ο διαλογισμός και τα όνειρα να φαίνονται πιο προσιτά. Δυστυχώς, η ψευδαίσθηση και η εξαπάτηση μπορεί επίσης να είναι εξίσου πειστικές και δελεαστικές….καθώς η κριτική και αντικειμενική σκέψη, δεν θα είναι εύκολο να διατηρηθεί.

Μπορεί επίσης να χρειαστεί να ξεκουράσετε το μυαλό σας. Δοκιμάστε να διαβάσετε ένα διασκεδαστικό μυθιστόρημα ή να περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Εναλλακτικά, κάντε μια βόλτα στο πάρκο ή δίπλα στο νερό, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη φύση. Ένας ακίνδυνος ή διασκεδαστικός τρόπος μπορεί να είναι ό,τι καλύτερο για την ψυχική σας αναζωογόνηση. Οι εξερευνήσεις της πνευματικής εμπειρίας και της σκέψης μπορούν επίσης να φέρουν νέες ιδέες και έμπνευση…μ’ αυτήν τη διέλευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76