Συναισθηματικές Θεραπείες και Ευκαιρίες 26-27/11

erwtikes-28314

Συναισθηματικές Θεραπείες και Ευκαιρίες 26-27/11 .

Συναισθηματικές Θεραπείες : 26 Νοεμβρίου – Ήλιος τρίγωνο Χείρωνας .

Τώρα μπορεί θα διαπιστώσετε πώς εξηγούνται οι πρόσφατες προσπάθειές σας για να επιδιορθώσετε και να θεραπεύσετε τους χρόνιους αγώνες στη ζωή σας.

Πιθανότατα έχετε την αυτοπεποίθηση να δοκιμάσετε νέες λύσεις ή τουλάχιστον να προσεγγίσετε τα προβλήματα από διαφορετική γωνία, που ρίχνει νέο φως στην κατάσταση.

zodia-taro-45

Μερικές από αυτές τις εξελίξεις μπορεί να προέρχονται από την τόλμη σας να ακολουθήσετε τη δική σας πορεία ή από το θάρρος να αντιμετωπίσετε τις κρυφές σας ανησυχίες και αδυναμίες. Μπορεί να υπάρχει μια ποικιλία διαφορετικών αγώνων και πληγών στη ζωή σας που θα επωφεληθούν από αυτό το είδος θεραπείας.

Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να αφήσετε αυτήν τη διέλευση να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείτε. Προσπαθήστε να βρείτε μια μέση οδό ανάμεσα στο να περπατήσετε στο ταραγμένο μονοπάτι της σκέψης σας και στο άλμα που ίσως είστε διατεθειμένοι να κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

27 Νοεμβρίου – Ερμής εξάγωνο Πλούτωνας (23,10μ. Σκορπιού / Αιγόκερω)

Η συσσώρευση πληροφοριών και η παθιασμένη επικοινωνία είναι δυνατές μ’ αυτή τη διέλευση . Αν και θα μιλάτε πιο δυνατά κι έντονα – χωρίς να είναι αυτή η πρόθεσή σας – για πράγματα που απαιτούν λεπτότητα ή διακριτικότητα.

Είναι επίσης μια στιγμή που η ψυχική σας συγκέντρωση, να γίνει εμμονή. Μπορεί να προτιμάτε τις ουσιαστικές συζητήσεις από τις ευχάριστες ψιλοκουβέντες . Να νιώθετε άβολα αν δεν μπορείτε να εξερευνήσετε τα βάθη της επικοινωνίας σας με τους άλλους.

Ωστόσο, πιθανότατα να έχετε αυξημένη ικανότητα να αισθάνεστε τα υπόγεια ρεύματα όσων συμβαίνουν γύρω σας.

μελλοντολόγος

Αυτή είναι επίσης μια στιγμή που μπορείτε να αφήσετε πίσω σας παλιές φθαρμένες αντιλήψεις και τρόπους επικοινωνίας. Έχετε επίσης αυξημένη ικανότητα να μετατρέπετε σκέψεις, ιδέες και πληροφορίες σε κάτι που θεραπεύει … ή πληγώνει. Επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά και με σοβαρότητα.

Η καταγραφή των σκέψεων και των ιδεών σας για να συλλάβετε την ενέργεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε τις βαθύτερες ιδιότητες σας.

Συναισθηματικές Θεραπείες και Ευκαιρίες 26-27/11 .

27 Νοεμβρίου – Αφροδίτη αντίθεση Ουρανός (07,37μ. Σκορπιού / Ταύρου)

Οι σχέσεις, η κοινωνική αλληλεπίδραση, οι υλικοί πόροι και η συναισθηματική ισορροπία μπορεί να είναι λίγο απρόβλεπτες ή ασταθείς αυτήν την περίοδο, καθώς ο Ουρανός ενεργοποιεί αυτές τις περιοχές.

Μπορεί να έχετε την τάση να ενεργείτε ασυνήθιστα κι αχαρακτήριστα. Να έχετε διάθεση να πειραματιστείτε ή να συμπεριφερθείτε απερίσκεπτα σε σχέσεις και σε κοινωνικά ή οικονομικά θέματα, που μπορεί να είναι απελευθερωτικά ή ενοχλητικά…. συναρπαστικά ή εκνευριστικά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Hal 24/11 για Σχέσεις Χρήμα Τύχη

xartomanteia

Οι περιστάσεις ή τα άλλα άτομα μπορεί να δημιουργήσουν μια κατάσταση στην οποία αναγκάζεστε να απαντήσετε με ασυνήθιστο ή άγνωστο τρόπο. Η ιδέα πίσω από αυτήν την ενέργεια, είναι να γίνετε πιο ευέλικτοι και ανοιχτοί απέναντι σε ένα ευρύτερο όραμα για το τι είναι εφικτό σε αυτούς τους τομείς.

Μπορεί να υπάρχουν αδύναμα σημεία στις πληγείσες περιοχές, που αυτή η διέλευση φωτίζει. Δημιουργώντας προβλήματα, έτσι ώστε να μπορούν να διορθωθούν και να ενισχυθούν, ή αλλιώς να καταρρεύσουν και να απελευθερωθούν έτσι ώστε να εμφανιστούν καινούργιες ευκαιρίες. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία και κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για να ανακαλύψετε νέες αλήθειες και να γίνετε πιο διορατικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream