Συναισθηματικές προκλήσεις με μαγευτικές λύσεις 29-30/03

erwtikes-22314

Συναισθηματικές προκλήσεις με μαγευτικές λύσεις 29-30/03 .

Συναισθηματικές προκλήσεις : 29 Μαρτίου – Ήλιος σύνοδος Χείρωνας .

Για λίγες μέρες, μπορεί να εστιάσετε στη σωματική, πνευματική ή ψυχολογική θεραπεία σας. Το σώμα σας μπορεί να είναι πιο ευαίσθητο σε προβλήματα υγείας. Η εσωτερική ή πνευματική σας δύναμη όπως και η αίσθηση του σκοπού, μπορεί να είναι λίγο πιο αδύναμες ή ευάλωτες.

Ωστόσο, θα εμφανιστούν νέα κίνητρα και θα ενισχύσετε τη δύναμη και την αντοχή σας σε όλα τα επίπεδα. Επομένως, αυτή θα μπορούσε να είναι μια στιγμή που ξεκινάτε νέους στόχους για την υγεία ή τη φυσική σας κατάσταση.

zodia-taro-45

Ψυχολογικά, θα συνειδητοποιήσετε τους τρόπους με τους οποίους η αυτοεκτίμησή σας υπονομεύεται ή σαμποτάρεται – είτε από εξωτερικές καταστάσεις είτε από εσάς χωρίς να το συνειδητοποιήσετε. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να παρατηρήσετε και να μάθετε πώς λειτουργούν αυτά τα ζητήματα στη ζωή σας. Τι ρόλο παίζετε σ’ αυτήν τη δυναμική και πώς μπορείτε να κάνετε διαφορετικές επιλογές.

Αν αποδεχτείτε την ανθρώπινη ατέλεια – τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους- θα ενισχύσετε εκείνους τους τομείς για τους οποίους τώρα, νιώθετε ευάλωτοι. Δεδομένου ότι η αυτοεκτίμηση τόσο η δική σας όσο και των άλλων μπορεί να είναι λίγο εύθραυστη τώρα, η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης μέσα από υποστήριξη, ενθάρρυνση και εμπιστοσύνη, μπορεί να έχει θεραπευτικά αποτελέσματα τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

30 Μαρτίου – Ερμής σύνοδος Ποσειδώνας (21:20 μ. Ιχθύων)

Η φαντασία αυξάνεται μ’ αυτή τη διέλευση! Οι δυνατότητες φαίνονται πιο πλούσιες, οι ιδέες πιο μαγικές και η δημιουργικότητα ρέει σαν μέλι. Η διαίσθησή σας θα είναι πιο ρευστή και ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες ψυχικές εμπειρίες.

Τα όνειρα μπορεί να είναι πιο ζωντανά και ενεργά – το ίδιο και οι φαντασιώσεις. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη για ήσυχο διαλογισμό ή απλά να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας.

Η ψυχική σας εστίαση μπορεί να φαίνεται λίγο θολή, αν και θα μπορέσετε να αποκτήσετε μια ιδέα για τις δυνατότητες που επικρατούν και που συνήθως δεν παρατηρείτε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας  Mπερδεμένες σκέψεις και συναισθήματα

zwdia-66

Μπορεί να είναι μια εμπνευσμένη στιγμή αν ασχολείστε με δημιουργικές δραστηριότητες, όπως έργα τέχνης, μουσική, γραφή και άλλες δημιουργικές μορφές επικοινωνίας και αυτο-έκφρασης. Αυτή είναι μια στιγμή που το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου (διαισθητικό, δημιουργικό, μη ορθολογικό) μπορεί να είναι πολύ ενεργό.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να εστιάσετε στο αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σας (λογικό, λογικό, ρεαλιστικό). Η κρίση και η ικανότητά σας να είστε αντικειμενικοί θα είναι ανύπαρκτη και θα είστε επιρρεπείς σε ευσεβείς πόθους και φαντασίες. Αν πρόκειται να λάβετε τώρα μια σημαντική απόφαση, ίσως είναι καλό να κάνετε έναν έλεγχο πραγματικότητας με έναν αξιόπιστο φίλο πριν δεσμευτείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75