Συναισθηματικές Συγκρούσεις 06-07/08

erwtikes-27314-ζωδια

Συναισθηματικές Συγκρούσεις 06-07/08 .

Συναισθηματικές Συγκρούσεις 06-07/08 : Παρασκευή βράδυ, η Σελήνη του Σκορπιού έρχεται σε αντίθεση με τον Άρη και τετραγωνίζει τον Κρόνο.

Αυτή η αστρολογική συνθήκη που επικρατεί το σαββατοκύριακο δεν είναι και η πιο χαλαρή αφού στο τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο εμπλέκεται και η Σελήνη δημιουργώντας ένα Τ-τετράγωνο.

Αυτή η κατάσταση της περιοριστικής ή σκληρής κίνησης έχει μια συναισθηματική και σωματική συνιστώσα, που ενεργοποιεί το κέντρο αισθημάτων του εγκεφάλου. Τι κάνουμε ή πώς νιώθουμε όταν εμφανίζονται περιορισμοί ή φραγμοί; Μειώνουμε ταχύτητα!

zodia-taro-45

Ο Άρης τετραγωνίζει τον Κρόνο ακριβώς το απόγευμα της Κυριακής, οπότε η επιρροή υποχωρεί από εκεί και πέρα. Κυριακή πρωί, η Αφροδίτη στον Καρκίνο (που κυβερνά η Σελήνη) τελειοποιεί ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Ο Άρης κινείται επίσης προς ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, με αποτέλεσμα να επικρατεί τώρα, μια εμπνευσμένη δράση.

Έτσι, το μεγαλύτερο μέρος της επιρροής Άρη/Κρόνου (και Σελήνης!) βελτιώνεται από την ήρεμη ροή της ευθυγραμμισμένης ανάγκης και επιθυμίας για το ιδανικό! Και δίνεται η ευκαιρία να αποστασιοποιηθείτε, μέσα από προστατευτικές ενέργειες. Οι άνθρωποι θέλουν να απορροφήσουν την αύρα του ιδανικού! Και αυτή η ομίχλη, κρύβει πολλά από την ασχήμια που επικρατεί παγκοσμίως, γύρω από θέματα Άρη/Κρόνου. Αυτή η όψη ή τα κρύβει ή τα καταπραΰνει εντελώς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Συναισθηματικές Συγκρούσεις 06-07/08 .

Μερικές φορές είναι δύσκολο να δει κανείς τη διαφορά. Υπάρχει ροή σ’ αυτό το όνειρο και μερικές φορές η ροή διαμορφώνει την ρεαλιστική πραγματικότητα. Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη στον Τοξότη τετραγωνίζει τον Ερμή στην Παρθένο και συνεχίζει για ένα τρίγωνο με τον Δία.

Η διάθεση να ξεφύγουμε από τον περιορισμό και την κίνηση… προς την αντιληπτή ελευθερία, έρχεται σε αντίθεση με την απτή πραγματικότητα – δηλαδή αυτό που γνωρίζουμε ότι είναι αληθινό ή απλώς έτσι το αντιλαμβανόμαστε. Αυτό που ονομάζουμε επικοινωνία.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, είναι επίσης μια μεγάλη ενόχληση… γι’ αυτό στηριχτείτε στην επιρροή του λογικού Ερμή στην Παρθένο, που νοιάζεται για τους άλλους.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Αύγουστος 2022 – Ραγδαίες ερωτικές εξελίξεις 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συναισθηματικές Συγκρούσεις 06-07/08 .

Αυτό το βίαιο κομμάτι, είναι λιγότερο πιθανό να συμβεί κάτω από την ονειρική επιρροή του τριγώνου Αφροδίτης/Ποσειδώνα – όμως μπορεί να συμβεί αν ηθελημένα εξαπατάτε τον εαυτό σας. Όλο το Σαββατοκύριακο, η Αφροδίτη προχωράει για ένα εξάγωνο με τον Άρη καθώς και οι δύο κινούνται σε όψη με τον Πλούτωνα.

Αυτό που θέλουμε, αυτό κάνουμε! Κι αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι λίγο σκοτεινό, αλλά με την καλή έννοια! Φαίνεται ότι λειτουργεί ούτως ή άλλως, ακόμα κι αν τα πράγματα πάρουν μια σκοτεινή τροπή, για να φτάσουμε εκεί. Την Κυριακή, η Σελήνη του Τοξότη τριγωνίζει τον Ήλιο στο Λέοντα, όπως και τον Χείρωνα (ένα μεγάλο πύρινο τρίγωνο) και προχωράει τη νύχτα για ένα εξάγωνο με τον Κρόνο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Αύγουστος 2022 – Ραγδαίες ερωτικές εξελίξεις 

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Συναισθηματικες Συγκρούσεις 06-07/08 .

Αξιοποιήστε λοιπόν, τη ζωντανή και αισιόδοξη διάθεση για να τροφοδοτήσετε την δημιουργική ένταση… στη θεραπεία, τη μάθηση, την αλλαγή!

Και στη συνέχεια, κλειδώστε αυτήν την καινοτομία. Η διάθεση είναι αισιόδοξη… και είναι ωραίο να ωριμάζετε και να αναπτύσσεστε μέσα από τα δικά σας λάθη και τα ευρύτερα, γενικευμένα λάθη των άλλων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45