Συναισθηματική αφύπνιση των επιθυμιών 28-29/05

imerisies-19314-oneirokriths

Συναισθηματική αφύπνιση των επιθυμιών 28-29/05 .

Συναισθηματική αφύπνιση : Το βράδυ της Παρασκευής η Σελήνη του Ταύρου που κυβερνά η Αφροδίτη, κάνει σύνοδο με τον αστεροειδή Παλλάς… κι εξάγωνο με τον αστεροειδή Ήρα, καθώς η Αφροδίτη κινείται μέσα από την 29η μοίρα του φλογερού Κριού.

Εδώ υπάρχει διάθεση για πόθο και λαγνεία!

Ο πόθος δεν αφορά μόνο το σεξ, αλλά και την ανάγκη για έλεγχο ή δύναμη. Αυτό τονίζεται ιδιαίτερα καθώς η Αφροδίτη συνεχίζει να τετραγωνίζει τον Πλούτωνα. Και όλα τα παραπάνω είναι οι μετασεισμοί αυτών των επιθυμιών.

zodia-taro-45

Μπορεί όμως να αναφέρονται και μόνο στο σεξ! Στη συνέχεια, το πρωί του Σαββάτου η Αφροδίτη μεταβαίνει στο ζώδιο που κυβερνά τον Ταύρο. Εδώ δεν έχει τόση διάθεση για έλεγχο και κίνηση, όσο μεγαλύτερη επιθυμία για κέρδη και χλιδή. Ωστόσο με τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο, αυτές οι πολυτέλειες φαίνονται κάπως διαφορετικές – και μπορεί να είναι συμβατικά λιγότερο ικανοποιητικές, για την φρεσκάδα τους.

Σκεφτείτε τες σαν μια γεύση που την αποκτά κανείς με τον καιρό… και σταδιακά την συνηθίζει! Και ίσως τελικά, να γίνει η αγαπημένη σας! Η Σελήνη του Ταύρου το Σαββατόβραδο, κινείται μέσα από τον Βόρειο δεσμό, διασχίζοντας τη συναισθηματική αφύπνιση των δύο τελευταίων φάσεων τη σελήνης(εκλείψεις).

Διαβαστε επισης : Τραπουλα HAL G 01-10/06 – Οι έρωτες θα φανερώσουν την αλήθεια τους

chartomantia-098

Συναισθηματική αφύπνιση των επιθυμιών 28-29/05 .

Πιθανόν τώρα να συντονιστείτε με την πυξίδα της επιθυμίας σας σχετικά με τα επακόλουθα. Καθώς η Σελήνη οδεύει προς ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, ένα τετράγωνο με τον Κρόνο και μια σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, το πώς νιώθουμε γι’ αυτό που έχουμε ή που επιθυμούμε ακόμη, μας ωθεί σε μια επαναξιολόγηση.

Αυτή θα μας βοηθήσει να προσανατολιστούμε και τελικά να αναζωογονηθούμε! Αυτό είναι ιδιαίτερα επίκαιρο, καθώς ο Άρης πλησιάζει όλο και πιο κοντά για μια σύνοδο με τον Δία (ακριβώς νωρίς την Κυριακή). Με αποτέλεσμα να μας δοθεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΩΘΗΣΗ για μια νέα διαδικασία σύμφωνα με την οποία θα μπορούμε να ερμηνεύσουμε καταστάσεις, γεγονότα, ή συζητήσεις….υπό το φως της προηγούμενης γνώσης και εμπειρίας μας .. Κι επαναξιολογούμε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Επειδή πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε, τι έχουμε και πού είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε, για να πάρουμε θέση και να «τολμήσουμε». Πόσο θα τολμήσουμε; Μα… όσο χρειάζεται! Δεδομένων άλλων παραγόντων, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να έχουμε καλή ορατότητα. Ίσως όταν ο Ερμής γυρίσει άμεσος, μετά τη νέα σελήνη και επανέλθει στους ρυθμούς του.

Το πρωί της Κυριακής η Σελήνη του Ταύρου συνδέεται με τον ανάδρομο Ερμή και τριγωνίζει τον Πλούτωνα. Μιλήστε, γράψτε ή εκφραστείτε καλλιτεχνικά, γι’ αυτές τις διαφορετικές προοπτικές που αποκαλύπτετε: τι σημαίνουν για εσάς.. σε επίπεδο καρδιάς και διαίσθησης. Χορέψτε γι’ αυτό! Εξάλλου το υποστηρίζει και η σύνοδος Άρη /Δία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Συναισθηματική αφυπνιση των επιθυμιών 28-29/05 .

Το μεσημέρι, η Σελήνη μετακινείται στους Διδύμους και κατευθύνεται για ένα εξάγωνο με τον Δία και τον Άρη… οπότε υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για διανοητικό, κοινωνικό και λεκτικό «χορό» επίσης. Μεταδώστε τα συναισθήματά σας!

Η Σελήνη στους Διδύμους, περνά την υπόλοιπη μέρα (και τη νύχτα) πλησιάζοντας όλο και περισσότερο για μια νέα σελήνη σε σύνοδο με τον Ήλιο, ακριβώς νωρίς τη Δευτέρα. Η πρώτη όψη της εφαρμογής τους είναι ένα τετράγωνο με τον αστεροειδή Ήρα. Στη συνέχεια ο Ερμής επιβραδύνεται, για να σταθμεύσει άμεσος.

Διαβαστε επισης : Τραπουλα HAL G 01-10/06 – Οι έρωτες θα φανερώσουν την αλήθεια τους

taro-zodia-76

Συναισθηματική αφύπνιση των επιθυμιών 28-29/05 .

Η κτητικότητα ή τα ανταγωνιστικά ένστικτα σιγοβράζουν στο παρασκήνιο και σίγουρα επισημαίνουν πως είναι καλύτερα να περιμένουμε, μέχρι να επικρατήσει μεγαλύτερη λογική. Είναι εφικτή η αυτοαναίρεση τώρα… γι’ αυτό απλά να προσέχετε.

Μια καλή χρήση αυτής της νέας αρχής, είναι να χρησιμοποιήσετε αυτό το πάθος δημιουργικά. Βυθιστείτε στην καλλιτεχνική σας έκφραση και περιμένετε για ένα καλύτερο κύμα! Και μόλις εμφανιστεί… ξεκινήστε να σερφάρετε!!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia