Σχέσεις, Δεύτερο 15μερο Απριλίου ’19

dieleyseis-opseis-aprilioy

Σχέσεις, Δεύτερο 15μερο Απριλίου ’19

Μια δύσκολη πανσέληνος στις 19/04 θα χαρακτηρίσει το δεύτερο 15μερο του μήνα, και που θα επηρεάσει ευθέως την αισθηματική καθημερινότητα όλων των ζωδίων.

Σχέσεις, Πιο αναλυτικά:

Κριός

zodia-taro-45

Έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, κάποιον που δεν είναι ακόμη ελεύθερος. Το έχει σίγουρα καταλάβει και άμεσα θα σας πλησιάσει, για να σας αποκαλύψει κάτι που θα σας ικανοποιήσει.
Θετική ημέρα : 18/04

Ταύρος

Πολλή δουλειά και τρέξιμο έχει το επόμενο χρονικό διάστημα για εσάς, και μάλλον θα λάβετε κάποια παράπονα απόλυτα δικαιολογημένα από τον σύντροφο σας, που έχει μείνει στην άκρη!
Θετική ημέρα : 20/04

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Δεν χρειάζεται να γίνετε τόσο κολλητοί – φίλοι με κάποιον που έχετε ήδη ερωτικά συναισθήματα. Θα ήταν λάθος και θα σας έτρωγε χρόνο, άρα μιλήστε του άμεσα και πιο ειλικρινά.
Θετική ημέρα : 21/04

Καρκίνος

Συμβαίνουν πολλά μέσα στην ερωτική σας ζωή, που όμως δεν σας φαίνονται και τυχαία. Ειδικά εσείς που είστε μπερδεμένοι μέσα σε δύο καταστάσεις, πρέπει μέσα στον μήνα να πάρετε αποφάσεις.
Θετική ημέρα : 30/04

Λέων

Μόνο καλύτερα θα πάει η ζωή σας, από εδώ και μετά και σίγουρα θα καταφέρετε να ισορροπήσετε την αισθηματική σας ζωή, αλλά και να βρείτε λύσεις για οικογενειακά ζητήματα που σας απασχολούν.
Θετική ημέρα : 23/04

zwdia-fotia

Παρθένος

Είστε μέσα στο μυαλό και την καρδιά του ατόμου, που σας ενδιαφέρει αλλά κανείς από τους δύο σας, ακόμη δεν έχει βρει το θάρρος, για να κάνει μια κίνηση. Μέχρι το τέλος του μήνα κάτι θα αλλάξει.
Θετική ημέρα : 18/04

Σχέσεις Ζυγός

Προσοχή σε όλα αυτά τα λόγια που σας έρχονται ίσως και με ευθύνη του συντρόφου σας, που θέλει με έμμεσο τρόπο, να σας ξανα-πλησιάσει και να σας κερδίσει!
Θετική ημέρα : 22/04

Σκορπιός

Μην σκοτίζετε και πολύ το μυαλό σας, με τα θέματα των τρίτων. Τώρα που και τα αστρολογικά είναι υπέρ σας, εσείς θα δείτε ότι νέα πρόσωπα θα έρθουν πιο κοντά σας…ακόμη και ερωτικά.
Θετική ημέρα : 19/04

ζωδια-ταρο-99

Τοξότης

Αφήστε τον άνθρωπο σας να εκφραστεί όπως θέλει, και μην τον πιέζετε. Τώρα θα δείτε και από την δική σας την μεριά, την προσωπικότητα του…και στον δικό σας χρόνο αποφασίζετε.
Θετική ημέρα : 25/04

Αιγόκερως

Οι ευτυχείς αλλαγές που έρχονται από τον σύντροφο σας, θα σας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους. Ακόμη και κάποια ζητήματα του παρελθόντος θα λήξουν.
Θετική ημέρα : 29/04

Υδροχόος

Μάλλον με τόσα που έχετε μέσα στο μυαλό σας και τις υποχρεώσεις σας, έχετε ξεχάσει ότι έχετε και μια σχέση. Θα σας το θυμίσει ο σύντροφος σας, μέσα από γκρίνια.
Θετική ημέρα : 21/04

Ιχθείς

Ακόμη δεν είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο, για να μιλήσετε για μελλοντικές δεσμεύσεις επίσημου τύπου με τον άνθρωπο σας, που έχει ενεργά μέτωπα με το παρελθόν.
Θετική ημέρα : 29/04

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia