Σχέσεις και επαγγελματικά στο μικροσκόπιο 10/07-27/08

zwdio-parthenos-afroditi

Σχέσεις και επαγγελματικά στο μικροσκόπιο 10/07-27/08 .

Σχέσεις και επαγγελματικά : Ο Άρης μπαίνει στην Παρθένο .

10 Ιουλίου, Άρης, ο πλανήτης δράσης αφήνει τον Λέοντα για άλλα 2 χρόνια για να περάσει από την Παρθένο μέχρι τις 27 Αυγούστου.

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο που κυβερνά τον 6ο οίκο της εργασίας και της υγείας, επομένως είναι εδώ, μεγάλο μέρος της προσοχής μας θα επικεντρωθεί τους επόμενους 2 μήνες.

zodia-taro-45

Τώρα θα είναι η ώρα να ξεκινήσετε νέα προγράμματα υγείας, να ασκηθείτε ή να ασκηθείτε ή να ελέγξετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας ανησυχεί από έναν γιατρό, καθώς η Παρθένος είναι ένα ζώδιο που συνδέεται στενά με τη θεραπεία, την ιατρική και τη φυσική ιατρική.

Καθώς ο 6ος οίκος κυβερνά επίσης την εργασία, θα είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον τομέα της ζωής μας από ό,τι ήμασταν με τον Άρη στον ενεργητικό, ελεύθερο και φλογερό Λέοντα, οπότε περιμένετε μια σημαντική ενεργειακή αλλαγή καθώς ο Άρης αλλάζει ζώδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Σχέσεις και επαγγελματικά στο μικροσκόπιο 10/07-27/08 .

Τις τελευταίες 6 εβδομάδες ο Άρης στον Λέοντα έχει ξεσηκώσει δράμα και πολλή μεγαλοπρέπεια, πάθος και επιθυμία για διασκέδαση. Τα πράγματα θα αλλάξουν με σημαντικό τρόπο καθώς ο Άρης εισέρχεται στο πιο υποτονικό ζώδιο της Γης την Παρθένο.

Η Παρθένος είναι ένα από τα μεταβλητά ζώδια μαζί με τους Διδύμους, τον Τοξότη και τους Ιχθύες. Όταν ένας πλανήτης εισέρχεται σε ένα μεταβλητό ζώδιο, υπόκεινται σε αλλαγές οι ενέργειες και η προσέγγισή μας σε αυτό που κάνουμε θα αλλάξουν με τον Άρη σε αυτό το ζώδιο.

chartomantia-098

Η Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, οπότε εδώ στην Παρθένο η δράση μας θα συνδέεται με το μυαλό, τη σκέψη και την ομιλία μας. Με άλλα λόγια, θα χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας σε μεγαλύτερο βαθμό και θα είμαστε πολύ πιο αποφασισμένοι να κάνουμε τα πράγματα και να τα κάνουμε σωστά.

Ο Άρης είναι ένας καυτός, φλογερός και επιθετικός, παθιασμένος πλανήτης από τη φύση του. Ενώ είναι στην Παρθένο, αυτές οι ιδιότητες θα μετριαστούν και ο Άρης γίνεται πιο πραγματικός, προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια και μερικές φορές τελειομανής, αν και σκληρός και συγκεντρωμένος τύπος ενέργειας για να εργαστείτε.

κρυσταλλομαντεία

Σχέσεις και επαγγελματικά στο μικροσκόπιο 10/07-27/08 .

Τώρα είναι η ώρα να κάνετε όλα τα πράγματα που έχετε αναβάλει φέτος. Όχι μόνο θα τα κάνετε, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν σωστά, ίσως και την πρώτη φορά.

Η Παρθένος είναι το πιο προσανατολισμένο στις λεπτομέρειες ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και όταν οι πλανήτες πάνε στην Παρθένο εννοούν τις επιχειρήσεις. Με τον Άρη σε αυτό το ζώδιο θα είστε αποφασισμένοι να είστε παραγωγικοί, να φροντίζετε τις υποθέσεις σας και να μην κάνετε λάθη.

Τώρα είναι η ώρα να συνεννοηθείτε και να προχωρήσετε μπροστά με λογικό και απτό τρόπο που μπορεί να επιφέρει αληθινά επιτεύγματα και επιτυχία.

μελλοντολόγος

Ο Παρθένος είναι γνωστός ότι είναι αποτελεσματικός, στοχαστικός, προσαρμόσιμος, ικανός και προσεκτικός.

Εάν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του Άρη, μπορείτε να πετύχετε περισσότερα από όσα νομίζατε ότι είναι δυνατόν.

Το μειονέκτημα της Παρθένου είναι η τάση της προς την τελειομανία. Η Παρθένος δεν είναι υπερβολικά επικριτική, αν και μπορεί να φτάσει εκεί. Στην πραγματικότητα, στην Παρθένο αρέσει να κάνει τα πράγματα σωστά την πρώτη φορά, ώστε να μην χρειάζεται να επαναλάβετε τίποτα ξανά. Η επικριτική τάση του Παρθένου μπορεί να επεκταθεί προς άλλους ανθρώπους ή ακόμα και προς τον εαυτό της.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia shmera

Σχέσεις και επαγγελματικά στο μικροσκόπιο 10/07-27/08 .

Αυτό μπορεί να προκαλέσει καταστροφές στις σχέσεις, καθώς σε κανέναν δεν αρέσει να δέχεται αδικαιολόγητη κριτική. Η εποικοδομητική κριτική είναι ένα πράγμα, μια απροκάλυπτα κριτική στάση απέναντι στους άλλους σε ένα άλλο.

Κατά καιρούς η Παρθένος μπορεί να φανεί ανήσυχη, αυστηρή και ταραγμένη. Αυτή μπορεί να είναι μια χρονική περίοδος ολοκλήρωσης είτε περιλαμβάνει απώλεια βάρους, φόρμα και φόρμα, είτε τακτοποίηση της επιχείρησής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76