Σχέσεις και οικονομικά απελευθερώνονται 30/03

didaskalia-planitwn-afroditi

Σχέσεις και οικονομικά απελευθερώνονται 30/03 .

Σχέσεις και οικονομικά : 30 Μαρτίου Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό .

Η θερμή δεκτικότητα της Αφροδίτης μπορεί να γίνει κάπως δροσερή, αποκομμένη και απρόβλεπτη όταν συνδυάζεται με τον Ουρανό.

Αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός για την εφαρμογή μιας απαθούς στρατηγικής ή για δικτύωση με γνωστούς και συνεργάτες.

zodia-taro-45

Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που μπορεί να απελευθερωθείτε από παλιές σχέσεις – για παράδειγμα, να επιλέξετε να τερματίσετε μια σχέση, να απομακρυνθείτε από μια ξεπερασμένη φιλία ή να είστε ανοιχτοί στον πειραματισμό με νέα είδη συνδέσεων με ανθρώπους.

Μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος παρορμητικών δαπανών ή να θέλετε να χρησιμοποιήσετε τους πόρους και τα οικονομικά σας για ανθρωπιστικούς σκοπούς.

Τα οικονομικά μπορεί να γίνουν λίγο απρόβλεπτα ή ασταθή – είτε φέρνοντας εισόδημα όταν δεν το περιμένατε είτε ξοδεύοντάς τα όταν μπορεί να έχετε ή όχι.

zodia-astra-tarot

Σχέσεις και οικονομικά : 30 Μαρτίου Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό .

Είτε θέλετε να απελευθερώσετε τη ζωή σας είτε τη ζωή κάποιου άλλου, αυτή είναι μια στιγμή που η ελευθερία και η ανεξαρτησία γίνονται το επίκεντρο της ευχαρίστησης.

Ο πειραματισμός είναι επίσης δελεαστικός και ενώ αυτό μπορεί να είναι αναζωογονητικό, μπορεί επίσης να σας αφήσει με συνέπειες που δεν είχατε προβλέψει. Αγκαλιάστε τον αυθορμητισμό σας, αλλά μην διαχωρίσετε την κρίση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

30 Μαρτίου Τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο .

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για πειθαρχημένη δράση που μπορεί να παράγει θεμελιωμένα, συγκεκριμένα και σταθερά αποτελέσματα. Εάν έχετε ένα έργο που πρέπει να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, μπορεί να βρείτε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε αυτό.

Εάν θέλετε να σημειώσετε πρόοδο με τις φιλοδοξίες, τους στόχους και τα σχέδιά σας, αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε σχέδια ή να αναλάβετε δράση. Είναι πιθανό να νιώσετε ικανοί και δυνατοί, δίνοντάς σας μια σοβαρή, ήρεμη και ρεαλιστική αυτοπεποίθηση.

Διαβαστε επισης : Ζώδια Απρίλιος 2023 – Ερωτικές Συναστρίες για όλους .

zwdia-zodia-astrologia-65

Σχέσεις και οικονομικά : 30 Μαρτίου Τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο .

Συνήθως είναι πιο εύκολο να ελέγξετε ή να συγκρατήσετε τα πιο ασταθή συναισθήματά σας και να παρουσιάσετε τον εαυτό σας ως κάποιος που είναι σταθερός και πάνω από τα πράγματα.

Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει διαρκή φυσική ενέργεια που δεν καίγεται γρήγορα και μπορεί να επιταχύνει τον εαυτό της για διαρκή αντοχή. Θυμηθείτε ότι τα αποτελέσματα αυτής της διέλευσης συνήθως διαρκούν μόνο περίπου μία ή δύο εβδομάδες, επομένως αξιοποιήστε το στο έπακρο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76