Σχέσεις και οικονομικά μπαίνουν σε σταθερότητα 17-19/03

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Σχέσεις και οικονομικά μπαίνουν σε σταθερότητα 17-19/03 .

Σχέσεις και οικονομικά  – 17 Μαρτίου Αφροδίτη εξάγωνο Κρόνος .

Θα βρείτε κάποια σταθερότητα στις σχέσεις και τα οικονομικά σας κάτω από αυτή τη διέλευση, ειδικά εάν είστε διατεθειμένοι να διαπραγματευτείτε δίκαια και ρεαλιστικά.

Έχετε αυξημένη ικανότητα να είστε πειθαρχημένοι σχετικά με τις δαπάνες και τον προϋπολογισμό και να επενδύετε στη σκληρή δουλειά για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.

zodia-taro-45

Η ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε τα στέρεα, ρεαλιστικά γεγονότα θα σας βοηθήσει να επιλέξετε με σύνεση στις επενδύσεις σας τόσο σε χρήματα όσο και στην αλληλεπίδρασή σας με τους άλλους. Η δέσμευση και η δομή μπορεί να είναι πιο εύκολο να προσεγγιστούν και να επιτευχθούν τώρα .

Η αυτοεκτίμησή σας μπορεί να επωφεληθεί από αυτή τη διέλευση επειδή μπορεί να είστε λιγότερο διατεθειμένοι να ενδώσετε στις εναλλαγές της διάθεσης. Από την άλλη πλευρά, εάν είστε επιρρεπείς στην κατάθλιψη, προσέχετε μην γίνετε τόσο προσγειωμένοι και σταθεροί ώστε να χάσετε την επαφή με την αίσθηση της ελπίδας και των δυνατοτήτων σας. Είναι μια καλή στιγμή για να σημειώσετε συγκεκριμένη πρόοδο σε θέματα που αφορούν την ομορφιά, την αγάπη, την αρμονία και την ισορροπία. Κρατήστε τις απολαύσεις σας απλές και ταπεινές για μέγιστο όφελος.

taro-provlepseis-01

18 Μαρτίου Ερμής εξάγωνο Πλούτωνας

Οι διεισδυτικές γνώσεις και η παθιασμένη επικοινωνία είναι δυνατές σε αυτή τη διέλευση… αν και, το ίδιο συμβαίνει με το να μιλάτε πιο δυνατά από όσο σκοπεύετε για πράγματα που απαιτούν λίγη λεπτότητα ή διακριτικότητα. Είναι επίσης μια στιγμή που η διανοητική σας συγκέντρωση μπορεί να συνενωθεί τόσο εύκολα που σας πιάνει εμμονή.

Μπορεί να προτιμάτε τη σε βάθος συζήτηση από την επιφανειακή συζήτηση και μπορεί να αισθάνεστε άβολα αν δεν μπορείτε να εξερευνήσετε τα βάθη της αλληλεπίδρασης ή της επικοινωνίας σας με άλλους. Ωστόσο, πιθανότατα έχετε αυξημένη ικανότητα να λαμβάνετε τα υπόγεια ρεύματα του τι συμβαίνει γύρω σας.

Διαβαστε επισης : 21/03 Νέα Σελήνη – Lovers for ever!

chartomantia-098

18 Μαρτίου Ερμής εξάγωνο Πλούτωνας

Αυτή είναι επίσης μια στιγμή που μπορείτε να αρχίσετε να απορρίπτετε και να αφήνετε πίσω παλιές φθαρμένες αντιλήψεις και τρόπους επικοινωνίας.

Έχετε επίσης αυξημένη ικανότητα να λαμβάνετε σκέψεις, ιδέες και πληροφορίες και να τις μεταμορφώνετε σε κάτι θεραπευτικό… ή τραυματικό. Επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά και με σύνεση.

Το να γράψετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας για να συλλάβετε την ενέργεια αυτής της διέλευσης μπορεί να σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε τις βαθύτερες ιδιότητες.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

19 Μαρτίου Ο Ερμής μπαίνει στον Κριό

Η αμεσότητα του λόγου, οι γρήγορες αντιλήψεις και η στάση του «απλά κάνε το» σηματοδοτούν αυτή τη διέλευση. Ενώ ο Ερμής κάνει σπριντ μέσα από τον Κριό, μπορεί να νιώσετε την παρόρμηση να ”κόψετε δρόμο” για να φτάσετε στην ουσία στις συζητήσεις και άλλες μορφές επικοινωνίας. Η γλώσσα του σώματος μιλάει δυνατά τώρα, όπως και οι πράξεις.

Στην καλύτερη περίπτωση, αυτή η διέλευση μπορεί να βοηθήσει τις λέξεις, την επίγνωση και τη διορατικότητα να προκύψουν αυθόρμητα, σε συνδυασμό με το θάρρος να τις εκφράσεις.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σχέσεις και οικονομικά – 19 Μαρτίου Ο Ερμής μπαίνει στον Κριό

Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσατε επίσης να πείτε πράγματα από θυμό, ανυπομονησία ή παρόρμηση που αργότερα μετανιώνετε.

Μπορεί να είναι μια στιγμή που προτιμάτε να περιορίσετε το κυνήγι – να αναγνωρίσετε τα πράγματα και να προχωρήσετε – αντί να περιπλανηθείτε για να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες.  Είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε  και να ακολουθήσετε τις σκέψεις σας σε νέες προοπτικές.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988