Σύνοδος Άρη Πλούτωνα 24/03 Καρμικός Εγκλεισμός

stress-996×497

Σύνοδος Άρη Πλούτωνα και ο Καρμικός Εγκλεισμός .

Σύνοδος Άρη Πλούτωνα 24/03 : Ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (24:43 στον Αιγόκερω)

Αυτή η διέλευση είναι ένας ασταθής και ισχυρός συνδυασμός πηγών ενέργειας, με τεράστιες δυνατότητες τόσο για δημιουργική θεραπεία όσο και για καταστροφική βλάβη.

Στην καλύτερη περίπτωση, αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει μια δημιουργική ορμή για μετασχηματιστική αλλαγή. Αυτή προέρχεται από μια βαθιά, υποκείμενη αλήθεια και από την ανεπιφύλακτη αποδοχή του εαυτού μας, με όλα του τα ελαττώματα.

zodia-taro-45

Στη χειρότερη περίπτωση, αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι σκληρή, βίαιη ή αδυσώπητα εμμονική, με στόχο να επιβάλει την εξουσία και τον έλεγχο πάνω στους άλλους. Το πως θα την βιώσετε θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πώς αντιμετωπίζετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας.

Είστε τόσο προσκολλημένοι στο αποτέλεσμα που επικεντρώνεστε μόνο στις εξωτερικές επιδράσεις και στα αποτελέσματα; Ή μπορείτε επίσης να επικεντρωθείτε στην ενίσχυση της ενδυνάμωσης σας από μέσα σας, έτσι ώστε η επιθυμητή αλλαγή να ξεκινά από τον εαυτό σας; Η παρόρμηση να εκφράσετε τα σεξουαλικά, τα παθιασμένα και τα προσωπικά σας συναισθήματα είναι επίσης πολύ δυνατή τώρα. Περάστε καλά μαζί της, αλλά να θυμάστε να χρησιμοποιείτε και την κρίση σας επίσης.

zwdia-zodia-astrologia-65

Σύνοδος Άρη Πλούτωνα και ο Καρμικός Εγκλεισμός .

Οι δυνάμεις της πειθούς σας μπορεί να είναι ένθερμες και ισχυρές τώρα… αλλά δεδομένου ότι αυτή η διέλευση ισχύει για όλους, το ίδιο συμβαίνει και στους άλλους.

Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν ανταγωνισμό (σκεφτείτε τη “Μάχη των Τιτάνων») ή σε ένα ισχυρό μίγμα από παθιασμένη δημιουργικότητα (σκεφτείτε την «αλχημική μεταμόρφωση»). Ποιο θα επιλέξετε;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

24 Μαρτίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (03:47 στους Κριό / Καρκίνο)

Όταν ο Ήλιος βρίσκετε σε Τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης, η αίσθηση του σκοπού και η ταυτότητά σας φαίνονται να είναι σε σύγκρουση με τα διδάγματα που πρέπει να μάθετε στη ζωή.

Μπορεί να νιώθετε σαν να είστε αναγκασμένοι να κάνετε μια παράκαμψη γύρω από την άμεση διαδρομή προς τον προορισμό σας (όποιος και αν είναι αυτός).

Αυτό μπορεί να ισχύει μόνο στην επιφάνεια –αν κοιτάξουμε βαθύτερα μέσα στην κατάσταση (ή, ενδεχομένως, εκ των υστέρων). Θα δούμε πιθανώς ότι η αίσθηση του εαυτού βοηθήθηκε πραγματικά από τα οφέλη αυτής της παράκαμψης, την οποία θα είχαμε χάσει αν δεν είχαμε εκτραπεί από την αρχική μας διαδρομή.

Εναλλακτικά, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια σύγκρουση ή ένα αγχωτικό δίλημμα, στα οποία συνήθως αντιστέκεστε ή κοπανάτε με βία πάνω τους. Αυτή μπορεί να είναι η ευκαιρία σας να εξερευνήσετε ένα βαθύτερο επίπεδο των βιωμάτων και των συναισθημάτων σας.

Διαβαστε επισης : Baronial Tarot of Love – Τα μυστικά της Αγάπης 25/03

chartomantia-098

Ίσως να υπάρχει φόβος ή δυσαρέσκεια ή περιφρόνηση πίσω από την αντίδρασή σας. Αυτή είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσετε μια διαφορετική οπτική και να ανταποκριθείτε με έναν διαφορετικό τρόπο.  Τέτοιον που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την κατάσταση αντί να αποκλειστείτε μέσα σε αυτή.

Όταν ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνα με τους Δεσμούς, κάποιες φορές ονομάζονται «Ταλαντώσεις Σελήνης», το οποίο δεν είναι ακριβές. Η ίδια η Σελήνη δεν ταλαντεύεται, ούτε απαραίτητα αλληλοεπιδρά άμεσα είτε με τους Δεσμούς είτε με τον Ήλιο. Αντίθετα, το τμήμα της Σελήνης μέσα μας (το εσωτερικό, η αίσθηση, το διαισθητικό, το ευαίσθητο μέρος της ζωής μας) μπορεί να μοιάζει κάπως ταλαντευόμενο ή ασταθές όταν ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνα με τους Δεσμούς. Οι συνέπειες της «ταλάντευσης» θεωρείται πως χτίζονται και διαλύονται μέσα σε 10 ημέρες πριν και μετά το ακριβές τετράγωνο Ήλιου – Δεσμού.

Διαβαστε επισης : Baronial Tarot of Love – Τα μυστικά της Αγάπης 25/03

zwdia-zvdia-taro-00

24 Μαρτίου – Μεγαλύτερη επιμήκυνση Ερμή ως πρωινό αστέρι (06:10 στους Ιχθύς)

Ο Ερμής φτάνει στη μεγαλύτερα απόκλιση του από τον Ήλιο σήμερα, που σημαίνει ότι βρίσκεται όσο πιο μακριά γίνεται από τον Ήλιο (από την οπτική της Γης). Ο Ερμής είναι το πρωινό αστέρι, που σημαίνει ότι είναι ορατός στον ανατολικό ουρανό λίγο πριν την ανατολή του Ήλιου. Αυτό συμβαίνει όταν ο Ερμής ορθοδρομεί και λίγες μέρες πριν αφήσει την ανάδρομη σκιά του.

Τείνει να φέρνει καθαρότητα στις συνειδητοποιήσεις και στη λήψη αποφάσεων και μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε με σαφήνεια το μονοπάτι εμπρός σας. Είναι η κατάλληλη εποχή για να αναλογιστείτε τις πληροφορίες και τις συνειδητοποιήσεις που συλλέξατε τους τελευταίους δύο μήνες και για να αποφασίσετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκπληρώσετε τα σχέδιά σας. Αν νιώθατε μπερδεμένοι ή ενοχλημένοι κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου, τα πράγματα θα αρχίσουν να βγάζουν νόημα τώρα. Ας είναι αυτή μια εποχή νέας οπτικής και κατανόησης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra