Σύνοδος Αφροδίτη Άρη – Ποια ζώδια ξεπερνούν τον πρώην τους

flogeros-erwtas-ananewsi

Σύνοδος Αφροδίτη Άρη – Ποια ζώδια ξεπερνούν τον πρώην τους .

Σύνοδος Αφροδίτη Άρη : 3 ζώδια που ξεπερνούν τον πρώην τους, από τις 14 -27 Ιουλίου 2021 .

Δεν συμβαίνει καθημερινά να δίνει ένα χέρι βοήθειας το σύμπαν για να ξεπεράσετε τον πρώην σας. Σίγουρα, παρέχει κάποια βοήθεια για να βρείτε έναν νέο έρωτα αλλά δεν συμβάλλει στο να θεραπεύσετε τις πληγές της καρδιάς σας.

Όμως αυτό ακριβώς κάνουν ο Άρης και η Αφροδίτη για τις επόμενες δύο εβδομάδες ενώ διαβαίνουν το ζώδιο του Λέοντα.

zodia-taro-45

Για τον Κριό, τον Ταύρο και τον Λέοντα, υπάρχει ένας συγκεκριμένος αστρολογικός λόγος που θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τον πρώην τους. Το ενδιαφέρον αυτής της εβδομάδας είναι, πως ξεκινώντας από τις 14 και τελειώνοντας στις 27 Ιουλίου στην πραγματικότητα θα είμαστε σε θέση να δούμε τόσο την Αφροδίτη όσο και τον Άρη στον ουρανό – με τη μαγική πανσέληνο, να εξισορροπεί αυτήν την κοσμικά φοβερή εικόνα .

Ουσιαστικά, αυτή η εκπληκτική διέλευση είναι μια τριπλή σύνοδος που αποτελείται από την Πανσέληνο, την Αφροδίτη και τον κόκκινο πλανήτη Άρη. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, κάτι μεγάλο μπορεί να συμβεί για τρία ζώδια – θα ξεπεράσουν επιτέλους τον πρώην τους! Γιατί ένα τέτοιο ουράνιο γεγονός θα βοηθούσε στην επούλωση των πληγών της καρδιάς; Για σκεφτείτε το λιγάκι: Ο Άρης, ο φλογερός πλανήτης της επιθετικότητας και του πολέμου, συναντά την Αφροδίτη, τον μυστηριώδη πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς και η επίδραση που έχουν αυτές οι πλανητικές μετατοπίσεις επάνω μας, είναι βαθιά και ουσιαστική .

μελλοντολόγος

Σύνοδος Αφροδίτη Άρη – Ποια ζώδια ξεπερνούν τον πρώην τους .

Μέρες σαν κι αυτές παλεύουμε για την αγάπη – που ουσιαστικά σημαίνει ότι ξεπερνάμε τους ανθρώπους που μας πληγώνουν, όπως και τους ανθρώπους που κάποτε αγαπούσαμε και δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή μας σαν θετικές δυνάμεις.

Λένε ότι αυτή είναι μια καλή διέλευση για την ερωτική μας ζωή, αλλά νομίζω ότι αναφέρεται περισσότερο στο πόσο καλή είναι για μας σαν άτομα, καθώς αντιμετωπίζουμε τη ζωή μας όταν δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε κάποιον. Υπάρχουν αρκετές στιγμές που αποθανατίζουν ορισμένα σημάδια και άλλες τόσες στιγμές στο χρόνο που αναγνωρίζουμε ότι το άτομο που είχε τόση δύναμη και μας κυρίευσε συναισθηματικά, είναι τώρα μέρος αυτού που όλοι αναγνωρίζουμε με νοσταλγία σαν… παρελθόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Σύνοδος Αφροδίτη Άρη – Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Αυτό που πιθανότατα δεν έχετε παρατηρήσει σκληροπυρηνικέ Κριέ, είναι ότι κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων ημερών (ή πιθανώς εβδομάδων) το μυαλό σας βρίσκεται σε μια σπάνια κατάσταση που ονομάζεται «ηρεμία». Δεν το είχατε διαπραγματευτεί, γιατί είχατε συνηθίσει τόσο πολύ στις ασταμάτητες σκέψεις που κάνατε για τον πρώην σας! Κι όμως κάτι έσπασε τώρα… έτσι δεν είναι; Είναι σαν να … σταματήσατε να τον σκέφτεστε. Κι όμως συνέβη.

Αυτή είναι η στιγμή που συνειδητοποιείτε, πως μπορείτε πλέον να σκεφτείτε κάτι διαφορετικό από τον πόνο αυτής της προηγούμενης κατάστασης και τους τρόπους της εκδίκησής σας. Ξαφνικά, χάρη στη σύνοδο Αφροδίτης / Άρη, δεν σας ενδιαφέρει πια. Στην πραγματικότητα, αυτού του είδους η ηρεμία και η γαλήνη, μπορεί να σας ενοχλήσει και να αναρωτηθείτε: «Γιατί δεν με νοιάζει πια; Δεν θα έπρεπε να σχεδιάζω την απόλυτη και τρομερή εκδίκηση μου; Δεν θα έπρεπε να τον παρακολουθώ στο διαδίκτυο; Τι συμβαίνει σε μένα;». Αυτές οι ερωτήσεις θα ξεθωριάσουν καθώς συνειδητοποιείτε ότι έχετε ξεπεράσει πραγματικά «εκείνο το άτομο» που θα παραμείνει ανώνυμο και ασήμαντο, στον αιώνα τον άπαντα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 14-16/07 Ζευγαρώματα – Πρόταση συγκατοίκησης

zwdia-tarw-zodia-19Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Αυτό που θα συνειδητοποιήσετε αυτή την εβδομάδα Ταύρε, είναι ότι τη ζωή αξίζει να τη ζήσει κανείς και πως η ειρήνη και η ψυχική ισορροπία έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία από το να υποφέρετε για κάποιο αόρατο παρελθόν και τον πόνο της ανάμνησής του. Για κάποιο διάστημα κοροϊδεύατε τον εαυτό σας, πως είναι καλύτερα να γίνετε ψυχροί να μην αφήσετε κανέναν άλλον πια να μπει στην καρδιά σας. Οι άνθρωποι θα πρέπει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας από τώρα και στο εξής. Τώρα όμως… θέλετε αυτή τη σύνδεση.

Ήσασταν υπερβολικά προσκολλημένοι σε κάποιον με τον οποίο δεν μιλάτε πλέον, κάποιον που σας πλήγωσε τρομερά, απλά επειδή του δώσατε ό, τι καλύτερο είχατε από τον εαυτό σας. Όλος ο πόνος και η θλίψη που κουβαλάτε, δεν σας προσφέρει τίποτα άλλο παρά απομόνωση και μοναξιά. Είστε εραστής, όχι μαχητής Ταύρε – και χάρη στη σύνοδο Αφροδίτης / Άρη θα συνειδητοποιήσετε πως μπορείτε να αγαπήσετε ξανά. Και στην περίπτωσή σας, όποιος είχε τόση επιρροή στο πνεύμα σας – σας άφησε να φύγετε – τώρα ήρθε η ώρα να τον αφήσετε εσείς. Το ξέρετε πως είναι αλήθεια! Ξέρετε ότι η προσκόλλησή σας σ’ αυτό το άτομο θα σας καταστρέψει . Αυτή η συνειδητοποίηση θα σας συνεφέρει τελικά από την έκσταση στην οποία βρισκόσασταν. Καλώς ήλθατε πίσω στον κόσμο, Ταύρε! Ο Έρωτας, σας περιμένει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ας καταλάβουμε κάτι πριν συνεχίσουμε: Αυτή η σύνοδος Αφροδίτης / Άρη, συμβαίνει στο Λέοντα. Ας κάνουμε λοιπόν τις μαθηματικές πράξεις : έχουμε τον πλανήτη του Έρωτα και των Σχέσεων να συναντάει τον πλανήτη της αποφασιστικότητας και του φόβου – στο Λέοντα.

Στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει το θάρρος, το φως και τη θετικότητα. Αυτή είναι η εξίσωση! Και ξέρετε τι κερδίζετε από αυτό, Λέοντα ; Κερδίζετε σαφήνεια και ελπίδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα αφήσετε πίσω σας όλους τους δεσμούς με κάποιον.. που δεν ανήκει πλέον στη ζωή σας… τον πρώην σας.

Τον άνθρωπο που αγαπήσατε και σας αγάπησε κάποτε… αλλά δεν σας αγαπάει πλέον. Και ενώ έπαψε να σας αγαπάει πια, το μόνο που κάνατε, ήταν να τον αγαπάτε περισσότερο … και ανάθεμα, αυτό σχεδόν σας συντρίβει.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 14-16/07 Ζευγαρώματα – Πρόταση συγκατοίκησης

xartomanteia

Σήμερα όμως, έχετε προοπτική. Θα δείτε τι πήγε στραβά, αλλά το πιο σημαντικό: Θα συνειδητοποιήσετε πως δεν υπάρχει λόγος να επισκεφτείτε ξανά αυτό το γεμάτο πόνο, παρελθόν.

Αυτή είναι η στιγμή σας και θα καταγραφεί στο μυαλό σας, σαν μια ξεκάθαρη ανάγκη για αυτοσυντήρηση.

Αυτός είναι ένας φανταχτερός τρόπος να πείτε πως είστε έτοιμοι να απομακρυνθείτε από αυτήν την παλιά αγάπη . Να μπορέσετε να ανοιχτείτε στις νέες και θαυμάσιες εμπειρίες που σας περιμένουν. Δόξα σοι ο Θεός!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098