Τέλος ανάδρομου Ερμή 15/09 – Οι ανοιχτοί κύκλοι κλείνουν

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

 Τέλος ανάδρομου Ερμή 15/09 – Οι ανοιχτοί κύκλοι κλείνουν .

Τέλος ανάδρομου Ερμή : Ο Σεπτέμβριος…. συνεχίζεται με πολλές αλλαγές στα αστρολογικά δεδομένα. Η εποχή εξελίσσεται… και ο  Ερμής στις 15/09 γυρίζει πια σε ορθή φορά. Αυτό…. θα κλείσει κύκλους που τόσο καιρό έμειναν ανοιχτοί, είτε σε αισθηματικά είτε σε οικονομικά ζητήματα.

ΚΡΙΟΣ:

Δεν είναι απογειωμένη η ψυχολογία σας, παρότι θεωρείστε και το πιο τυχερό ζώδιο της περιόδου. Ο Κυβερνήτης σας σε θαυμάσιες όψεις με τον Δία, προσφέρει την ευκαιρία για συζήτηση με τον άνθρωπο σας. Όσοι έχουν σχέση με άτομο που έχει ήδη δέσμευση, ίσως και να ακούσουν κάποια απογοητευτικά νέα για την κοινή τους πορεία.

zodia-taro-45

ΤΑΥΡΟΣ:

Ιδιαίτερο το αστρολογικό σκηνικό πάνω στο κεφάλι σας, και ίσως αυτό να επηρεάζει τις επόμενες κινήσεις σας. Δεν πρέπει να κάνετε άστοχες κινήσεις σε υποθέσεις χωρισμών ή διαζυγίων.

Φροντίστε περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση, ιδίως οι αδέσμευτοι, καθώς αναμένεται καινούργιος έρωτας, που θα σας αναστατώσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Τέλος ανάδρομου Ερμή ΔΙΔΥΜΟΙ:

Δυναμικά έπεται να ξεκινήσει το 2ο  δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου… και με 2 πλανήτες, να σας υποστηρίζουν σθεναρά. Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό για τα γήινα ζώδια. Μέσα σε αυτό θα μπορέσετε όμως να ξεκαθαρίσετε πολλές από τις χαοτικές σας σκέψεις, για άτομα και καταστάσεις που δεν σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Έχετε βάλει σε ρίσκο την ερωτική σας ζωή και αυτό σας κάνει και αισθάνεστε ανασφαλείς και μόνοι. Σίγουρα ο Άρης και ο δάσκαλος Κρόνος μέσα από τους Ιχθύες, σας δημιουργούν την ανάγκη να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες σας. Αυτοί που είναι ακόμη σε μοναχική φάση, δεν θα πρέπει να ψαχτούν για κάτι νέο. Ο τρέχων μήνας είναι πολλά υποσχόμενος.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ΛΕΩΝ:

Πολλές οι δυσκολίες που μπαίνουν κάθε μέρα στα μονοπάτια σας. Όλοι του ζωδίου σας,  που έχουν σοβαρή δέσμευση ή γάμο, ήδη έχουν αρχίσει και κάνουν βαθιές σκέψεις για το τι μέλλει γενέσθαι. Ίσως να υπάρξουν και πειρασμοί από το παρελθόν, που θα σας προβληματίσουν. Κοιτάξτε τι θα κάνετε και με την εργασία σας, που απαιτεί την προσοχή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Κάνετε πολλά καψόνια στον εαυτό σας. Σίγουρα δεν σας αξίζει αυτό που περνάτε, με όλα αυτά τα μπρος – πίσω στην αισθηματική σας καθημερινότητα. Ακόμη και αυτοί που έχουν μια καινούργια σχέση – έρωτα, θα πρέπει να δηλώσουν τα όρια τους. Οι μέρες μέχρι και την νέα σελήνη 29/09, σας κρατούν σε συνολική εγρήγορση.

taro-zodia-098

Τέλος ανάδρομου Ερμή ΖΥΓΟΣ:

Προχωράτε τις σκέψεις σας σε ένα επίπεδο πιο ψηλά. Δεν αντέχετε να περιμένετε τις αλλαγές …από την πλευρά του συντρόφου σας. Οτιδήποτε έχετε μέσα στην ατζέντα σας, θα καταφέρετε να το πραγματοποιήσετε και σύντομα. Επίσης, μεγάλη προσοχή στον επαγγελματικό σας, τομέα που δείχνει ότι έχει πάρει την ανιούσα και τρέχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Όλο το ενδιαφέρον σας στρέφεται πια στην ερωτική σας ζωή που δηλώνει, σε πλήρη αναδιοργάνωση. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για διαπραγματεύσεις και αλλαγές. Όποιοι ζητούν να μπορέσουν να σας πλησιάσουν και να σας πείσουν για τα λεγόμενα τους. Οι Σκορπιοί…. που επιθυμούν κάτι καινούργιο και ξεσηκωτικό την καθημερινότητα τους, θα το έχουν από τις 29/09, και ύστερα.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

μελλοντολόγος

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Καλείστε σε εξηγήσεις για όλα τα πιθανά λάθη σας. Είστε στριμωγμένοι και το ξέρετε. Έχει έρθει πια η στιγμή για το μυστικοπαθές ζώδιο σας, να αντιμετωπίσει την αλήθεια και να ξεκαθαρίσει το τοπίο και στον αισθηματικό, αλλά και στο εργασιακό τομέα. Οι αστρολογικές όψεις μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου…. σας βοηθούν να δείτε τα πάντα, με μια πιο ξεκάθαρη ματιά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Είσαστε ενεργοποιημένοι και σε αφύπνιση για την ερωτική σας ζωή. Δεν μπορείτε να ξεχάσετε όλα αυτά που έγινα εις βάρος σας. Αν τελικά αυτό που ζείτε δεν ήταν στα σχέδια σας, κάντε μεταβολή και απομακρυνθείτε. Κάτι ανάλογο, κάντε και στο εργασιακό σας χώρο, μόνο να έχετε βρει πρώτα κάτι καινούργιο που σας αρέσει.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

dream

Τέλος ανάδρομου Ερμή ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η μόνιμη σας σχέση δεν σας εκφράζει. Αυτό είναι κάτι που το έχετε αντιληφθεί εδώ και καιρό. Οι μέρες είναι οι κατάλληλες για να δηλώσετε την δυσαρέσκεια σας. Δεν χρειάζεται να αποδώσετε τις ευθύνες και σε αυτό. Αυτοί που θα κάνουν ταξίδια για εργασία ή και ψυχαγωγία, πιθανόν να βρουν και ένα νέο – κεραυνοβόλο έρωτα.

 

ΙΧΘΥΕΣ:

Ζείτε την καλύτερη περίοδο της εποχής αυτής. Έχετε ήδη φτιάξει το πρόγραμμα σας, για τις επόμενες εβδομάδες και μέχρι το Χειμώνα. Οι δεσμευμένοι είναι και οι πιο τυχεροί, που θα δουν τον άνθρωπο τους να τους πλησιάζει και να ζητά περισσότερα. Ακόμη και αυτοί που έχουν χωρίσει είναι σε κάτω από πλανητική εύνοια, για να επανενωθούν και με ευκολία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76