Τέσσερα ζώδια των οποίων οι σχέσεις απογειώνονται τον Δεκέμβριο του 2022

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Τέσσερα ζώδια των οποίων οι σχέσεις απογειώνονται τον Δεκέμβριο του 2022 .

Τέσσερα ζώδια : 1. Ιχθύες .

Οι πρώτες τρεις εβδομάδες του Δεκεμβρίου είναι πραγματικά μια πηγή ενέργειας στη ζωή σας, αγαπητοί Ιχθύες.

Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, τόσο ο Ποσειδώνας όσο και ο Δίας θα είναι στο δικό σας ζώδιο να κάνουν μαγικά με τρόπους που δεν έχετε ξαναδεί και αυτή είναι η τελευταία φορά που θα το κάνουν σε αυτή τη ζωή. Αυτή είναι μια ισχυρή ενέργεια που αλλάζει τη ζωή, που ταράζει τη γη.

zodia-taro-45

Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των ονείρων ενώ ο Δίας επεκτείνεται ό,τι αγγίζει. Σε αυτήν την περίπτωση και με τους δύο πλανήτες στο δικό σας ζώδιο, οτιδήποτε αγγίξετε θα μετατραπεί σε χρυσό, συμπεριλαμβανομένης της ρομαντικής σας σχέσης. Κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων, είναι σημαντικό να μην ξεπουλάτε τον εαυτό σας όταν πρόκειται για τα όνειρά σας. Ενσωματώστε την πιο αυθεντική αλήθεια σας και αφήστε την να λάμψει, ο σωστός εραστής θα είναι κάποιος που θα έλκεται από τον πραγματικό σας. Αυτό εκπληρώνει επίσης ορισμένες από αυτές τις βαθιές ανάγκες που είχατε για τη ζωή σας.

Ο Άρης αυτή τη στιγμή είναι ανάδρομος στους Διδύμους μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου φέρνοντας αλλαγές σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας, αλλά όταν η Πανσέληνος στους Διδύμους στις αρχές του μήνα συνδυαστεί με όλη αυτή την ενέργεια των Ιχθύων, ετοιμαστείτε για πυροτεχνήματα.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Τα πράγματα θα εξελιχθούν με ταχύτερους ρυθμούς κατά τη διάρκεια του μήνα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ξαφνική απόφαση να μετακομίσετε μαζί, απόδραση ή ακόμα και εγκυμοσύνη.

 

Αυτό μπορεί επίσης να έχει να κάνει με μια μετακόμιση μεγάλων αποστάσεων ή μια ευκαιρία ταξιδιού. Είναι σημαντικό να παραμείνετε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι αυτόν τον μήνα, ενώ ταυτόχρονα πιστεύετε ειλικρινά ότι όλα είναι δυνατά. Η ζωή σας δεν θα είναι ίδια με τη νέα χρονιά. το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιτρέψετε στο σύμπαν να κάνει τη μαγεία του και να λάβει όλες τις ευλογίες για τις οποίες προσευχηθήκατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Τέσσερα ζώδια των οποίων οι σχέσεις απογειώνονται τον Δεκέμβριο του 2022

2. Δίδυμοι

Υπάρχει ένα συνεχές θέμα στη ρομαντική σας σχέση από τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Μπορεί να αναρωτιόσασταν αν κάνατε τις σωστές επιλογές σχέσης ή αν τα πράγματα θα άλλαζαν ποτέ. Μέρος αυτού του ταξιδιού ήταν για εσάς να επιβραδύνετε και να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ένα συναίσθημα για τον εαυτό σας ή τη ζωή σας που προβάλλετε στη σχέση σας.

Με τον Άρη ανάδρομο στο δικό σας ζώδιο, σας δόθηκε το πλεονέκτημα του χρόνου. Αυτό σας επέτρεψε να αποφύγετε τη λήψη δραστικών μέτρων και να σκεφτείτε ότι ο τερματισμός της σχέσης σας είναι η λύση σε όλα τα προβλήματά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 02-04/12 Πρόταση για συμβίωση – Μικρά ψέματα

Αν και είναι αλήθεια ότι μερικές φορές οι σχέσεις πρέπει να τελειώσουν, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να ήταν ότι μια προσωπική σας πεποίθηση ή προοπτική που έπρεπε να κλείσει αντ’ αυτού.

Τον επόμενο μήνα η Αφροδίτη θα είναι ακόμα στον Τοξότη, που είναι τέλειο καθώς η Πανσέληνος στους Διδύμους εμφανίζεται δίπλα στον Άρη, βοηθώντας σας να κάνετε τα απαραίτητα βήματα για να αρχίσετε να βελτιώνετε τη σχέση σας.

Μπορεί να μην έχετε ακόμη όλες τις απαντήσεις, αλλά θα πρέπει να νιώθετε πιο ερωτευμένοι και ευγνώμονες για τον σύντροφό σας από ό,τι τους τελευταίους μήνες.

Μπορεί επίσης να λάβετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τι κινείται κάτω από την επιφάνεια στη ζωή σας από τον Μάιο που σας έκανε να αισθάνεστε ότι δεν είχατε καμία σχέση με τη σχέση σας. Εμπιστευτείτε τον χρόνο και την αγάπη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

3. Τοξότης

Θέλετε άμεσα αποτελέσματα, αλλά χρειάζεστε και απόδειξη ότι η απόφαση που παίρνετε είναι η σωστή. Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους έχει προκαλέσει αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή, ενώ ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς σας κάνει να σκεφτείτε διαφορετικά τι σημαίνει σπίτι.

Αυτοί οι δύο έχουν στην πραγματικότητα τετράγωνο μερικές διαφορετικές στιγμές τους τελευταίους μήνες για να σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι συνέβαινε, και τώρα που ο Δεκέμβριος και η εποχή του ζωδιακού σας κύκλου πλησιάζουν, ήρθε η ώρα να κάνετε αλλαγές. Γύρω στις αρχές του μήνα, όταν η Αφροδίτη είναι ακόμα στο ζώδιό σας, η Πανσέληνος στους Διδύμους θα συμπέσει με τον Άρη στους Διδύμους αμέσως μετά την άμεση στροφή του Ποσειδώνα, κάτι που θα φωτίσει τα πάντα .

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 02-04/12 Πρόταση για συμβίωση – Μικρά ψέματα

astrologia-provlepseis-44

Αυτή η ενέργεια συγκεντρώνει τις δικές σας πεποιθήσεις και την αγάπη για τον εαυτό σας με θέματα στη σχέση και στο σπίτι σας. Όταν αισθάνεστε καλύτερα με τον εαυτό σας, θα πάρετε επίσης διαφορετικές αποφάσεις όσον αφορά την αγάπη.

Αυτό είναι το σωρευτικό ταξίδι ανακάλυψης του τι σημαίνει να αγαπάς αληθινά τον εαυτό σου. Καθώς αυτό συμβαίνει, θα αισθάνεστε πιο σίγουροι για τη δέσμευση στον εαυτό σας. Περνάτε μια φάση που πιθανότατα νιώθετε αναποφάσιστοι για κάτι που σχετίζεται με την αισθηματική σας ζωή.

Το θέμα είναι όμως ότι αυτό υπήρχε μόνο επειδή ήσουν αναποφάσιστος για τον εαυτό σου. Τώρα αυτό δεν ισχύει πλέον, θα ασχοληθείτε με τη σχέση σας. Όλα είναι δυνατά τώρα, απλώς επειδή πιστεύετε ότι είναι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Τέσσερα ζώδια των οποίων οι σχέσεις απογειώνονται τον Δεκέμβριο του 2022

4. Καρκίνος

Οι πλανήτες συγκλίνουν στον αισθηματικό σας οίκο αυτόν τον μήνα, φέρνοντας πολλές θετικές εξελίξεις και βελτιώσεις. Στην αρχή του μήνα, ο Ερμής και η Αφροδίτη είναι οι πρώτοι που μετατοπίζονται στον Αιγόκερω, ακολουθούμενοι από τον Ήλιο και μετά τη Νέα Σελήνη.

Η ενέργεια του Αιγόκερω φέρνει πάντα ευκαιρίες και προβληματισμό όσον αφορά τις σχέσεις και αυτόν τον μήνα μετά τη χρονιά που είχατε, είστε έτοιμοι να τις εκμεταλλευτείτε. Ο κύριος σκοπός φέτος για εσάς ήταν να μάθετε να λέτε την αλήθεια.

Μερικές φορές, ειδικά στις σχέσεις, η αλήθεια αλλάζει τα πράγματα, καθιστά αδύνατο να μείνεις ήσυχος ή να παραμείνουν ίδια. Αυτό συνήθιζε να καθορίζει εάν υποστηρίξατε τον εαυτό σας και επηρέαζε τον τύπο της αγάπης που επιτρέψατε στον εαυτό σας να λάβει.

Διαβαστε επισης : Ερωτικές Συναστρίες Δεκέμβριος 2022  Προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

zwdia shmera

Τώρα που αναδύεστε στην άλλη πλευρά αυτού του μαθήματος, είστε επίσης έτοιμοι να προχωρήσετε διαφορετικά στη σχέση σας. Είτε πρόκειται για συνάντηση με κάποιον νέο είτε για εμβάθυνση μιας υπάρχουσας σχέσης, αυτός ο μήνας για εσάς έχει να κάνει με την καλλιέργεια μιας αυθεντικής σχέσης που βασίζεται αποκλειστικά στη δική σας αλήθεια.

Αυτό θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για αγάπη και φροντίδα, κάτι που πάντα θέλατε. Μπορεί να αισθάνεστε πρόκληση να εκφραστείτε με αυτούς τους νέους τρόπους όταν παρουσιάζεται η ευκαιρία, αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν διακυβεύετε ποτέ τη δική σας αλήθεια για την άνεση του άλλου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot