Ταρωσκόπιο Ιουνίου – Επικοινωνιακές προσεγγίσεις προς όλα τα ζώδια

kartes-taro

Ταρωσκόπιο Ιουνίου – Επικοινωνιακές προσεγγίσεις προς όλα τα ζώδια

Ταρωσκόπιο Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός Ο Αυτοκράτορας

Τα δεσμά με το παρελθόν θα σπάσουν μόνιμα, και θα σας λυτρώσουν τώρα που εσείς έχετε πάρει την απόφαση να συνεχίσετε την ζωή σας, με μια νέα αγάπη.
Θετική ημέρα : 12/06

zodia-taro-45

Ταύρος Η Αρχιέρεια

Οι δρόμοι που έχετε ανοίξει στα επαγγελματικά σας, θα σας φέρουν σίγουρα χρήμα αλλά και μια νέα γνωριμία, που θα σας κάνει να βρείτε την αγάπη και πάλι την αληθινή.
Θετική ημέρα : 10/06

Δίδυμοι Το Άρμα

Οι δυναμικές σας όλο και πολλαπλασιάζονται. Τώρα που και η ψυχολογία σας θα πάει από το καλό στο καλύτερο, εσείς θα μπορέσετε με το άτομο που αγαπιέστε, να δώσετε ευκαιρίες επανασύνδεσης!
Θετική ημέρα : 29/06

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Καρκίνος Η Αυτοκράτειρα

Υπάρχουν γύρω σας άτομα, που σας έχουν τραβήξει την ερωτική προσοχή αλλά σίγουρα ακόμη ότι κάτι σημαντικό. Οι μέρες θα δώσουν και μια καλή οικονομική είδηση.
Θετική ημέρα : 05/06

Ταρωσκόπιο Λέων Το Αστέρι

Μόνο θετικές θα είναι οι εξελίξεις στα ερωτικά σας, που θα σας κάνουν αυτό το Καλοκαίρι, να πάρετε αποφάσεις εσείς οι δεσμευμένοι μέχρι και για γάμο ή ακόμη και έναν απόγονο.
Θετική ημέρα : 03/06

Παρθένος Οι Εραστές

Είστε σε διαδικασίες, να προχωρήσετε πια μαζί με τον άνθρωπο σας, σε καταστάσεις πιο επίσημες και δεσμευτικές. Σίγουρα και τα οικονομικά σας θα έρθουν σε μια πιο καλή ισορροπία.
Θετική ημέρα : 10/06

zwdia-taro-astra

Ζυγός Ο Κόσμος

Είστε μόνοι οι περισσότεροι του ζωδίου, και αυτό είναι κάτι που σας αφήνει και πολύ ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον οικογενειακό σας κύκλο και τις εργασίες σας.
Θετική ημέρα : 21/06

Σκορπιός Η Δύναμη

Αισθηματικές αποκαλύψεις θα έχετε νωρίς τον καινούργιο μήνα! Κυρίως από το παρελθόν σας, που ακόμη και εσείς ξέρετε μέσα σας, ότι δεν έχει σβήσει τελείως.
Θετική ημέρα : 23/06

Ταρωσκόπιο Ιουνίου – Επικοινωνιακές προσεγγίσεις

αγαπη

Τοξότης Ο Αρχιερέας

Μικρές επιτυχίες που θα έχετε στον ερωτικό σας τομέα, είτε είστε μόνοι είτε μέσα σε σχέση. Κάποιοι θα βρουν μια νέα αγάπη και κάποιοι άλλοι θα τολμήσουν τα βήματα προς την συγκατοίκηση.
Θετική ημέρα : 04/06

Αιγόκερως Ο Τροχός της Τύχης

Θα αλλάξετε σε όλα σας μέσα σε αυτήν την εποχή των Διδύμων. Το σύμπαν θα σας δώσει τις οικονομικές ευκολίες για να κλείσετε μόνιμα καταστάσεις που σας πιέζουν.
Θετική ημέρα : 11/06

Υδροχόος Ο Γητευτής

Μην δέχεστε μόνο τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των άλλων. Τώρα χρειάζεται που θα είστε και σε μια καλύτερη ψυχολογία, να βάλετε ένα στοπ στον παραλογισμό γύρω σας.
Θετική ημέρα : 22/06

Ιχθείς Ο Ήλιος

Είναι ένας σημαντικός μήνας για εσάς καθώς τώρα θα καταφέρετε να βρείτε και ένα νέο ταίρι, που με σχετικά συνοπτικές διαδικασίες θα γίνει ο μόνιμος σας σύντροφος.
Θετική ημέρα : 30/06

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia