Ταρω Αγάπης 01/04 Δευτέρα – Μην παγιδευτείτε στα υπόγεια ρεύματα

taro

Ταρω Αγάπης 01/04 Δευτέρα .

Ταρω Αγάπης 01/04 Δευτέρα ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 6 των ξιφών, ανάποδα .

Κάθε σχέση περνάει τις δυσκολίες της… αλλά ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεστε αυτές τις στιγμές αποκαλύπτει πώς συνεργάζεστε μαζί σαν ομάδα. Αυτή η μέρα σας ζητά να λειτουργήσετε με σύνεση. Ίσως να μην μπορείτε να ελέγξετε τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, αλλά μπορείτε να είστε περήφανη για τη στάση που κρατάτε εσείς.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο μάγος

Έχετε πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά – και καλά θα κάνετε να τα αναγνωρίσετε. Ασκήστε τα ταλέντα σας! Ανοίξτε τα φτερά σας και δοκιμάστε κάτι διαφορετικό.

Πιέστε τον εαυτό σας πέρα από τα όριά σας, για να δείτε πόσο υπέροχη είστε πραγματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ταρω Αγάπης 01/04 Δευτέρα ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 10 των ράβδων

Ήρθε η ώρα να γιορτάσετε! Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι ένα κανονικό πάρτι για εσάς. Θα απολαύσετε τον βελτιωμένο καιρό και θα πιστέψετε έντονα σε κάτι, χωρίς να μπορείτε να το εξηγήσετε. Είναι μια υπέροχη μέρα για να νιώσετε αισιοδοξία για το μέλλον. Σχεδιάστε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό με τους φίλους σας!

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η δύναμη, ανάποδα

Το θάρρος σας είναι μια δύναμη που μπορεί να μην βλέπουν οι άλλοι, αλλά εσείς μπορείτε να τη νιώσετε. Μπορεί να μην θέλετε να μιλήσετε για τα προβλήματά σας όταν περνάτε δύσκολες στιγμές, όμως αυτό σας κάνει να νιώθετε μόνη. Αυτή η κάρτα σάς ενημερώνει ότι το σύμπαν είναι μαζί σας και σας βοηθάει να ακολουθήσετε την πορεία προς τη θεραπεία και την αλλαγή. Σύντομα θα είστε έτοιμη να ανοιχτείτε και να μοιραστείτε την εμπειρία σας με άλλους.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο άσος των ξιφών

Είστε έτοιμη να ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι – και το πρώτο βήμα είναι συχνά το πιο δύσκολο. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να σχεδιάσετε τα βήματα δράσης σας, έτσι ώστε να αισθάνεστε ασφαλής για τις κινήσεις που θα κάνετε για να πετύχετε.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ράβδων, ανάποδα

Αναγνωρίστε τα συναισθήματά σας. Είναι το πρώτο βήμα για να ανακτήσετε τη δύναμή σας. Αυτή η κάρτα δηλώνει πως η ζωή σας μπορεί απροσδόκητα να γεμίσει με προκλήσεις. Μπορεί να νιώσετε συγκλονισμένη και να πιστέψετε πως τα πράγματα δεν θα βελτιωθούν ποτέ. Μην παγιδευτείτε στα υπόγεια ρεύματα της θλίψης! Μάθετε να απολαμβάνετε όλες τις στιγμές της ζωής.

zwdia shmera

Ταρω Αγάπης 01/04 Δευτέρα ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Ακολουθήστε τις καλές σας συμβουλές. Είστε καλή στο να μαθαίνετε τους άλλους ότι μπορούν να είναι ευγενικοί με τον εαυτό τους. Αυτή τη φορά όμως, είναι η σειρά σας να εστιάσετε στην εσωτερική θεραπεία και στην αγάπη για τον εαυτό σας. Ίσως να μην πιστεύετε ότι το χρειάζεστε, αλλά υπάρχει πάντα χώρος για να φροντίσετε την ψυχή σας.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας

Κάθε σχέση βιώνει ένα είδος δυναμικής.. αλλά αυτή τη φορά, κάποιος προσπαθεί να έχει τον έλεγχο. Ίσως χρειαστεί να μιλήσετε για τα όρια και τους κανόνες της σχέσης σας. Μπορεί να έχετε και οι δύο ισχυρές προσωπικότητες. Μαζί, είστε ένα αρκετά δυνατό ζευγάρι! Αντί λοιπόν να τσακώνεστε μεταξύ σας, βρείτε τρόπους να συμπεριφέρεστε σαν ομάδα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-zvdia-75

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος

Έχετε βαρεθεί να περιμένετε να συμβούν πράγματα στη ζωή σας; Αυτή η κάρτα δηλώνει πως περιμένετε κάποιον να κρατήσει την υπόσχεσή του. Μπορεί όμως περιμένοντας, να χάσετε τελικά το χρόνο σας. Ξεκινήστε να ζείτε τη ζωή σας όπως εσείς θέλετε. Αντί να ελπίζετε ότι αυτό το άτομο θα το κάνει για εσάς, μπορείτε να το κάνετε εσείς για τον εαυτό σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των ξιφών

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Είναι ένα από τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά που μπορείτε να κυριαρχήσετε. Μπορεί να το αγνοούσατε στο παρελθόν, αλλά σήμερα είναι μια νέα μέρα. Συντονιστείτε με την εσωτερική σας φωνή και ακούστε τη. Εμπιστευτείτε την!

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ταρω Αγάπης 01/04 Δευτέρα ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ξιφών

Νιώθετε πως κάτι δεν λειτουργεί, αλλά δεν είστε εκατό τοις εκατό σίγουρη; Αν όμως έχετε δίκιο; Είναι υπέροχο συναίσθημα όταν κάνετε αυτό που σας λέει η καρδιά σας. Σας βοηθάει να μάθετε, πώς να εμπιστεύεστε περισσότερο τον εαυτό σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των ξιφών

Ένας καλός φίλος μπορεί να σας εκπλήξει με μια λαμπρή ιδέα! Το όραμά του όμως είναι τόσο φουτουριστικό, που δύσκολα μπορείτε να φανταστείτε πώς θα το πετύχετε. Ωστόσο, επειδή μια έννοια σας «ξενίζει» τώρα, δεν σημαίνει πως είναι ανέφικτη. Γιατί να μην τολμήσετε να ονειρευτείτε;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος