Ταρω Αγάπης 01/05 Τετάρτη – Εξαιρετικά σημαντικές αλλαγές

taro-sex

Ταρω Αγάπης 01/05 Τετάρτη .

Ταρω Αγάπης 01/05 Τετάρτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 2 των ξιφών .

Σκέφτεστε πάρα πολύ. Η υπερβολική σκέψη όμως μπορεί να οδηγήσει σε φόβους, αίσθημα κολλήματος και αδυναμίας λήψης σημαντικών αποφάσεων. Αντί να απασχολείτε το μυαλό σας μ’ αυτές τις σκέψεις, δοκιμάστε να τις γράψετε στο χαρτί. Αποτυπώστε κάθε άσχημο σενάριο, για να σας βοηθήσει να δείτε ότι θα είστε καλά… ό,τι κι αν γίνει.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο ιππότης των πεντάκτινων

Είστε ένα εργατικό και επίμονο ζώδιο κι αυτή η κάρτα είναι σημάδι να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε… επειδή λειτουργεί.

Συνέπεια και σκληρή δουλειά, είναι το όνομα του παιχνιδιού. Σχεδιάστε τις κινήσεις σας και προχωρήστε για την υλοποίησή τους. Απολαύστε τη ζωή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρω Αγάπης 01/05 Τετάρτη ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 4 των κυπέλλων

Είναι υπέροχο να νιώθετε άνετα.. όμως η πολλή άνεση μπορεί να σας εφησυχάσει και μην εκτιμάτε πλέον αυτό που έχετε. Μπορεί ακόμη και να πιστέψετε ότι υπάρχει κάτι καλύτερο εκεί έξω. Απελευθερωθείτε από τέτοιου είδους σκέψεις και νιώστε ευγνωμοσύνη με ό,τι έχετε πετύχει μόνη σας. Η ζωή είναι γλυκιά για εσάς – τώρα και στο μέλλον.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων

Το θάρρος πηγάζει από μέσα μας, αλλά μπορεί να ξεκινήσει και με τη βοήθεια ενός ατόμου που πιστεύει σε εμάς. Το να δανειστείτε την πεποίθηση ενός φίλου, ίσως είναι ο θεμέλιος λίθος για να μάθετε να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας. Αντί να λέτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, αναρωτηθείτε αν οι άλλοι πιστεύουν πως μπορείτε. Αυτό θα σας δώσει ώθηση να συνεχίσετε την προσπάθεια χωρίς να τα παρατήσετε.

κρυσταλλομαντεία

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 5 των ράβδων

Μια μικρή εξοικονόμηση χρημάτων θα είναι τεράστια ασφάλεια σε περίπτωση ξαφνικών δαπανών. Αυτή η κάρτα είναι μια προειδοποίηση για απροσδόκητα έξοδα. Αντί να ξοδεύετε κάθε δεκάρα που κερδίζετε με τον κόπο σας, να είστε φειδωλοί με τις δαπάνες σας. Είναι ό,τι πιο έξυπνο πρέπει να κάνετε τώρα.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των πεντάκτινων

Είστε στην αρχή της σταδιοδρομίας σας, αλλά με την πάροδο του χρόνου και τη σκληρή σας προσπάθεια, θα χτίσετε μια σταθερή καριέρα. Αν μαθαίνετε μια νέα δεξιότητα στην καινούργια σας δουλειά, αυτή η κάρτα σας ενθαρρύνει να δουλέψετε σκληρά και να μην αποθαρρύνεστε όταν κάνετε μικρά λάθη. Σε όλους συμβαίνει όταν δοκιμάζουν για πρώτη φορά, κάτι νέο.

zwdia shmera

Ταρω Αγάπης 01/05 Τετάρτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ήλιος

Αυτή η κάρτα είναι πολύ θετικός οιωνός! Δηλώνει ότι η τύχη είναι με το μέρος σας. Θα έχετε θάρρος και θα αισθανθείτε υπέροχα για τις προοπτικές του μέλλοντος σας. Ο Ήλιος λάμπει επάνω σας, κυριολεκτικά. Έχετε έναν φύλακα άγγελο μαζί σας που φροντίζει να είστε ασφαλής και προστατευμένη.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο μάγος

Έχετε πολλά ταλέντα και θα δυσκολευτείτε να αποφασίσετε σε ποιο θα εστιάσετε, όταν τα απαριθμήσετε όλα. Αυτή η κάρτα αποκαλύπτει έλλειψη εστίασης! Αν όμως κάνετε την επιλογή σας και προσπαθήσετε… θα ακολουθήσει η επιτυχία – ίσως και χρήματα!

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ωροσκοπιο-98

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο πύργος

Προβλήματα συμβαίνουν – και κάποιες μέρες είστε προετοιμασμένη γι’ αυτά… κάποιες άλλες, όχι. Η κάρτα του πύργου προειδοποιεί για ένα ξαφνικό, ατυχές γεγονός και ίσως νιώσετε μπερδεμένη. Όμως η άλλη πλευρά αυτής της κάρτας δηλώνει πως αυτά τα γεγονότα είναι συνήθως βραχύβια και επιδιορθώνονται από μόνα τους. Καλό είναι να κάνετε υπομονή και να μην χάνετε το χαμόγελό σας… ό,τι κι αν φέρει η μέρα.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ξιφών

Είστε σε μια κατάσταση που δεν λειτουργεί πολύ καλά. Αισθάνεστε πληγωμένη επειδή οι προσδοκίες σας δεν ικανοποιήθηκαν. Μπορεί να νιώθετε επίσης άσχημα επειδή ένας φίλος σας πρόδωσε. Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσετε τέτοιου είδους συναισθήματα… αλλά με τον καιρό, θα μάθετε το μάθημα που χρειαζόσασταν και θα προχωρήσετε.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zwdia-9988

Ταρω Αγάπης 01/05 Τετάρτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ράβδων

Έχετε πολλούς φίλους και συγγενείς που θέλουν να σας δουν να πετυχαίνετε στη ζωή και στους στόχους σας. Αν χρειάζεστε βοήθεια ή συμβουλές, νιώστε άνετα ζητώντας αυτό που χρειάζεστε. Μπορεί να μην πάρετε θετική απάντηση – αλλά ποτέ δεν ξέρετε! Μπορεί και να σας δοθεί μεγαλύτερη βοήθεια από όση επιζητούσατε.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών, ανάποδα

Δεν είναι πολλοί οι θαυμαστές των αλλαγών. Μερικοί αντιστέκονται και προσπαθούν να τις αποφύγουν πάση θυσία. Οι αλλαγές είναι εξαιρετικά σημαντικές αυτή τη στιγμή, καθώς ξεπερνάτε κάτι στη ζωή σας. Ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε γι’ αυτήν την μετάβαση… θα συμβεί ούτως ή άλλως και αναγκαστικά θα την αποδεχτείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

tilefonikes-provlepsis