Ταρω Αγάπης 01/08 Τρίτη – Μην μένετε σε απογοητεύσεις του παρελθόντος

taro-13

Ταρω Αγάπης 01/08 Τρίτη .

Ταρω Αγάπης 01/08 Τρίτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: το άρμα .

Καθώς τελειώνει ο μήνας, έχετε την ευκαιρία να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και να πετύχετε τους στόχους σας. Η αποφασιστικότητα και η αυτοπεποίθησή σας θα σας οδηγήσουν σε μεγάλη επιτυχία. Αγκαλιάστε τις ηγετικές σας ιδιότητες και προχωρήστε άφοβα προς τους στόχους σας. Απλά φροντίστε να παραμείνετε ισορροπημένη… και αποφύγετε την υπερβολική επιθετικότητα.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 5 των κυπέλλων, ανάποδα

Αυτή η κάρτα τονίζει πως επιτέλους ξεπεράσατε τα χειρότερα και αρχίζετε να νιώθετε ξανά σαν τον παλιό σας εαυτό. Μην μένετε σε απογοητεύσεις του παρελθόντος.

Εστιάστε καλύτερα σ’ αυτό που έχετε τώρα και στις δυνατότητες για το μέλλον. Απελευθερώστε την αρνητικότητα και αναζητήστε συναισθηματική θεραπεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 01/08 Τρίτη ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: οι εραστές

Είστε έτοιμη να γνωρίσετε κάποιον ή η ερωτική σας ζωή πρόκειται να βελτιωθεί. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η αγάπη είναι στον αέρα! Είτε είστε σε σχέση είτε ελεύθερη, αυτή η κάρτα σηματοδοτεί βαθιές συνδέσεις και ρομαντικές πιθανότητες. Ακολουθήστε την καρδιά σας και ανοιχτείτε σε νέες εμπειρίες.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 9 των κυπέλλων, ανάποδα

Οι άνθρωποι λένε πράγματα που σας αφήνουν να αναρωτιέστε γιατί κάνετε τον κόπο να προσπαθήσετε να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Μην επηρεάζεστε από τους αρνητές. Μείνετε πιστή στις ονειροπολήσεις σας. Δραστηριοποιηθείτε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας αντί απλά να κάθεστε και να τα επιθυμείτε. Εργαστείτε για την επίτευξη των στόχων σας.

tilefonikes-provlepsis

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: η δύναμη

Καλό είναι να έχετε αυτοπεποίθηση, αλλά να ζητάτε βοήθεια όταν χρειάζεται. Αγκαλιάστε το παιχνιδιάρικο πνεύμα σας και δημιουργήστε μερικές ωραίες αναμνήσεις. Έχετε τη δύναμη μέσα σας για να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας. Αν έχετε αυτοπεποίθηση και είστε ευγενική, θα απολαύσετε το ταξίδι.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης, ανάποδα

Οι άνθρωποι μπορεί να σας κατηγορήσουν ότι είστε άκαμπτη, αλλά ξέρετε πότε είναι ώρα να αλλάξετε λίγο τα πράγματα – γι’ αυτό πιθανότατα λάβατε αυτήν την κάρτα σε ανάποδη θέση. Μη φοβάστε να αμφισβητήσετε τις παραδόσεις. Αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι είναι καιρός να αμφισβητήσετε τους κανόνες και να βρείτε το δικό σας πνευματικό μονοπάτι. Αγκαλιάστε τις μοναδικές σας πεποιθήσεις.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 01/08 Τρίτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη

Πιστεύετε πολύ στα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα και οι κακοί δεν κερδίζουν. Σήμερα, το κάρμα φαίνεται να συμφωνεί και σας επισκέπτεται για να επαναφέρει την αρμονία στη ζωή σας. Αυτά είναι καλά νέα για εσάς. Αναζητήστε αρμονία στις σχέσεις σας και προσεγγίστε τις αποφάσεις σας με δικαιοσύνη και ακεραιότητα. Πιστέψτε ότι οι ενέργειές σας θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Υποστηρίξτε αυτό που πιστεύετε πως είναι σωστό.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο θάνατος

Η αλλαγή έρχεται.. και είστε έτοιμη γι’ αυτήν. Αφήστε τα παλιά μοτίβα και αγκαλιάστε την αλλαγή. Το σύμπαν σας καθοδηγεί προς την ανάπτυξη και την ανανέωση. Αγκαλιάστε την εσωτερική σας δύναμη και βγείτε πιο δυνατή από ποτέ.

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο τροχός της τύχης

Η σκληρή δουλειά σας αποδίδει καρπούς. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Αγκαλιάστε τους κύκλους της ζωής και εμπιστευτείτε ότι θετικές αλλαγές έρχονται στο δρόμο σας. Πάρτε ρίσκα και ανοιχτείτε σε νέες περιπέτειες… στον έρωτα και τις σχέσεις.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας

Σηκώστε τα μανίκια γιατί σήμερα πρέπει να δουλέψετε. Είστε έτοιμη για τις προκλήσεις της ζωής. Πάρτε το προβάδισμα. Η φυσική σας εξουσία και σταθερότητα θα δημιουργήσουν μια ισχυρή βάση για τις σχέσεις σας. Αγκαλιάστε την υπεύθυνη φύση σας και οι άλλοι θα σας σεβαστούν και θα σας θαυμάσουν.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-3-zodia

Ταρω Αγάπης 01/08 Τρίτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Το σύμπαν είναι εδώ για να σας βοηθήσει – και το καλύτερο από όλα, θα λάβετε μια κοσμική εκπληκτική σοφία. Η θετική σας προοπτική προσελκύει αφθονία και αγάπη στη ζωή σας. Εμπιστευτείτε το σχέδιο του σύμπαντος και μοιραστείτε τις ελπίδες και τα όνειρά σας μ’ αυτούς που σας υποστηρίζουν.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : η αρχιέρεια

Η φωνή μέσα σας προσπαθεί να σας κάνει να δώσετε προσοχή στην ψυχολογία σας. Αγκαλιάστε τη διαίσθησή σας, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και αφήστε την εσωτερική σας σοφία να καθοδηγήσει τις σχέσεις σας. Συνδεθείτε με την πνευματική σας πλευρά για να βρείτε απαντήσεις μέσα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45