Ταρω Αγάπης 02/04 Τρίτη – Η ζωή και ο έρωτας σας προκαλούν

taro-13

Ταρω Αγάπης 02/04 Τρίτη .

Ταρω Αγάπης 02/04 Τρίτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο διάβολος, ανάποδα .

Τώρα που έχετε την ελευθερία σας, τι θα την κάνετε; Έχετε απελευθερωθεί από τους περιορισμούς που σας κρατούσαν πίσω. Μπορείτε να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας με όποιον τρόπο θέλετε. Μην χάνετε αυτή την ευκαιρία, γεμίζοντας το κενό με κάτι για να αποφύγετε το αίσθημα της μοναξιάς. Αντίθετα, επιλέξτε πράγματα που σας ωριμάζουν πνευματικά, διανοητικά και συναισθηματικά. Βελτιώστε τον εαυτό σας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 8 των ράβδων, ανάποδα

Ξέρετε τι θέλετε; Η ζωή και ο έρωτας προκαλούν σύγχυση μερικές φορές. Μπορεί να μην είστε σίγουρη για τις ανάγκες σας αυτή τη στιγμή.

Κοιτάτε τι έχουν οι άλλοι και συγκρίνετε τον εαυτό σας μαζί τους; Ίσως νιώθετε άνετα και δεν βλέπετε την ανάγκη να αλλάξετε τίποτα αυτή τη στιγμή. Καλό είναι όμως να σκέφτεστε και το μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 02/04 Τρίτη ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ιππότης των ξιφών

Να είστε σίγουρη γι’ αυτό που νιώθετε. Αν ξέρετε τι θέλετε από τη σχέση σας, μιλήστε γι’ αυτό. Γιατί να περιμένετε να προσεγγίσει το θέμα ο σύντροφός σας ή ο φίλος σας; Αυτό οδηγεί μόνο σε χαμένο χρόνο. Αν ξέρετε, αναλάβετε εσείς την πρωτοβουλία. Είναι καλό να είστε αυτή που ξεκινάει τέτοιου είδους συζητήσεις.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων, ανάποδα

Το παρελθόν φαίνεται πως ήταν καλύτερο από αυτό που έχετε τώρα. Μπορεί να σκέφτεστε έναν πρώην εραστή και να νιώθετε πως εκείνη η σχέση ήταν πολύ καλύτερη από το να είστε ελεύθερη. Αυτό που χρειάζεστε είναι νέες αναμνήσεις για να αντικαταστήσετε τις παλιές. Θα δείτε το μέλλον πιο φωτεινό όταν το γεμίσετε με πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 6 των ξιφών, ανάποδα

Σας αρέσει να ανησυχείτε για το τίποτα. Όμως είναι δύσκολο να μην ανησυχείτε όταν ένας φίλος περνάει δυσκολίες.. κι εύχεστε η ζωή του να βελτιωθεί σύντομα. Αυτή η κάρτα είναι θετικό σημάδι. Σχετίζεται με βελτιώσεις στη ζωή κάποιου με τον οποίο συνδέεστε. Μπορεί να λάβετε απάντηση σε μερικές προσευχές σας, ενώ ένας φίλος θα πραγματοποιήσει επιτέλους τις επιθυμίες του.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιππότης των ράβδων

Κάποιος στη ζωή σας είναι τόσο χαρισματικός, που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γοητευθείτε σε ελάχιστο χρόνο. Θα νιώθετε χαρούμενη κι ενθουσιασμένη. Μπορεί να μην ξέρετε τι επιφυλάσσει το μέλλον…. αλλά ανυπομονείτε να μάθετε.

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 02/04 Τρίτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων

Το μυαλό είναι απίστευτο! Μόλις αποφασίσετε να κάνετε κάτι, είναι σαν να έχετε ήδη πετύχει τον στόχο σας. Οραματιστείτε αυτό που θέλετε. Δείτε τον εαυτό σας να το έχει πετύχει και νιώστε όλα τα υπέροχα συναισθήματα γνωρίζοντας πως δεν σταματήσατε μέχρι να τα καταφέρετε.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των ράβδων

Είναι εκπληκτικό πώς σας βρίσκει ο έρωτας, όταν δεν το περιμένετε. Μπορεί να είστε σ’ ένα κατάστημα ή έξω με φίλους, όταν συναντάτε κάποιον που κάνει την καρδιά σας να λιώνει. Σήμερα μπορεί να γνωρίσετε κάποιον με τον οποίο θα νιώσετε άμεση χημεία και έλξη.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ράβδων

Χαϊδέψτε τον εαυτό σας στην πλάτη. Ήρθε η ώρα να γιορτάσετε. Μια πολύ-αναμενόμενη στιγμή επιτέλους έφτασε. Ολοκληρώσατε αυτό που είπατε ότι θα κάνετε και το αποτέλεσμα σας προσφέρει μια απίστευτη αίσθηση. Οι άνθρωποι που βασίζονται σε εσάς σας εκτιμούν – και νιώθετε υπέροχα με τον εαυτό σας!

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των πεντάκτινων

Πώς καλλιεργείτε μια καλή σχέση μ’ αυτόν που αγαπάτε; Ξεκινήστε κάνοντας μικρά πράγματα. Ακούστε αυτά που λέει το ταίρι σας. Ζητήστε του να σας ανοιχτεί και να δουλέψετε μαζί για να νιώσετε και οι δύο άνεση και ασφάλεια στη σχέση σας. Στόχος σας να συζητάτε τα προβλήματα χωρίς επικριτική διάθεση.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ταρω Αγάπης 02/04 Τρίτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των κυπέλλων

Μπορεί να φαίνεται σωστή κίνηση, το να εγκαταλείψετε μια κατάσταση, αν φαίνεται να μην υπάρχει ελπίδα στο μέλλον. Αντί να τα παρατήσετε όμως εντελώς ή να γυρίσετε την πλάτη σας σε έναν φίλο, κάντε ένα μικρό διάλειμμα. Ένας ύπνος, λίγο φαγητό και άπλετος χώρος μπορεί να σας βοηθήσουν να πάρετε τη σωστή απόφαση.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : η κρίση

Είστε έτοιμη να ξεκινήσετε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας. Αυτό θα απαιτήσει να αφήσετε καταστάσεις και ανθρώπους που αγαπάτε και να προχωρήσετε για την κατάκτηση του ονείρου σας. Μην αφήνετε τον πόνο να σας κρατήσει πίσω. Είστε ελεύθερη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος