Ταρω Αγάπης 03/05 Παρασκευή – Συναισθηματική επαναφορά

taro

Ταρω Αγάπης 03/05 Παρασκευή .

Ταρω Αγάπης 03/05 Παρασκευή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο τροχός της τύχης .

Η τύχη μπορεί να σας βρει όπου κι αν βρίσκεστε. Σκεφτείτε θετικά. Η επαγγελματική σας ζωή οδεύει προς αναβάθμιση. Ένα σημαντικό έργο ή μια κατάσταση για την οποία έχετε εργαστεί, θα σας τονώσει και θα σας δώσει την σιγουριά που θέλετε και χρειάζεστε.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 10 των πεντάκτινων

Κάνατε ακριβώς αυτό που είπατε ότι θα κάνετε… και τώρα η δουλειά έχει τελειώσει. Είναι σαν να έχει φύγει ένα βάρος από τους ώμους σας. Τώρα, μπορείτε να αναπνεύσετε και να ζήσετε τη ζωή των ονείρων σας, ελεύθερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 03/05 Παρασκευή ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ακόλουθος των ράβδων

Αυτό που χρειάζεστε, είναι ένα νέο ξεκίνημα. Είστε έτοιμη να πατήσετε το κουμπί επαναφοράς. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε και πάλι από την αρχή, με μια φωτεινή νέα νοοτροπία, παίρνοντας τα μαθήματα που έχετε μάθει και εφαρμόζοντάς τα στο μέλλον σας.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων

Είστε συναισθηματική και νιώθετε λίγο μελαγχολική. Είναι εντάξει να τακτοποιήσετε τα συναισθήματά σας αυτή τη στιγμή. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να τα επεξεργαστεί. Αν θέλετε να κλάψετε, μην το εμποδίσετε να συμβεί. Βιώστε τη στιγμή.

tilefonikes-provlepsis

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 7 των πεντάκτινων, ανάποδα

Έχετε αναλάβει πολλά και είναι δύσκολο να τα διαχειριστείτε όλα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να υιοθετήσετε ένα χρονοδιάγραμμα ή να χρησιμοποιήσετε έναν προγραμματιστή που θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε κάθε στοιχείο στη λίστα σας. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε τις εφαρμογές παραγωγικότητας για να δείτε αν βοηθούν.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιππότης των ξιφών, ανάποδα

Είστε ερωτευμένη και ίσως ο άλλος να μην το ξέρει ή να μην νιώθει το ίδιο. Αν αισθάνεστε κολλημένη αυτή τη στιγμή, προσπαθήστε να βρείτε πράγματα που προάγουν την αίσθηση της αγάπης για τον εαυτό σας. Εστιάστε στον εαυτό σας και φροντίστε τον. Να είστε ευγενική με την καρδιά σας.

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 03/05 Παρασκευή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο θάνατος

Κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή. Οι αλλαγές, είναι ευκαιρίες. Λαχταράτε αυτό που είχατε κάποτε, αλλά το μέλλον σας είναι πιο λαμπρό. Έχετε ξεπεράσει το παρελθόν, γι’ αυτό προχωράτε πλέον σε μια νέα κατεύθυνση.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των ξιφών, ανάποδα

Θέλετε να μάθετε κάτι, αλλά φαίνεται ότι η απάντηση δεν είναι εκεί για εσάς αυτή τη στιγμή. Κάντε υπομονή. Θα μάθετε ό,τι χρειάζεστε, όταν έλθει η κατάλληλη στιγμή. Δεν χρειάζεται να βιάσετε τα πράγματα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης

Οι κανόνες υπάρχουν για κάποιο λόγο. Θέλετε να κάνετε κάτι με τον δικό σας τρόπο, γιατί πιστεύετε ότι η μέθοδός σας είναι καλύτερη από αυτή που σας προτείνουν οι άλλοι. Αν αποφασίσετε να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι, μπορεί να αποτύχετε. Γι’ αυτό να είστε πρόθυμη να δεχτείτε τις συνέπειες. Μπορείτε πάντα να επιστρέψετε και να προσπαθήσετε ξανά.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο μάγος

Έχετε πολλές καλές ιδιότητες και χαρακτηριστικά. Όταν οι άνθρωποι σας συμβουλεύουν για το τι να κάνετε, μπορεί να μπερδευτείτε, ειδικά αν δεν είστε σίγουρη για τον σκοπό της ζωής σας. Αντί να ακολουθείτε τις συμβουλές του κόσμου, συντονιστείτε με την καρδιά σας και αφήστε την να σας οδηγήσει. Μόλις νιώσετε ασφαλής με τον εαυτό σας, η φωνή των άλλων δεν θα σας επηρεάζει πλέον αρνητικά.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ταρω Αγάπης 03/05 Παρασκευή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ράβδων

Δοκιμάζετε κάτι νέο και συναρπαστικό, γι’ αυτό η ζωή μοιάζει με περιπέτεια για εσάς. Μπορεί να θέλετε να σημειώσετε αυτές τις στιγμές για να τις θυμάστε. Τραβήξτε πολλές φωτογραφίες, για να τις αναπολείτε στο μέλλον.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο άσσος των κυπέλλων

Θα μπορούσε αυτό να είναι η αρχή μιας νέας σχέσης; Τα αστέρια είναι ευθυγραμμισμένα για να εμβαθύνουν τα θεμέλια της αγάπης. Είστε έτοιμη να γνωρίσετε κάποιον ή να δείτε τη σχέση σας να σταθεροποιείται. Θα ξέρετε ότι βρίσκεστε εκεί που πρέπει να είστε… όταν νιώσετε να πετούν σπίθες!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098