Ταρω Αγάπης 03/08 Πέμπτη – Ένα κύμα ρομαντισμού

taro-13

Ταρω Αγάπης 03/08 Πέμπτη .

Ταρω Αγάπης 03/08 Πέμπτη  ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 4 των κυπέλλων, ανάποδα .

Φαίνεται πως έχετε κολλήσει σε μία δύσκολη κατάσταση, αλλά έχετε τη δύναμη να την αντιστρέψετε. Αντί να μένετε σ’ αυτό που δεν σας πηγαίνει, σκεφτείτε τι μπορείτε να αλλάξετε. Κάντε ένα βήμα πίσω και σκεφτείτε τις νέες ευκαιρίες που μπορεί να σας προσπερνούν, επειδή είστε πολύ απασχολημένη με άχρηστες λεπτομέρειες.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο ιππότης των κυπέλλων

Ετοιμαστείτε για ένα κύμα ρομαντισμού και δημιουργικότητας. Αυτή η κάρτα σας φέρνει άφθονη αγάπη και καλλιτεχνική έμπνευση. Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας.

Μην καθυστερείτε από εκείνη την ημερομηνία ή το δημιουργικό έργο που σκέφτεστε. Ακολουθήστε την καρδιά σας και θα βρείτε εκπλήρωση πέρα από τη φαντασία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρω Αγάπης 03/08 Πέμπτη  ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ακόλουθος των ξιφών

Το περίεργο μυαλό σας είναι πρόθυμο να εξερευνήσει νέα και άγνωστα εδάφη. Αυτή η κάρτα σας φέρνει μια αίσθηση πνευματικής περιπέτειας. Βουτήξτε σε ευκαιρίες μάθησης, ξεκινήστε ένα νέο χόμπι ή συμμετάσχετε σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Θα βρείτε τον κόσμο να επεκτείνεται μπροστά στα μάτια σας.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 8 των κυπέλλων, ανάποδα

Φαίνεται ότι νιώθετε συναισθηματική εξάντληση και είστε έτοιμη να αφήσετε πίσω την τρέχουσα κατάστασή σας. Υπομονή όμως! Προτού ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας, αναρωτηθείτε αν ξεπεράσατε τα συναισθήματά σας. Ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσετε. Μιλήστε στους αγαπημένους σας γι’ αυτό που σας ενοχλεί. Είναι εκεί για να σας υποστηρίξουν στα εύκολα και στα δύσκολα.

xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 9 των ράβδων

Έχετε περάσει πολλά, αλλά το 9 των ράβδων σας υπενθυμίζει ότι είστε πιο δυνατή από όσο νομίζετε. Ακόμα κι όταν ο φαίνεται πως ήρθε το τέλος του κόσμου, εσείς σηκώνετε ανάστημα. Ξεπεράστε τυχόν εμπόδια και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Η επιμονή σας θα αποδώσει καρπούς και η νίκη είναι εφικτή.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των πεντάκτινων

Έχει ζήτηση η ευγενική σας καρδιά και η πρακτική σοφία σας. Αυτή η κάρτα σας ενθαρρύνει να ανταποδώσετε και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας. Δώστε μια «χείρα βοηθείας» σε όσους έχουν ανάγκη. Η γενναιοδωρία σας θα σκορπίσει θετικές δονήσεις παντού.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zodia-0988

Ταρω Αγάπης 03/08 Πέμπτη  ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών, ανάποδα

Είστε μαστόρισσα στο να βλέπετε και τις δύο όψεις του νομίσματος, αλλά τον τελευταίο καιρό, αποφεύγετε να πάρετε αποφάσεις. Έχετε ένα ψυχολογικό μποτιλιάρισμα και ήρθε η ώρα να το ξεκαθαρίσετε. Σταματήστε να αποφεύγετε τις επιλογές και αντιμετωπίστε τις κατά μέτωπο. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας για να διασαφηνίσετε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των κυπέλλων

Η κούπα της ευτυχίας σας είναι γεμάτη. Νιώθετε χαρά και πληρότητα στις προσωπικές σας σχέσεις. Εκτιμήστε την αγάπη και την υποστήριξη των αγαπημένων σας και γιορτάστε τους δεσμούς που μοιράζεστε. Απολαύστε την αρμονία των συναισθηματικών σας δεσμών και αφήστε τις καλές στιγμές να κυλήσουν.

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων

Αντιμετωπίζετε μια περιπετειώδη πρόκληση. Αυτή η κάρτα καλεί το ατρόμητο πνεύμα σας να υπερασπιστεί τις πεποιθήσεις σας. Εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας, γιατί θα σας καθοδηγήσουν σε όποια εμπόδια συναντήσετε. Έχετε την επιμονή και τη γενναιότητα να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των πεντάκτινων, ανάποδα

Νιώθετε λίγο αποκομμένη από τον συνηθισμένο φιλόδοξο εαυτό σας. Ίσως είναι καιρός να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας και να συνεργαστείτε με άλλους. Αναγνωρίστε ότι δεν χρειάζεται να επωμίζεστε τα πάντα μόνη σας. Η ομαδική εργασία μπορεί να είναι το μυστικό της επιτυχίας. Μην αφήσετε την υπερηφάνεια σας να εμποδίσει την πρόοδό σας. Αναζητήστε νέες προοπτικές και καινοτόμες ιδέες.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-66

Ταρω Αγάπης 03/08 Πέμπτη  ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των ξιφών

Προετοιμαστείτε για μια έκρηξη πνευματικής διαύγειας και ανακαλύψεων. Θα έχετε έξυπνες και καινοτόμες ιδέες. Αδράξτε την ευκαιρία για να κάνετε τις σκέψεις σας πράξη. Να είστε τολμηρή. Εμπιστευτείτε τη λαμπρότητά σας, γιατί έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει τον κόσμο σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 8 των πεντάκτινων

Η αφοσίωση και η δεξιοτεχνία σας λάμπουν σαν αστέρι στον νυχτερινό ουρανό. Το 8 των πεντάκτινων, αναγνωρίζει τις ακούραστες προσπάθειες και τη δέσμευσή σας να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Αυτή είναι η ώρα σας να διαπρέψετε και να βουτήξετε βαθιά στα παθιασμένα έργα σας. Αφήστε την καλλιτεχνική σας πλευρά να σας οδηγήσει σε νέα ύψη εκπλήρωσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76