Ταρω Αγάπης 04/08 Παρασκευή – Τα καλύτερα έρχονται!

taro-sex

Ταρω Αγάπης 04/08 Παρασκευή .

Ταρω Αγάπης 04/08 Παρασκευή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 8 των κυπέλλων, ανάποδα .

Μην αφήνετε τις εκκρεμότητες να μαζεύονται. Ολοκληρώστε τες για να νιώσετε πιο αποδοτική και αποτελεσματική. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ολοκληρώσετε κάτι που ξεκινήσατε και να νιώσετε χαρούμενη και ικανοποιημένη.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 2 των πεντάκτινων, ανάποδα

Επιβραδύνετε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και βρείτε το ρυθμό σας. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για κάθε μικρό εμπόδιο.

Κοιτάξτε το χάος της ζωής, σαν ένα μεγάλο κοσμικό παζλ και απολαύστε την συναρμολόγηση των κομματιών. Θα βρείτε τον δρόμο σας μέσα από τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 04/08 Παρασκευή ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 3 των ξιφών, ανάποδα

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κρατάτε μνησικακίες. Προσεγγίστε τους φίλους σας και αφήστε την αγάπη να κυλήσει. Μια εγκάρδια αγκαλιά μπορεί να θεραπεύσει πολλά. Σκεφτείτε την τέχνη της συμφιλίωσης και ανακαλύψτε τη χαρά της συντροφικότητας. Η καρδιά σας θα σας ευχαριστήσει για αυτό.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ράβδων, ανάποδα

Μην περιμένετε να ευθυγραμμιστούν τέλεια τα αστέρια — δημιουργήστε τη δική σας κοσμική γιορτή! Είστε τόσο μοναδική! Χορεύετε σαν να μην σας παρακολουθεί κανείς και λάμπετε πιο φωτεινά από μια supernova στον νυχτερινό ουρανό. Είστε ο κοσμικός αστέρας του σόου σας, οπότε στροβιλιστείτε στην χορευτική πίστα της ζωής.

tilefonikes-provlepsis

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 5 των κυπέλλων, ανάποδα

Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και τα καλύτερα έρχονται! Γι’ αυτό σκουπίστε τα δάκρυά σας, φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο κι ετοιμαστείτε να χαρείτε τις μαγικές απολαύσεις της ζωής!

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών, ανάποδα

Μάθετε να αγαπάτε την αλλαγή και πλεύστε προς νέες περιπέτειες. Μην φοβηθείτε να εξερευνήσετε αχαρτογράφητες περιοχές. Η ζωή είναι μια μεγάλη εξερεύνηση και έχετε ένα εισιτήριο πρώτης θέσης.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρω Αγάπης 04/08 Παρασκευή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των πεντάκτινων, ανάποδα

Κάντε ένα βήμα πίσω, θαυμάστε τη μεγαλύτερη εικόνα και εκτιμήστε το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώσατε και ωριμάσατε. Τα πάτε περίφημα! Βλέπετε γύρω σας στην ακαταστασία που επικρατεί; Είναι οι ατέλειες που προσθέτουν γεύση στο κοκτέιλ της ζωής.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ: 8 των ξιφών, ανάποδα

Είστε μια υπολογίσιμη δύναμη, γι’ αυτό μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας! Δείξτε στον κόσμο από τι είστε φτιαγμένη. Δεν υπάρχουν αλυσίδες που μπορούν να σας κρατήσουν πίσω. Ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε την αμαζόνα μέσα σας και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής σαν αρχηγός.

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των κυπέλλων, ανάποδα

Απολαύστε τις χαρές της ζωής… αλλά να θυμάστε ότι η υπερβολή οδηγεί σε λάθη ή σε εξάντληση. Βρείτε το γλυκό σημείο – λίγη απόλαυση εδώ, λίγη αυτοσυγκράτηση εκεί – και απολαύστε τις χαρές που έχει να προσφέρει η ζωή. Όλα έχουν να κάνουν με την κοσμική ισορροπία.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των κυπέλλων, ανάποδα

Διορθώστε τυχόν παρεξηγήσεις με τους αγαπημένους σας. Η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στους δεσμούς που χτίζετε. Αφήστε κατά μέρος τους υπολογισμούς σας και επενδύστε στην αγάπη. Η αρμονία απέχει μόνο μια εγκάρδια αγκαλιά.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-3-zodia

Ταρω Αγάπης 04/08 Παρασκευή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των ράβδων, ανάποδα

Μοιραστείτε τις ιδέες σας, γελάστε με τις ιδιορρυθμίες σας και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να εκτιναχθεί στα ύψη.. σαν πυροτέχνημα. Ο κόσμος χρειάζεται τη λάμψη σας. Μην κρύβετε το φως σας. Αφήστε το να φωτίσει τον κοσμικό ορίζοντα για να το δουν όλοι.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο ιππότης των ξιφών, ανάποδα

Βρίσκεστε στο σωστό μονοπάτι — δεν χρειάζεται να επιταχύνετε σαν πύραυλος. Απολαύστε το ταξίδι, αναπνεύστε την αστερόσκονη και εμπιστευτείτε ότι το σύμπαν σας υποστηρίζει. Είστε σε καλά χέρια! Πάρτε μια βαθιά ανάσα και απολαύστε τη βόλτα — δεν υπάρχει βιασύνη σ’ αυτή την περιπέτεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988