Ταρω Αγάπης 05/04 Παρασκευή – Νιώθετε πως έχετε κολλήσει

taro

Ταρω Αγάπης 05/04 Παρασκευή .

Ταρω Αγάπης 05/04 Παρασκευή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 6 των ράβδων .

Μην ανησυχείτε. Ακόμα κι αν τα πράγματα είναι πραγματικά δύσκολα αυτή τη στιγμή, όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Πρέπει να πιστεύετε στα όνειρά σας και στο μέλλον. Μια αλλαγή μπορεί να συμβεί γρήγορα και να βελτιώσει τη ζωή σας με τρόπο που δεν το περιμένατε ποτέ. Έχετε πίστη.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 9 των ράβδων

Νομίζετε ότι τα έχετε όλα προγραμματισμένα, αλλά ξαφνικά εμφανίζεται ένα πρόβλημα. Η καθυστέρηση μπορεί να είναι ενοχλητική, αλλά δείτε το σαν θεϊκή προστασία.

Μπορεί να μην δείτε το πρόβλημα εκ των προτέρων, αλλά το σύμπαν βλέπει. Ο συγχρονισμός σας είναι τέλειος, όταν γίνεται αυτό που θέλετε.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 05/04 Παρασκευή ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο αυτοκράτορας

Γιατί να μαλώνετε; Για κάποιους ανθρώπους -όπως και για ορισμένες καταστάσεις- δεν αξίζει να μαλώνετε. Εσείς έχετε τις απόψεις σας κι εκείνοι τις δικές τους. Αν δεν μπορείτε να καταλήξετε κάπου… συμφωνήστε πως διαφωνείτε. Δεν υπάρχει λόγος να αναμασάτε πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε ή να αλλάξετε.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 7 των κυπέλλων, ανάποδα

Βλέπετε τα πράγματα όπως είναι. Σας πήρε λίγο χρόνο για να αντιληφθείτε το νόημα πίσω από ένα πρόβλημα. Συνήθως τα πράγματα φαίνονται πιο καθαρά, αφού έχουν συμβεί. Εσείς όμως πλέον δεν βλέπετε μόνο το πρόβλημα, αλλά γνωρίζετε και τη λύση του.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο άσος των ράβδων

Έχετε απίστευτη τύχη αυτή τη στιγμή! Όλα όσα χρειάζεστε θα έρθουν στο δρόμο σας. Η ερωτική σας ζωή γίνεται πιο ικανοποιητική. Είστε συνδεδεμένοι με τον σύντροφό σας και επιθυμεί να είναι μαζί σας… όσο κι εσείς. Είναι ο ένας και μοναδικός για εσάς!

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα

Μην τα παρατάτε. Η πιο δύσκολη φάση είναι συνήθως λίγο πριν το τέρμα. Μπορεί πραγματικά να θέλετε να τα βροντήξετε κάτω και να σταματήσετε εκεί που βρίσκεστε τώρα. Η προσπάθειά σας φαίνεται πως δεν αξίζει τον κόπο. Ωστόσο, είστε τόσο κοντά! Τι γίνεται αν η επιτυχία σας είναι μόλις μια μέρα μακριά;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρω Αγάπης 05/04 Παρασκευή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των κυπέλλων

Τα συναισθήματα μπορεί να είναι έντονα σήμερα. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτική όταν παίρνετε μεγάλες αποφάσεις, ειδικά αν είστε παγιδευμένη στα συναισθήματά σας. Θέλετε να είστε ξεκάθαρη στην καρδιά και στο μυαλό σας. Μην αφήνετε τη σύγχυση να σας προκαλεί φόβο. Όλα είναι καλά. Είστε στα σωστά χέρια.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των ξιφών

Οραματιστείτε την επιτυχία σας. Όταν μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας να ξεπερνάει όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε και να εξακολουθεί να κερδίζει, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό το όραμα. Πιστέψτε στη δύναμη του μυαλού σας. Αγκαλιάστε την ιδέα ότι είστε τόσο δημιουργική και ισχυρή, όσο νομίζετε.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

κρυσταλλομαντεία

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών

Μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχουν περισσότερα προβλήματα σε μια οικογενειακή δυναμική, από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε. Είναι εντάξει να παραιτηθείτε για να μην δημιουργήσετε περισσότερο δράμα. Να είστε αληθινή με τον εαυτό σας. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να δημιουργήσετε έναν ασφαλή χώρο για εσάς.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ξιφών

Νιώθετε πως έχετε κολλήσει στη ζωή σας. Τι γίνεται όμως αν δεν έχετε κολλήσει; Μπορεί να εργάζεστε σκληρά, αλλά να μην έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε όταν το θέλετε. Αυτό σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Αισθάνεστε πως αδυνατείτε να βρείτε λύση. Αν κατανοήσετε όμως την κατάσταση, θα μπορέσετε να κάνετε σωστές επιλογές σήμερα.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρω Αγάπης 05/04 Παρασκευή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ξιφών, ανάποδα

Αν βιώσατε πρόσφατα έναν χωρισμό ή μια απώλεια, αυτή η κάρτα συμβουλεύει πόσο ωφέλιμο θα είναι να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας με έναν έμπιστο φίλο. Μιλήστε για τις σκέψεις σας και αφήστε τον εαυτό σας να επεξεργαστεί τα συναισθήματά σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των κυπέλλων

Ανοίξτε την καρδιά σας. Κρατάτε μερικά πράγματα για τον εαυτό σας τελευταία και αυτή η κάρτα σας δίνει την άδεια να τα μοιραστείτε χωρίς φόβο. Το να λέτε αυτό που νιώθετε, θα είναι θεραπευτικό. Αν αισθάνεστε αρκετά ασφαλείς για να το δοκιμάσετε, σήμερα θα μπορούσε να είναι η μέρα που θα μοιραστείτε αυτό που έχετε στην καρδιά σας και θα ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι θεραπείας.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia