Ταρω Αγάπης 05/05 Κυριακή – Η αληθινή αγάπη

taro-sex

Ταρω Αγάπης 05/05 Κυριακή .

Ταρω Αγάπης 05/05 Κυριακή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 5 των ράβδων, ανάποδα .

Όταν βάζετε στο μυαλό σας να κάνετε κάτι, είστε αμείλικτη. Δεν τα παρατάτε εύκολα… αλλά αντιλαμβάνεστε γρήγορα πότε κάτι δεν λειτουργεί. Η απόφαση να παραιτηθείτε δεν είναι αποτυχία. Η παραμονή σε μια κατάσταση που σπαταλάει τον χρόνο, τους πόρους και την ενέργειά σας, δεν είναι σοφή επιλογή. Γι’ αυτό το να εγκαταλείψετε και να στραφείτε σ’ ένα καλύτερο μονοπάτι, είναι η σωστή κίνηση.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο άσος των πεντάκτινων

Σας αρέσει όπως εξελίσσονται τώρα τα πράγματα. Το πρόβλημα όμως είναι, πως η ζωή δεν λειτουργεί έτσι σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ανάπτυξη.

Σ’ αυτή την περίπτωση ο κανόνας είναι η υπομονή. Ξεκινάτε με τη φροντίδα του εαυτού σας και στη συνέχεια μαθαίνετε να προσαρμόζετε τις πράξεις σας με βάση τα συναισθήματά σας. Θα φτάσετε εκεί που θέλετε. Ίσως όχι σήμερα.. αλλά σύντομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ταρω Αγάπης 05/05 Κυριακή ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ιππότης των κυπέλλων, ανάποδα

Βιάζεστε; Ανυπομονείτε να αγαπήσετε κάποιον και βιάζεστε να του δείξετε πόσο καταπληκτικό άτομο είστε. Αφήστε το μυστήριο να ξεδιπλωθεί σιγά σιγά. Η αληθινή αγάπη – όπως όλα όσα σχετίζονται με τις ανθρώπινες σχέσεις – χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί! Ένα βήμα τη φορά.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο τροχός της τύχης

Η τύχη μπορεί να εμφανιστεί απροσδόκητα ανά πάσα στιγμή! Υπάρχει όμως γλυκύτητα στην κερδισμένη τύχη. Εσείς κάνετε τη δουλειά και το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Αυτή η κάρτα σας ενημερώνει ότι πρέπει να είστε προνοητική. Μην περιμένετε κάποιος άλλος να κάνει αυτό που πρέπει να γίνει από εσάς. Κάντε το μόνη σας.

tilefonikes-provlepsis

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: το άρμα

Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά η κάρτα του άρματος σας λέει ότι αξίζει τον κόπο. Η ευαισθησία, η ικανότητα και η επιμονή είναι τα κλειδιά της επιτυχίας σας. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να παραιτηθείτε από την προσπάθεια.. όμως σπάνια επιτυγχάνονται αξιόλογα αποτελέσματα ή ανταμοιβές, χωρίς θυσίες.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ράβδων, ανάποδα

Υπάρχει έλλειψη σαφήνειας αυτή τη στιγμή. Ίσως αισθάνεστε θυμωμένη, αναστατωμένη ή φοβισμένη. Το πρόβλημα με τα έντονα συναισθήματα είναι ότι μπορούν να σας τυφλώσουν. Μπορεί να μην δείτε την κατάσταση ακριβώς όπως έχει. Κάντε ένα διάλειμμα. Με λίγη απόσταση, η προοπτική θα φτάσει.

taro-zodia-098

Ταρω Αγάπης 05/05 Κυριακή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των πεντάκτινων

Αν είστε ελεύθερη, λαχταράτε τη στιγμή που θα πεταχτούν σπινθήρες με το σωστό άτομο! Η ρομαντική χημεία είναι στον ορίζοντα. Ο μελλοντικός σας σύντροφος είναι καθ’ οδόν. Αν είστε σε σχέση υπάρχει η αίσθηση πως η αγάπη έχει χάσει τη σπίθα της. Λίγη προσπάθεια μπορεί να επαναφέρει την φωτιά στη σχέση σας. Προγραμματίστε μια ρομαντική βραδιά για τους δυο σας.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο πύργος, ανάποδα

Γιατί να ανησυχείτε; Δεν είναι φυσιολογικό. Ναι μεν σας βοηθάει να είστε προσεκτική όταν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα, αλλά κλέβει από τον χρόνο σας. Επομένως αντί να ανησυχείτε, σκεφτείτε τι μπορείτε να ελέγξετε και κάντε το. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα!

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος

Η αναμονή… διδάσκει την υπομονή. Το μόνο πράγμα που θέλετε να κάνετε ωστόσο, είναι να βεβαιωθείτε πως βάζετε τη μέρα σας σε αναμονή για τον σωστό λόγο. Θα σας δώσει το αποτέλεσμα που περιμένετε; Μπορείτε να καταλάβετε αν χάνετε χρόνο σε ένα έργο που δεν θα λειτουργήσει. Αν όντως χάνετε το χρόνο σας, τότε τερματίστε το αμέσως.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των κυπέλλων

Κανείς δεν απολαμβάνει το να αντιμετωπίζει τα προβλήματά του. Όπως κι εσείς, όλοι προτιμούν να αποσπούν την προσοχή τους με διασκεδαστικά πράγματα. Αυτή τη φορά όμως, είναι καλύτερα να αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο το πρόβλημά σας. Μπορείτε να το λύσετε, αν είστε προνοητική.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zwdia-9988

Ταρω Αγάπης 05/05 Κυριακή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ράβδων, ανάποδα

Ο χρόνος είναι δάσκαλος. Όταν αισθάνεστε ότι ξοδεύετε πάρα πολύ χρόνο σε διαμάχες με άτομα, ιδρύματα, νομικές υποθέσεις… να έχετε υπόψη πως μαθαίνετε κάτι, σε κάθε στάδιο του ταξιδιού σας. Μπορεί να νιώθετε πως μία κατάσταση ξεφεύγει χωρίς λόγο! Όμως ακόμα και αυτές οι στιγμές έχουν να σας διδάξουν ένα πολύτιμο μάθημα.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των ξιφών

Είστε άτομο ειλικρινές! Δεν διαθέτετε τον βάναυσο και ωμό τύπο ειλικρίνειας, αλλά αυτόν που δύσκολα μπορεί κάποιος να παρεξηγήσει. Σήμερα θα θελήσετε να βγάλετε κάτι από το στήθος σας, μιλώντας ανοιχτά. Να είστε ευγενική όπως συνήθως, αλλά να έχετε υπόψη, πως δεν μπορείτε να προβλέψετε πώς θα ληφθεί το μήνυμά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot