Ταρω Αγάπης 05/08 Σάββατο – Η τύχη είναι με το μέρος σας

taro-13

Ταρω Αγάπης 05/08 Σάββατο .

Ταρω Αγάπης 05/08 Σάββατο ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο τρελός .

Η κάρτα του τρελού σας προτρέπει να κάνετε ένα άλμα πίστης! Το σύμπαν σας επιφυλάσσει συναρπαστικές ευκαιρίες. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην φοβάστε να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Κάθε περιπέτεια ξεκινά με ένα μόνο βήμα. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ξεκινήσετε ένα αξιοσημείωτο ταξίδι γεμάτο με ατελείωτες δυνατότητες.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο τροχός της τύχης

Ο τροχός της τύχης γυρίζει υπέρ σας σήμερα. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Αυτή η κάρτα σας συμβουλεύει να αγκαλιάσετε νέες δυνατότητες και να αδράξετε τις ευκαιρίες που έρχονται.

Οι κύκλοι της ζωής αλλάζουν συνεχώς και με την καθοδήγησή τους, μπορείτε να αντιμετωπίσετε στις μεταβαλλόμενες παλίρροιες με ευκολία και χάρη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 05/08 Σάββατο ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: η αρχιέρεια

Σήμερα αυτή η κάρτα σας χαρίζει τη σοφία της. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και κοιτάξτε πέρα από την επιφάνεια. Οι απαντήσεις που αναζητάτε βρίσκονται μέσα σας. Συνδεθείτε με το υποσυνείδητό σας. Ακούστε τα ένστικτά σας και αναζητήστε τις βαθύτερες αλήθειες που θα καθοδηγήσουν το δρόμο σας.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα

Η κάρτα της αυτοκράτειρας, ενεργοποιεί το δημιουργικό σας πνεύμα. Γαλουχήστε τις ιδέες σας και αφήστε τις να ανθίσουν, μέσα από καλλιτεχνικές προσπάθειες. Έχετε τη δύναμη να δώσετε ζωή στα όνειρά σας!

tilefonikes-provlepsis

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο αυτοκράτορας

Με τον «αυτοκράτορα» στο πλευρό σας, χρησιμοποιήστε τις ηγετικές σας ιδιότητες. Αναλάβετε τον έλεγχο της ζωή σας και πάρτε αποφάσεις με εξουσία και αυτοπεποίθηση. Προσπαθήστε να πετύχετε τα οράματά σας μέσω πειθαρχίας και δομής. Αυτή η κάρτα σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε η αρχιτέκτονας του πεπρωμένου σας.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : οι εραστές

Θα βιώσετε σύνδεση, αρμονία και τη δύναμη της αγάπης, είτε πρόκειται για μια ρομαντική σχέση είτε για βαθιά φιλία. Πάρτε αποφάσεις που ευθυγραμμίζονται με την καρδιά και την ψυχή σας. Στην ενότητα, υπάρχει δύναμη – και με την αγάπη, όλα είναι δυνατά.

taro-6-9

Ταρω Αγάπης 05/08 Σάββατο ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα

Αυτή η κάρτα σας οδηγεί μπροστά με αποφασιστικότητα και θέληση. Μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο στο δρόμο σας. Με τη σωστή ισορροπία ελέγχου και επιμονής, θα πετύχετε τη νίκη στις προσπάθειές σας. Έχετε τη δύναμη να κατευθύνετε τη ζωή σας προς την επιτυχία.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Η κάρτα του ερημίτη σας συμβουλεύει να εξασκηθείτε στον εσωτερικό προβληματισμό. Κάντε ένα διάλειμμα από τον θόρυβο του κόσμου και βρείτε τη σοφία στη σιωπή. Ανακαλύψτε τις βαθύτερες αλήθειες σας. Στην ηρεμία, θα βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε.

zodia-0988

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η δύναμη

Σήμερα έχετε θάρρος και ανθεκτικότητα. Αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις με χάρη και αποφασιστικότητα. Εμπιστευτείτε την εσωτερική σας δύναμη για να ξεπεράσετε κάθε αντιξοότητα. Η αληθινή δύναμη βρίσκεται στην κατάκτηση των φόβων σας και στην αποδοχή των ευάλωτων σημείων σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη

Με οδηγό τη «δικαιοσύνη», αναζητήστε ισορροπία και δικαιοσύνη σε όλες τις συναλλαγές σας. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά πριν λάβετε αποφάσεις. Η δικαιοσύνη θα επικρατήσει, όταν ενεργείτε με ακεραιότητα και τηρείτε τις αρχές σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

Ταρω Αγάπης 05/08 Σάββατο ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο ήλιος

Εκπέμπετε θετικότητα και αισιοδοξία. Ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθησή σας φωτίζουν τη ζωή των γύρω σας. Με το φως του ήλιου στην καρδιά σας, μπορείτε να νικήσετε κάθε σκοτάδι.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Αυτή η κάρτα φέρνει μια αίσθηση ολοκλήρωσης και πληρότητας στην ημέρα σας. Γιορτάστε τα επιτεύγματά σας και τα ορόσημα που έχετε πετύχει. Αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει ότι κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή. Είστε μέρος ενός μεγαλειώδους σύμπαντος και είστε έτοιμη για ό,τι ακολουθήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45