Ταρω Αγάπης 06/04 Σάββατο – Νέες σπίθες στις σχέσεις σας

taro-13

Ταρω Αγάπης 06/04 Σάββατο .

Ταρω Αγάπης 06/04 Σάββατο ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 10 των πεντάκτινων.

Σας περιβάλλει η καλοσύνη, ακόμα κι αν δυσκολεύεστε να το αντιληφθείτε. Αυτή η κάρτα δηλώνει πως περιτριγυρίζεστε από πλούτο και επιτυχία λόγω της σκληρής δουλειάς σας. Αν δεν νιώθετε ακόμα περήφανη για τα αποτελέσματα, νιώστε τουλάχιστον περηφάνεια για τη συμβολή σας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 3 των πεντάκτινων

Είστε στο σωστό δρόμο! Μην κουράζεστε αν τα αποτελέσματα καθυστερούν – ακόμη και η πιο εξαιρετική συγκομιδή χρειάζεται χρόνο για να ανθίσει. Είστε το καλύτερο έργο στο οποίο θα δουλέψετε ποτέ!

Κι ενώ εξακολουθείτε να έχετε στόχους που θέλετε να πετύχετε, είστε ένα αριστούργημα που πρέπει να γιορτάσετε σήμερα. Μείνετε συνεπείς, δώστε ό,τι καλύτερο έχετε και απολαύστε το ταξίδι. Τα αποτελέσματα θα ακολουθήσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 06/04 Σάββατο ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο άσσος των κυπέλλων

Η αρχή για κάτι νέο, είναι προ των πυλών! Αυτή η κάρτα δείχνει νέες σπίθες στις σχέσεις σας, καθιστώντας την στιγμή ιδανική για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να επενδύσετε στις σχέσεις σας. Διασκεδάστε και αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ράβδων

Κάντε αυτά που σας τρομάζουν. Θα εκπλαγείτε από το πόσο ικανή είστε. Η αυτοπεποίθηση αυξάνεται συχνά με την αξιοποίηση ευκαιριών για να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι μπορείτε. Αδράξτε τις ευκαιρίες όταν έρθουν, ακόμα κι αν νιώθετε φόβο. Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, γιατί εκεί έξω ωριμάζετε.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο τροχός της τύχης, ανάποδα

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος σας τελευταία. Μπορεί ακόμα να αντιμετωπίζετε προκλήσεις ή δύσκολες στιγμές. Τα καλά νέα είναι ότι η ζωή έχει διακυμάνσεις. Μπορείτε να βρείτε τη χαρά κοιτάζοντας μπροστά, γνωρίζοντας ότι η ευτυχία θα σας βρει ξανά. Εμπιστευτείτε το σχέδιο της ζωής!

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος

Αφεθείτε.. γιατί αυτό είναι το κλειδί για να κερδίσετε περισσότερα. Παρόλο που αναζητάτε τον έλεγχο, στην πραγματικότητα σας ληστεύει – παρά τις προθέσεις σας. Αν κάτι είναι εκτός ελέγχου σας, αξίζει να απελευθερωθεί κι από το μυαλό σας. Αυτό ακριβώς δηλώνει η κάρτα του κρεμασμένου! Τώρα μπορεί να τα παρατήσετε όλα και να αφεθείτε σε μεγαλύτερα πράγματα.

zodia-0988

Ταρω Αγάπης 06/04 Σάββατο ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των κυπέλλων

Κάποια πράγματα εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένουμε. Γι’ αυτό αν περιμένετε κάτι, κάντε λίγη υπομονή. Όταν η δημιουργικότητα ή άλλες μούσες σας χτυπούν την πόρτα, να έχετε έτοιμα το στυλό και το χαρτί σας. Αυτή η κάρτα προσφέρει την ευκαιρία να βρείτε χρόνο, για την έμπνευση και τη δημιουργικότητά σας.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσσος των πεντάκτινων

Σας έχουν δοθεί πόροι, που πρέπει να τους διαχειριστείτε σωστά. Προσπαθήστε να κάνετε τα πράγματα που έχετε στα χέρια σας – συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας – να αναπτυχθούν ή να ωριμάσουν. Αυτή η κάρτα σας προσκαλεί να δείτε τι δώρα σας έχουν δοθεί και πώς αυτά αλλάζουν τον τρόπο που ζείτε σήμερα!

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιππότης των κυπέλλων

Πώς μπορείτε να δείτε τις αδυναμίες σας σαν δυνατά σημεία; Σε ορισμένες καταστάσεις, η πτώση κάποιου… μπορεί να είναι το μεγαλύτερο δώρο για κάποιον άλλον. Όλα είναι θέμα προοπτικής. Αυτή η κάρτα σας καλεί να αποδεχτείτε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Σας έχουν δοθεί για κάποιο λόγο!

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των πεντάκτινων, ανάποδα

Μερικά πράγματα μπορεί να προσπαθείτε να τα αναπτύξετε και απλά να μην αναπτύσσονται. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να αποφασίσετε τι θα κάνετε. Μπορεί να βάλετε καινούργιες προτεραιότητες… ή να συνειδητοποιήσετε την πραγματικότητα, παρά τις όποιες επιθυμίες για το πώς θα μπορούσαν να είχαν πάει διαφορετικά τα πράγματα.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ταρω Αγάπης 06/04 Σάββατο ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των κυπέλλων, ανάποδα

Μπορεί να αισθάνεστε απομονωμένη. Αυτή η κάρτα σας παρακινεί να κάνετε μια επιλογή: να επικοινωνήσετε ή να απομακρυνθείτε. Όποια και αν είναι η περίπτωση, συνειδητοποιήστε πώς αισθάνεστε… και επιλέξτε. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ξιφών

Μπορείτε να καθορίσετε τι είναι επιτυχία για εσάς και πώς θέλετε να ζήσετε. Το καλό είναι ότι μπορείτε να απελευθερωθείτε από τα τυπικά μέτρα μιας καλής ζωής και να ζήσετε αυθεντικά. Αυτή η κάρτα σας προσκαλεί να απελευθερώσετε παλιές αντιλήψεις και να αγκαλιάσετε νέες προοπτικές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66