Ταρω Αγάπης 06/08 Κυριακή – Τα συναισθήματα μπορούν να αλλάξουν

taro-sex

Ταρω Αγάπης 06/08 Κυριακή .

Ταρω Αγάπης 06/08 Κυριακή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 2 των κυπέλλων .

Τα συναισθήματα μπορούν να αλλάξουν. Αναγνωρίστε τη ρευστή φύση τους. Αγκαλιάστε τα σκαμπανεβάσματά τους, γιατί τα συναισθήματα εξελίσσονται και αλλάζουν. Να είστε ανοιχτόκαρδη, επιτρέποντας την ανάπτυξη και τις βαθύτερες συνδέσεις να ξεδιπλωθούν.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: o ιεροφάντης

Μοιραστείτε τις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αναζητήστε πνευματική ανάπτυξη και κατανόηση, εξερευνώντας τα βαθύτερα μυστήρια της ζωής.

Η γνώση είναι δύναμη… και όσο περισσότερα μαθαίνετε, τόσο καλύτερα θα διαμορφώσετε το πεπρωμένο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 06/08 Κυριακή ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: οι εραστές

Η κάρτα των εραστών, είναι μια αντανάκλαση της έμφυτης αρμονίας και της προσαρμοστικότητάς σας. Είτε είστε ελεύθερη είτε σε σχέση, οι ιστοί της αγάπης θα σας τυλίξουν. Δείξτε την ευαίσθητη κι ειλικρινή πλευρά στην επικοινωνία σας. Μην φοβάστε να κάνετε ένα άλμα. Να θυμάστε πως η αγάπη είναι αμφίδρομη.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα

Έχετε τον έλεγχο της μοίρας σας. Φροντίστε μόνο να μην «πατάτε επί πτωμάτων» για να πάρετε αυτό που θέλετε. Να είστε ευγενική με αυτούς που συναντάτε στο ταξίδι σας! Έτσι η επιτυχία σας θα είναι πιο γλυκιά.

xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: η δύναμη

Μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο και οποιαδήποτε πρόκληση. Διοχετεύστε την εσωτερική σας δύναμη και θυμηθείτε, πως η γοητεία και η ζεστασιά σας θα κερδίσουν τις καρδιές των ανθρώπων…. και η επιρροή σας θα γίνει αισθητή.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Προχωράτε σε ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης. Θέλετε να βρείτε την εσωτερική σας πυξίδα. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι ο δρόμος προς τη φώτιση είναι ανακουφιστικός. Αγκαλιάστε την εσωτερική σας σοφία και συνεχίστε το ταξίδι σας.

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 06/08 Κυριακή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη

Η κάρτα της δικαιοσύνης, αντικατοπτρίζει τη φυσική σας ισορροπία και την αμερόληπτη και δίκαιη συμπεριφορά σας. Προσπαθείτε να κρατάτε τα πράγματα ομαλά και ομοιόμορφα. Στη ζωή θα βιώσετε μερικά σκαμπανεβάσματα… αλλά όλα είναι μέρος της διαδρομής. Μείνετε σταθερή στην αλήθεια σας, ακόμα κι όταν η ζωή μοιάζει χαοτική. Η ισορροπία θα είναι πάντα η δύναμή σας – και η ανταμοιβή σας.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο θάνατος

Η κάρτα θανάτου δεν έχει να κάνει με την καταστροφή και την κατήφεια. Αφορά την μεταμόρφωση. Μπορεί η ζωή σας να φαίνεται σαν μια ανηφορική μάχη, αλλά ακόμη και το Έβερεστ κατακτήθηκε με ένα βήμα τη φορά. Αγκαλιάστε το νέο, αποχαιρετήστε το παλιό. Και μην ξεχνάτε — η θέα από την κορυφή αξίζει κάθε προσπάθεια.

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η εγκράτεια

Οι σχέσεις έρχονται και φεύγουν. Όμως μπορούν να προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες. Αγκαλιάστε τη χαρά της παρούσας στιγμής και αγαπήστε τον χρόνο που περνάτε με τους φίλους σας. Κάθε συνάντηση – όσο σύντομη κι αν είναι – έχει τη δυνατότητα να εμπλουτίσει τη ζωή σας και να σας διδάξει κάτι πολύτιμο.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο διάβολος

Αυτή η κάρτα δεν είναι τόσο δυσοίωνη όσο ακούγεται. Είναι μια υπενθύμιση για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε λιγάκι. Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και καθόλου διασκέδαση. Μερικές φορές, χρειάζεται να απελευθερωθείτε από τις αλυσίδες που επιβάλλετε η ίδια στον εαυτό σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-3-zodia

Ταρω Αγάπης 06/08 Κυριακή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας και το σύμπαν σας ενθαρρύνει. Μοιραστείτε τα οράματά σας. Αγκαλιάστε τη μοναδικότητά σας και αφήστε το φως σας να καθοδηγήσει τους άλλους.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : η σελήνη

Αγκαλιάστε το άγνωστο, καθώς το μονοπάτι μπροστά μπορεί να είναι καλυμμένο με σκιές. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και βουτήξτε στη σφαίρα των ονείρων και της δημιουργικότητας. Αυτή είναι μια στιγμή για πνευματική εξερεύνηση και σύνδεση με το υποσυνείδητό σας. Η φαντασία σας δεν έχει όρια!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA