Ταρω Αγάπης 07/04 Κυριακή – Το πρώτο βήμα

taro-sex

Ταρω Αγάπης 07/04 Κυριακή .

Ταρω Αγάπης 07/04 Κυριακή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 10 των ράβδων .

Είστε σκληρό άτομο, γι’ αυτό κι αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της ζωής κατά μέτωπο. Σήμερα, μπορεί ακόμη και να εντυπωσιάσετε τον εαυτό σας με το πόσο καλά αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα. Αυτή είναι η μέρα σας για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τη ζωή – και θα κάνετε εξαιρετική δουλειά!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 3 των κυπέλλων

Ήρθε η ώρα να γιορτάσετε! Θέλετε να μοιραστείτε τη χαρά σας για την επίτευξη ενός καταπληκτικού στόχου.

Προσκαλέστε τους φίλους σας έξω για δείπνο ή για διασκεδάσετε με όποιον άλλο τρόπο θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 07/04 Κυριακή ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 3 των ράβδων, ανάποδα

Τα πράγματα χρειάζονται χρόνο – και μερικές φορές αυτό που θέλετε μπορεί να διαρκέσει ακόμη περισσότερο. Μπορεί να βρεθείτε σε θέση, που το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι.. υπομονή. Μόνο μην εγκαταλείψετε λόγω των δυσκολιών. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία και δείτε πώς λειτουργούν τα πράγματα από μόνα τους.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ξιφών, ανάποδα

Όταν κάποιος σας ραγίζει την καρδιά, χρειάζεται πολύς χρόνος για να συνέλθετε. Αναρωτιέστε μάλιστα αν θα καταφέρετε να συνέλθετε ποτέ, μετά από μια σημαντική προδοσία. Η ομορφιά της θεραπείας όμως είναι, πως δεν συνειδητοποιείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει μέχρι μια μέρα, να το ξεπεράσετε. Σήμερα όλα μπορεί να φαίνονται δύσκολα… όμως αύριο μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να χαμογελάει χωρίς λόγο!

tilefonikes-provlepsis

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: η δύναμη

Είστε τολμηρή κι αυτό είναι που χρειάζεστε για να πάρετε αυτό που θέλετε από τη ζωή. Μπορεί να αναρωτιέστε αν θα παραμείνετε αποφασισμένη για να συνεχίσετε το όνειρό σας – όμως μην κοιτάτε τόσο μακριά στο μέλλον. Σχεδιάστε το ταξίδι σας και μετά κάντε ένα βήμα τη φορά. Όσο είστε επίμονη, θα τα καταφέρετε.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο τροχός της τύχης

Ευτυχώς που αρνείστε να επιτρέψετε σε οτιδήποτε να κλέψει τη χαρά σας. Σήμερα θα βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο για να προσεγγίσετε τις καταστάσεις. Μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτός που θέλετε, όμως έτσι είναι η ζωή. Θα το αποδεχτείτε, γιατί σας φαίνεται κατανοητό αυτή τη στιγμή.

zodia-zvdia-75

Ταρω Αγάπης 07/04 Κυριακή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ξιφών

Είστε πραγματικά παγιδευμένη; Νιώθετε πως δεν υπάρχει διέξοδος από μια κατάσταση. Ωστόσο μπορεί να φοβάστε τόσο, ώστε να μην βλέπετε τη λύση που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας. Μπορείτε να ξεφύγετε απ’ αυτό που δεν σας αρέσει. Το πρώτο βήμα θα είναι να επιλέξετε να είστε θύτης και όχι θύμα.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών

Αυτό είναι ένα περίπλοκο πρόβλημα. Οι άνθρωποι συνήθως τσακώνονται και διαφωνούν όταν αισθάνονται ότι δεν έχουν φωνή ή δύναμη. Θα προσπαθήσετε να καταλάβετε τι θέλουν οι άλλοι άνθρωποι. Μπορεί να προτιμάτε συνήθως να σας ακούν, όμως σήμερα θα θελήσετε να τους ακούσετε.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ωροσκοπιο-98

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των ξιφών

Έχετε μια λαμπρή ιδέα και θέλετε να τη μοιραστείτε με άλλους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να προστατευτείτε από τον αρχικό σας ενθουσιασμό. Αυτή τη στιγμή δεν είναι συνετό να χρησιμοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ηχητικό πίνακα. Αντίθετα, γράψτε τις σκέψεις σας και εξερευνήστε τες με έναν αξιόπιστο σύμβουλο.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των κυπέλλων

Η δουλειά που κάνατε τελείωσε επιτέλους. Τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε αυτό που ολοκληρώσατε και να προχωρήσετε στο επόμενο έργο. Αυτή η χρονική στιγμή ήταν υπέροχη όσο κράτησε. Τώρα θα εστιάσετε σε νέες ευκαιρίες.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

chartomantia-098

Ταρω Αγάπης 07/04 Κυριακή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα, ανάποδα

Υπάρχουν στιγμές που η απομάκρυνση είναι η πραγματική νίκη. Επειδή έχετε εργαστεί σε μια σχέση για καιρό, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνετε για πάντα σ’ αυτήν. Αν κάποιος δεν είναι κατάλληλος για εσάς η διάλυση του δεσμού σας, μπορεί να είναι η μεγαλύτερη ένδειξη αγάπης που του προσφέρετε σήμερα.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο άσσος των ράβδων, ανάποδα

Δεν ήταν γραφτό να συμβεί. Μπορεί να πιστεύατε ότι αυτή ήταν μια εξαιρετική ιδέα, αλλά δεν υπήρχαν οι πόροι, τα χρήματα ή ο χρόνος. Είναι μια απογοητευτική πραγματικότητα, αλλά κάτι καλύτερο έρχεται. Σύντομα θα συνειδητοποιήσετε γιατί αυτή η κατάσταση δεν θα λειτουργούσε ποτέ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76