Ταρω Αγάπης 07/05 Τρίτη – Τα αρνητικά συναισθήματα είναι βάρος

taro

Ταρω Αγάπης 07/05 Τρίτη .

Ταρω Αγάπης 07/05 Τρίτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο κόσμος .

Αν νιώθετε την ανάγκη να σας διαβεβαιώσει κάποιος, πως αυτό που κάνετε είναι σωστό, κοιταχτείτε στον καθρέφτη. Έχετε όλη την άδεια που χρειάζεστε μέσα σας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: η εγκράτεια

Η ιδιοσυγκρασία σας μπορεί να ξεσπάσει κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Μην αφήσετε ανθρώπους, μέρη ή πράγματα να σας επηρεάσουν σήμερα.

Μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα, αλλά η επιμονή σας είναι η θετική σας δύναμη. Χρησιμοποιήστε τη καλά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 07/05 Τρίτη ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο άσσος των πεντάκτινων

Κάτι διασκεδαστικό μπορεί να συμβεί, όταν αποφασίζετε να δείξετε γενναιοδωρία. Μπορεί να αναρωτηθείτε αν δίνετε πάρα πολλά ή πολύ λίγα. Τα δίνετε όλα, όταν αποφασίζετε να δείξετε φιλανθρωπία. Ποτέ όμως δεν δίνετε υπερβολικά, όταν δίνετε από καρδιάς.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ράβδων

Είναι τόσο εύκολο να πείτε ΝΑΙ και να δεσμευτείτε σε κάτι που ακούγεται ενδιαφέρον. Πριν το κάνετε όμως, ελέγξτε το πρόγραμμά σας και βεβαιωθείτε ότι είναι κάτι που μπορείτε να χειριστείτε. Όταν είστε ενθουσιασμένη, νιώθετε υπέροχα που δεσμεύεστε να κάνετε κάτι. Όμως αργότερα, μετανιώνετε που δεσμευτήκατε τόσο εύκολα και πρέπει να ανακαλέσετε. Γι’ αυτό σκεφτείτε το πρώτα.

xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο μάγος

Είστε πολύ θαρραλέα… και το να δοκιμάσετε κάτι νέο σας φαίνεται υπέροχη ιδέα. Δοκιμάστε όμως πρώτα για να δείτε αν διασκεδάζετε. Αν σας αρέσει, θα είστε σίγουρη πως ίσως το ξανακάνετε στο μέλλον. Η δοκιμή, είναι πάντα υπέροχη ιδέα!

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ξιφών

Τα αρνητικά συναισθήματα είναι ένα βάρος που δεν χρειάζεστε αυτή τη στιγμή. Καλύτερα ασχοληθείτε με κάτι για να αποσπαστεί η προσοχή σας. Κάντε κάτι που αγαπάτε, εστιάστε στα θετικά και προσεγγίστε την ευτυχία. Τα περισσότερα πράγματα λειτουργούν μόνα τους… γι’ αυτό μην ανησυχείτε.

dream

Ταρω Αγάπης 07/05 Τρίτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των πεντάκτινων

Είναι δύσκολο να βρείτε την αληθινή αγάπη! Κι όταν συναντάτε ένα άτομο που πατάει όλα τα κουμπιά σας με τον σωστό τρόπο, σας κάνει να αναρωτιέστε αν περπατάτε στ’ όνειρο. Καλύτερα όμως να συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας. Απολαύστε αυτό που ζείτε τώρα..και κάντε ό,τι μπορείτε για να δείξετε πόσο χαρούμενη είστε.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσσος των κυπέλλων, ανάποδα

Είστε πολύ επιφυλακτική.. ίσως επειδή αρχίζετε να βλέπετε μερικά προειδοποιητικά σημάδια. Μπορεί να χάνεται η αυτοπεποίθησή σας για το άτομο που είναι δίπλα σας. Επιβραδύνετε λιγάκι τα πράγματα… και θα δείτε πώς ο χρόνος αποκαλύπτει τον πραγματικό του χαρακτήρα. Αν διαθέσετε περισσότερο χρόνο μαζί, θα καταλάβετε γιατί η καρδιά σας συνεχίζει να γκρινιάζει, πως κάτι δεν πάει καλά.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των κυπέλλων

Χρειάζεστε διακοπές. Εργάζεστε πάρα πολύ και αυτό επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε ολόκληρο τον κόσμο. Η απογοήτευση εμφανίζεται… όταν νιώθετε ότι δεν υπάρχει τίποτα να περιμένετε, παρά μόνο η δουλειά. Αντί να είστε μόνο δουλειά, προσπαθήστε να διασκεδάσετε λιγάκι. Απολαύστε τη ζωή σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των πεντάκτινων

Έχετε ζωηρή φαντασία. Το μυαλό σας είναι γεμάτο απίστευτες ιδέες που μπορούν να διοχετευθούν στην τέχνη, τη μουσική ή τη γραφή. Όταν νιώθετε πως έχετε έμπνευση, μην φοβάστε να την εμπιστευτείτε. Η δημιουργική σας πλευρά είναι ένα δώρο!

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zwdia-9988

Ταρω Αγάπης 07/05 Τρίτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των κυπέλλων

Η καρδιά σας, σας μιλάει κάθε μέρα, αλλά ο θόρυβος της ζωής μπορεί να πνίξει τον ήχο. Αυτή η κάρτα προτείνει να απομονωθείτε, για να μπορέσετε να ακούσετε τι σας λέει. Η προσπάθεια να γίνετε καλή ακροάτρια, απαιτεί χρόνο και δεξιότητα. Αν δεν πετύχετε αυτή τη φορά, συνεχίστε να προσπαθείτε. Τελικά, θα καταφέρετε να την ακούσετε χωρίς κόπο.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ξιφών, ανάποδα

Για να θεραπεύσετε μια ραγισμένη καρδιά χρειάζεστε χρόνο – και όταν βρίσκεστε στη μέση της θεραπείας, μπορεί να νιώθετε πως δεν καταφέρνετε τίποτα. Όμως μια μέρα θα ξυπνήσετε και θα νιώσετε μια αλλαγή στην καρδιά σας. Το βάρος θα φύγει και θα νιώσετε απαλλαγμένη από τον πόνο, οριστικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065