Ταρω Αγάπης 07/08 Δευτέρα – Είναι η τέλεια ευκαιρία

taro-13

Ταρω Αγάπης 07/08 Δευτέρα .

Ταρω Αγάπης 07/08 Δευτέρα ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 2 των κυπέλλων .

Θα έχετε προσωπικές συναντήσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Θα διασκεδάσετε και θα έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε κάθε σχέση αυτό που μετράει είναι να ακούμε τους άλλους. Προσφέρετε λοιπόν ένα ώμο ή την υποστήριξή σας σε όσους σας χρειάζονται και η μέρα θα σας φανεί πιο λαμπερή και πιο όμορφη.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο αυτοκράτορας, ανάποδα

Αυτή η κάρτα θέλει να θυμάστε, ότι η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και καθόλου διασκέδαση. Είναι ο αυθορμητισμός, τα απρογραμμάτιστα ταξίδια και οι στιγμές γέλιου που μετράνε πραγματικά.

Η ευκαιρία να απελευθερωθείτε είναι μπροστά σας, οπότε πετάξτε τα υπολογιστικά φύλλα από το παράθυρο. Αφεθείτε στη διασκέδαση – θα κάνει καλό στην ψυχή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 07/08 Δευτέρα ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο κόσμος

Είστε στην κορυφή του Κόσμου. Έχετε το άγγιγμα του Μίδα κάνοντας τα πάντα γύρω σας να ανθίζουν σαν ανοιξιάτικος κήπος. Απολαύστε τη μέρα ζώντας την κάθε στιγμή στο έπακρο. Η κάρτα του κόσμου σας προτρέπει να χορέψετε στον δικό σας ρυθμό σήμερα. Απολαύστε το φως του ήλιου και αδράξτε τη μέρα με ορθάνοιχτες αγκάλες. Η λάμψη σας είναι μεταδοτική! Σκορπίστε αυτή τη χαρά τριγύρω.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης, ανάποδα

Είναι η τέλεια ευκαιρία να βγείτε από τη ρουτίνα σας και να διασκεδάσετε. Ξεφύγετε από την παράδοση, δοκιμάστε κάτι νέο. Εξάλλου, η ζωή είναι πολύ μικρή για να κολλήσετε σε στάσιμες καταστάσεις. Είναι μια μέρα χαράς, γέλιου και ίσως ανακάλυψης ενός καινούργιου χόμπι.

tilefonikes-provlepsis

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 6 των κυπέλλων, ανάποδα

Αυτή η κάρτα σας ενθαρρύνει να σταματήσετε να κοιτάτε πίσω και να αρχίσετε να κοιτάζετε μπροστά. Η χαρά σας περιμένει σε κάθε νέα στιγμή. Ανταλλάξτε τη βασιλική χαίτη σας με ένα πολύχρωμο καπέλο και το βρυχηθμό σας με ένα τραγούδι. Η μέρα είναι ο καμβάς σας! Ζωγραφίστε την με τολμηρές πινελιές χαράς και γέλιου.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ξιφών

Υπάρχει πρόβλημα στον παράδεισο! Κάποιος κρύβει τα αληθινά του συναισθήματα, και ίσως είστε εσείς! Η ειλικρίνεια είναι σύμμαχός σας. Κάντε μια ανοιχτή συζήτηση, και μην κρύβετε τα συναισθήματά σας πίσω από ένα χαμόγελο. Να είστε αυθεντική! Η αλήθεια ανοίγει το δρόμο για να λυθούν οποιαδήποτε προβλήματα ή παρεξηγήσεις.

astrologia-provlepseis-44

Ταρω Αγάπης 07/08 Δευτέρα ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο μάγος, ανάποδα

Αυτή είναι μια χρυσή ευκαιρία να δημιουργήσετε μαγεία στον κόσμο σας. Θα βρείτε χαρά σε απροσδόκητα μέρη. Κάντε κάτι αυθόρμητο. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η μαγεία δεν βρίσκεται στην τέλεια ισορροπία…. αλλά στην αγκαλιά του χάους.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών

Είστε πιο αποφασιστική από όσο νομίζετε. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να απολαύσετε τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, όσο ασήμαντη κι αν είναι. Και να θυμάστε, είναι εντάξει να κάνετε λάθος επιλογή. Η ζωή δεν είναι τεστ πολλαπλής επιλογής. Σας βοηθάει να μάθετε, να μεγαλώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι.

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο τρελός

Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα περιπέτεια. Απελευθερώστε την ανάγκη να ελέγχετε την έκβαση μιας κατάστασης και εξερευνήστε ποιες είναι οι επιλογές σας. Δεν θα ξέρετε πραγματικά ποια πόρτα θα σας ανοίξει.. μέχρι να αρχίσετε να χτυπάτε για να ανακαλύψετε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ράβδων, ανάποδα

Συνήθως είστε ο στιβαρός βράχος πάνω στον οποίο ακουμπούν όλοι, αλλά σήμερα αυτή τη κάρτα σας προτρέπει να αφήσετε τα μαλλιά σας ελεύθερα. Τι γίνεται λοιπόν αν όλα δείχνουν προς τη λάθος κατεύθυνση; Είναι η μέρα σας για να ακολουθήσετε τη ροή. Σας δίνεται η ευκαιρία να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Κάντε κάτι απροσδόκητο. Στη ζωή δεν χρειάζεται μόνο να φτάσετε στον προορισμό, είναι να απολαύσετε και τις παρακάμψεις.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-3-zodia

Ταρω Αγάπης 07/08 Δευτέρα ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των κυπέλλων

Μπορεί να απογοητευτήκατε από την εξέλιξη κάποιων σχεδίων σας, όμως υπάρχουν ακόμα πολλά για να είστε χαρούμενη. Δεν πειράζει αν κάνετε λάθη και γελάτε μ’ αυτά. Η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στο γεγονός πως είναι απρόβλεπτη. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και χορέψτε σαν να μην σας βλέπει κανείς.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 7 των πεντάκτινων, ανάποδα

Η σημερινή μέρα θέλει να βρείτε τη χαρά στο εδώ και τώρα, όχι να ανησυχείτε για το μέλλον. Φυτέψτε τους σπόρους της ευτυχίας σας σήμερα, ποτίστε τους με γέλιο και δείτε τους να φυτρώνουν σε απροσδόκητα μέρη. Μην κολλάτε σ’ αυτό που μπορεί να πάει στραβά. Απολαύστε τον ήλιο ή κάντε κάποιον να χαμογελάσει. Να θυμάστε πως τα πιο γλυκά φρούτα συχνά αναπτύσσονται από τους πιο απροσδόκητους σπόρους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia