Ταρω Αγάπης 08/02 Πέμπτη – Μια αλλαγή επέρχεται μέσα σας

taro

Ταρω Αγάπης 08/02 Πέμπτη .

Ταρω Αγάπης 08/02 Πέμπτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: η βασίλισσα των ράβδων, ανάποδα .

Είχατε μεγάλες ελπίδες γι’ αυτή τη σχέση! Κι ενώ ακόμα επιθυμείτε το καλύτερο, κάτι σας φαίνεται παράξενο. Αν το ερωτικό σας ενδιαφέρον συνεχίζει να στέλνει ανάμεικτα σήματα, μπορείτε να περιμένετε και να δείτε πού πάνε τα πράγματα. Απλά να είστε προσεκτική και να μιλήσετε για τις ανησυχίες σας. Δεν είναι κακό να προστατεύσετε την καρδιά σας μέχρι να νιώσει έτοιμη, να ανοίξει λίγο περισσότερο.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 7 των ράβδων, ανάποδα

Κάποιος λέει κάτι αρνητικό για τον σύντροφό σας μπροστά σας. Μπορείτε να επιλέξετε να χαμογελάσετε και να προσποιηθείτε ότι δεν το ακούσατε ή να πείτε κάτι και να σταματήσετε την άσχημη τακτική του. Αυτή τη φορά επιλέξτε να μη δώσετε σημασία.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 08/02 Πέμπτη ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ιππότης των ράβδων, ανάποδα

Η πλήξη μπορεί να σας δημιουργήσει την επιθυμία να ασχοληθείτε με κάτι νέο. Θέλετε να αναλάβετε ένα δημιουργικό έργο που θα σας κρατάει απασχολημένη και ικανοποιημένη. Ίσως ασχοληθείτε με το γράψιμο ή τη γραφιστική σαν ανεξάρτητη επαγγελματίας. Ψάξτε στο διαδίκτυο για να υποβάλετε αιτήσεις. Μπορεί να είστε απασχολημένη μέχρι το Σαββατοκύριακο.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ξιφών, ανάποδα

Ένα γεγονός ή κάτι που είπε κάποιος, μπορεί να σας κάνει να ανησυχήσετε πολύ. Όμως αντί να σκέφτεστε όλα τα σενάρια για το τι θα μπορούσε να πάει στραβά, εστιάστε σε τι θα μπορούσε να πάει σωστά. Εστιάστε στο θετικό.

xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 6 των κυπέλλων, ανάποδα

Δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω. Φτάνετε κάποια στιγμή σ’ ένα σημείο που συνειδητοποιείτε ότι η ζωή προχωρά μπροστά και πρέπει να συνεχίσετε. Δεν μπορείτε να σβήσετε αυτό που συνέβη, αλλά μπορείτε να το αφήσετε πίσω σας. Δεν θα είναι εύκολο στην αρχή, αλλά κάθε μέρα που περνάει θα το κάνει ευκολότερο.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιππότης των ξιφών, ανάποδα

Κάνετε πάρα πολλά, αλλά μπορεί να πιέζετε τον εαυτό σας υπερβολικά. Δεν μπορείτε να συνεχίζετε να δουλεύετε με τους ίδιους ρυθμούς και να πιστεύετε πως δεν θα καταρρεύσετε κάποια στιγμή. Ο ύπνος είναι σημαντικός. Αν δεν μπορείτε να μειώσετε τον φόρτο εργασίας σας, ζητήστε βοήθεια από τους συναδέλφους σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 08/02 Πέμπτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ράβδων

Μπορείτε να καταλάβετε από το βλέμμα του πως το ταίρι σας σας λατρεύει. Είναι όμορφο συναίσθημα να σας αγαπούν με τόσο ιδιαίτερο τρόπο! Θα ευλογηθείτε με το δώρο του ρομαντισμού άλλη μια φορά, παρόλο που πιστεύατε πως δεν θα μπορούσατε να ξαναβρείτε κάποιον ξεχωριστό.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο διάβολος

Χρειάζεται πραγματικά να αγοράσετε αυτό που διαφημίζεται στο διαδίκτυο; Όχι… αλλά το θέλετε. Κινδυνεύετε να πέσετε στην παγίδα του υλισμού. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να σκεφτεί πριν προβείτε άμεσα στην οποιαδήποτε αγορά, για να δείτε αν η λαχτάρα της επιθυμίας, θα σας περάσει γρήγορα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η δύναμη

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δείξετε πόσο δυνατό άτομο είστε. Δεν δείχνετε πάντα πόση αυτοσυγκράτηση έχετε, επειδή οι άλλοι δεν βλέπουν αυτό το κομμάτι σας. Παρατηρούν την ήρεμη συμπεριφορά σας ή ακούν τη σιωπή σας μόνο όταν δεν λέτε αυτό που σκέφτεστε. Αυτό απαιτεί πολύ θάρρος, γι’ αυτό δώσε τα εύσημα στον εαυτό σας. Είστε πολύ δυνατή.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσσος των ξιφών, ανάποδα

Νιώθετε έντονα πως μια αλλαγή επέρχεται μέσα σας. Μια ανακάλυψη όπως αυτή, ακολουθούμενη από στιγμές διαύγειας… είναι σπάνια. Γι’ αυτό γράψτε τις σκέψεις σας. Μην πιστεύετε ότι θα τις θυμάστε αργότερα. Εξασφαλίστε τη στιγμή… σε περίπτωση που τις ξεχάσετε.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ταρω Αγάπης 08/02 Πέμπτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των πεντάκτινων, ανάποδα

Αγάπη, προσφορά, φιλία – όλα αυτά τα θα έπρεπε να είναι αμφίδρομα – αλλά η ζωή δεν λειτουργεί πάντα έτσι. Νιώθετε πως είστε η μόνη που επενδύει σ’ αυτή τη σχέση. Σταματήστε να προσπαθείτε… και δείτε τι κινήσεις θα κάνει ο άλλος, για να σας αποδείξει τα συναισθήματά του.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών

Δεν μπορείτε να προβλέψετε το μέλλον. Μπορείτε να μαντέψετε τι μπορεί να φέρει, αλλά χωρίς σιγουριά. Αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι η διαίσθησή σας μπορεί να είναι λίγο αδύναμη, επειδή δεν έχετε αρκετές πληροφορίες. Δώστε χρόνο στα πράγματα και μετά δείτε αν η κατάστασή σας βελτιώνεται.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος