Ταρω Αγάπης 08/04 Δευτέρα – Αυτή είναι η ώρα σας

taro-13

Ταρω Αγάπης 08/04 Δευτέρα .

Ταρω Αγάπης 08/04 Δευτέρα ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 3 των ξιφών, ανάποδα .

Επηρεάζεστε από τους ανθρώπους με τους οποίους κάνετε παρέα. Γι’ αυτό σήμερα επιλέξτε με σύνεση άτομα, από τα οποία μπορείτε να μάθετε – και που θα ήθελαν να μάθουν από εσάς.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 9 των ξιφών, ανάποδα

Αρχίζουν να βελτιώνονται οι φιλίες σας αυτή τη στιγμή. Οι φίλοι βλέπουν τα πράγματα όπως είναι, κάτι που σας χρωματίζει με πιο φωτεινό και θετικό φως.

Αυτή είναι η ώρα σας να εμφανιστείτε και να κάνετε μια υπέροχη πρώτη εντύπωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 08/04 Δευτέρα ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: οι εραστές, ανάποδα

Δεν θέλετε να σπαταλήσετε πολύτιμο χρόνο, ενέργεια και προσπάθεια σε ένα άτομο. Μια συνεργασία μπορεί να αντιμετωπίσει εμπόδια και να γίνει υπερβολικά οικεία. Γι’ αυτό διατηρήστε την εστίασή σας σ’ αυτό που έχετε.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 9 των πεντάκτινων

Είστε από εκείνους τους απίστευτους ανθρώπους που έχουν πάντα έναν καλό λόγο να πουν κι έναν ώμο για να στηριχθούν οι άλλοι. Σήμερα, θα εξασκηθείτε στην συμπόνοια και την υποστήριξη των άλλων.

xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο θάνατος

Το τέλος ενός κεφαλαίου είναι εδώ. Είστε έτοιμη για μια νέα αρχή! Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ποιο θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας. Μην ξεχνάτε να είστε ευγενική με τον εαυτό σας. Η κατάσταση βελτιώνεται!

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ερημίτης, ανάποδα

Ήρθε η ώρα να μοιραστείτε όλη τη σοφία που έχετε στην καρδιά σας. Να είστε καλή φίλη και να ανοίγεστε στους φίλους και τους συνεργάτες σας, όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι να ξεπεράσει κάποιος έναν χωρισμό. Μπορείτε να συμπάσχετε με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες.

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 08/04 Δευτέρα ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ράβδων

Η ζωή προχωράει γρήγορα. Οι ανταμοιβές σας θα έρθουν. Μπορεί να μην τις βλέπετε ακόμα, αλλά είναι στην στροφή. Είστε σε καλά χέρια και όλα θα πάνε όπως ελπίζετε.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα, ανάποδα

Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι μοναχικός – αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Απευθυνθείτε σε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας για να κάνετε παρέα. Η ζωή είναι όμορφη αυτή την εποχή…. και αν περάσετε χρόνο στη φύση μπορεί να σας φτιάξει η διάθεση.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών

Ξέρετε τι είναι καλύτερο για εσάς. Επομένως το να αποχωρίσετε από μια κατάσταση όπου δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από λογομαχίες και αρνητική ενέργεια, δεν θέλει ερώτημα. Σήμερα αποφασίζετε να θέσετε σαν προτεραιότητα τον εαυτό σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των πεντάκτινων

Θα νικήσετε τον ανταγωνισμό για μια δουλειά, αν είστε εκπληκτικά ευγενική, εργατική και σχολαστική. Αν ανησυχείτε για μια επερχόμενη συνάντηση με έναν επόπτη ή υπεύθυνο λήψης αποφάσεων, κάντε αυτό που πρέπει.. και εμπιστευτείτε ότι τα υπόλοιπα θα πάνε καλά.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia provlepseis

Ταρω Αγάπης 08/04 Δευτέρα ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ράβδων

Δεν θα συμφωνήσουν όλοι με το όραμά σας. Αν κάποιος δεν το κάνει, σημαίνει απλά, ότι δεν είναι γι’ αυτόν. Οι κατάλληλοι άνθρωποι θα έρθουν στη ζωή σας για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Παρά το γεγονός ότι αισθάνεστε άγχος για να μοιραστείτε τις πολιτικές σας πεποιθήσεις, είναι σημαντικό να είστε αληθινή με τον εαυτό σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων

Μπορεί μια κατάσταση να μην βελτιωθεί! Και μόνο γι’ αυτόν τον λόγο, θα αρνηθείτε να συμμετάσχετε. Θέλετε συνέπεια, αλλά για κάποιο λόγο τα πράγματα δεν πάνε καλά. Να είστε ευέλικτη. Αργότερα μπορεί να καλυτερέψουν τα πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot