Ταρω Αγάπης 08/05 Τετάρτη – Η ζωή σας προσφέρει δύο επιλογές

taro-13

Ταρω Αγάπης 08/05 Τετάρτη .

Ταρω Αγάπης 08/05 Τετάρτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 4 των ξιφών, ανάποδα .

Το τέλος του δράματος έφτασε. Το χάος τελειώνει και η ζωή σας θα επιστρέψει στην κανονικότητα. Στην αρχή, μπορεί να σας φαίνεται περίεργο. Μπορεί να αναρωτιέστε πότε θα ανοίξει η γη κάτω από τα πόδια σας… αλλά μην ανησυχείτε. Η λειτουργία επιβίωσης έχει ολοκληρωθεί. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να νιώσετε άνετα.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο τρελός

Είστε έτοιμη να προχωρήσετε! Οι άλλοι μπορεί να νομίζουν πως είστε ανόητη που ενεργείτε τόσο γρήγορα. Εσείς όμως δεν θέλετε να χάσετε την ευκαιρία σας στην ευτυχία. Γι’ αυτό προχωρήστε και μην ακούτε τους αρνητές! Θα υλοποιήσετε τα όνειρά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 08/05 Τετάρτη ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 5 των πεντάκτινων

Η σύγχυση δημιουργεί προβλήματα με φίλους, οικογένεια και άτομα που εξαρτώνται από εσάς. Πριν υποθέσετε ότι ξέρετε τι θα πουν οι άλλοι, ρωτήστε τους. Σήμερα, οι γραμμές επικοινωνίας πρέπει να παραμείνουν ανοιχτές. Μην νομίζετε ότι γνωρίζετε.. μέχρι να το συζητήσετε με τους ανθρώπους γύρω σας.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων

Η ζωή σας προσφέρει δύο επιλογές. Και οι δύο σας φαίνονται αξιόλογες, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε μόνο μία. Κάντε μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά. Δείτε τι προτιμάτε περισσότερο. Πρέπει να κατανοήσετε τα πάντα και να αποφασίσετε με βάση τα γεγονότα.

xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο θάνατος

Πέρασαν οι μέρες που αναρωτιόσασταν τι θα συμβεί στο μέλλον. Το μέλλον είναι εδώ – και είναι τώρα. Σας δίνεται το δώρο της γνώσης και της διορατικότητας. Ένα άτομο ή μια κατάσταση που ελπίζατε ότι θα εμφανιστεί…δεν εμφανίζεται τελικά. Τα πράγματα έχουν αλλάξει και ήρθε η ώρα να προχωρήσετε. Μπορεί να είναι λυπηρό, αλλά η ελευθερία σας να επιλέγετε νέα πράγματα, θα σας φέρει πολλή χαρά αύριο.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ράβδων

Είναι ωραίο συναίσθημα όταν οι άνθρωποι θέλουν να σας βλέπουν ευτυχισμένη. Έχετε υπέροχους φίλους στη ζωή σας που θέλουν μόνο να χαμογελάτε. Έτσι, όταν χρειάζεστε υποστήριξη, συμβουλές ή μια ενθαρρυντική λέξη, μην αποσύρεστε στον ιδιωτικό σας κόσμο. Απευθυνθείτε σ’ αυτά τα άτομα…και δείτε πόσο υπέροχος μπορεί να είναι ο κόσμος.

ωροσκοπιο-98

Ταρω Αγάπης 08/05 Τετάρτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων

Ήρθε η ώρα να ρισκάρετε και να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Είστε σε θέση να μπορείτε να αντέξετε συναισθηματικά και πνευματικά, μερικά άγνωστα μέρη. Η ζωή συχνά αποκλίνει σε νέα μονοπάτια και το ταξίδι σας θα σας οδηγήσει σε μέρη που δεν έχετε πάει ποτέ. Δεν είστε όμως ενθουσιασμένη που ωριμάζετε και βλέπετε πού σας οδηγεί ο δρόμος;

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα

Το πιο εύκολο είναι να τα παρατήσετε. Ο κόσμος είναι γεμάτος από τέτοιες περιπτώσεις…αλλά εσείς είστε ανθεκτική. Αυτή η κάρτα ενημερώνει να αντέξετε μέχρι το πικρό τέλος. Επιλέγοντας να παραμείνετε, θα ξεπεράσετε τους άλλους που σας ανταγωνίζονται. Αν αυτό είναι που πραγματικά θέλετε, μην τα παρατάτε. Επιμείνετε και παρακολουθήστε την επιτυχία να έρχεται.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia shmera

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών, ανάποδα

Είστε ανεξάρτητο άτομο και δεν σας αρέσει να σας λένε να κάνετε τα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο. Σ’ αυτήν την περίπτωση, ένα άτομο που εμπιστεύεστε αναλαμβάνει την ηγεσία. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τυφλά. Δύσκολα θα καταπιείτε αυτό το χάπι, επειδή νιώθετε ότι σας έχει αφαιρεθεί η αυτονομία, αλλά εμπιστευτείτε τη διαδικασία. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι σας αρέσουν οι ιδέες του – και θα σας βοηθήσουν.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των κυπέλλων, ανάποδα

Η αρνητική διάθεση κάποιου μπορεί εύκολα να σας ρίξει το ηθικό. Μπορείτε να τους αφήσετε να σας επηρεάσουν ή να μην επιτρέψετε να γίνουν δικά σας τα προβλήματά τους. Η ευτυχία είναι μια επιλογή και μπορείτε να είστε ικανοποιημένη ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Η ισχυρή δύναμη της θέλησής σας όσον αφορά τη στάση σας, μπορεί να είναι μεταδοτική.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-76

Ταρω Αγάπης 08/05 Τετάρτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος, ανάποδα

Δεν πρόκειται να επιτρέψετε σε κανέναν να σπαταλήσει τον χρόνο σας. Άλλο είναι να βρίσκεστε σε αναμονή περιμένοντας μια προθεσμία, και άλλο να περιμένετε ένα τυχαίο τέλος χωρίς καθορισμένη ημερομηνία. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας πρόγραμμα και να επιτρέψετε στους άλλους να το ακολουθήσουν. Αν δεν το κάνουν, τότε συνεχίστε μόνη σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των κυπέλλων

Η αλλαγή είναι τρομακτική. Τα νέα πράγματα είναι τρομακτικά. Μπορεί να αισθάνεστε πως είστε εκτός στοιχείου, αλλά μην φοβάστε. Όταν νικάτε τους φόβους σας αναλαμβάνοντας δράση, πετυχαίνετε κάτι απίστευτο — ασκείτε το θάρρος σας! Πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως ό,τι κι αν συμβεί στη ζωή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065