Ταρω Αγάπης 08/08 Τρίτη – Το τέλος του παλιού και η γέννηση του νέου

taro-sex

Ταρω Αγάπης 08/08 Τρίτη .

Ταρω Αγάπης 08/08 Τρίτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο τρελός, ανάποδα .

Είναι μια ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα πίσω, να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να απολαύσετε την ηρεμία. Μην βιάζεστε σήμερα. Κάντε μια χαλαρή βόλτα κι απολαύστε την ηρεμία ενός σιωπηλού πρωινού, το άρωμα ενός καλομαγειρεμένου φαγητού, την πολυτέλεια του χρόνου. Θα ανακαλύψετε ότι η ομορφιά της ζωής κρύβεται συχνά σ’ αυτές τις απλές, ήσυχες στιγμές.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: η σελήνη, ανάποδα

Απελευθερωθείτε από τη ρουτίνα σας, ακολουθώντας καινούργιους τρόπους. Δοκιμάστε μια νέα κουζίνα, ξεκινήστε ένα νέο χόμπι ή αλλάξτε το χρώμα των μαλλιών σας.

Η ομορφιά του σήμερα βρίσκεται στο απροσδόκητο και το άγνωστο. Και ποιος ξέρει; Αυτή μπορεί να είναι η μέρα που θα ανακαλύψετε μια καινούργια αγάπη για ένα φαγητό ή για ένα χορό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 08/08 Τρίτη ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο πύργος

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις αλλαγές, αγκαλιάζοντας τις νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες που φέρνει. Είτε πρόκειται για αλλαγή του καιρού είτε για αλλαγή προοπτικής, το παν είναι να βρείτε χαρά στο καινούργιο. Αφήστε τις αλλαγές της ζωής να σας οδηγήσουν σε μια συναρπαστική, χαρούμενη μέρα!

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο θάνατος

Η κάρτα του θανάτου εδώ, αφορά τα νέα ξεκινήματα. Είναι το τέλος του παλιού και η γέννηση του νέου. Σήμερα, αφήστε τις παλιές σας συνήθειες κι αποχαιρετήστε τους φόβους σας. Δοκιμάστε μια νέα συνταγή, κάντε έναν νέο φίλο, ξεκινήστε ένα νέο βιβλίο. Η μέρα έχει να κάνει με τον εορτασμό της χαράς των νέων ξεκινημάτων.

tilefonikes-provlepsis

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο διάβολος, ανάποδα

Σήμερα μπορείτε να απεγκλωβιστείτε, να αποτινάξετε τα δεσμά και να γιορτάσετε την ελευθερία σας. Αφήστε πίσω ό,τι σας συγκρατεί και βιώστε τη χαρά της απελευθέρωσης. Είναι η μέρα σας, γι’ αυτό ζήσε την και απόλαυσε κάθε κομμάτι της.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ξιφών, ανάποδα

Μην ασχολείστε με μικροπράγματα! Επικεντρωθείτε μόνο σ’ αυτά που σας κάνουν χαρούμενη. Πηγαίντε μια μεγάλη βόλτα, διαβάστε ένα καλό βιβλίο ή απλώς απολαύστε τον ήλιο. Να θυμάστε πως η ευτυχία είναι επιλογή! Γι’ αυτό επιλέξτε να κάνετε τη σημερινή μέρα, φανταστική.

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 08/08 Τρίτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των πεντάκτινων,ανάποδα

Τα σχέδιά σας μπορεί να έχουν πάει στραβά – και λοιπόν; Όλα είναι μέρος της διασκέδασης. Η ζωή είναι γεμάτη με απροσδόκητα γεγονότα. Αφήστε το γέλιο σας να αντηχεί στους διαδρόμους. Το μυστικό της ευτυχίας δεν βρίσκεται στην τελειότητα, αλλά στο να απολαμβάνετε τις μικρές ατέλειες της ζωής.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας! Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη! Ζωγραφίστε, γράψτε, χορέψτε ή απλώς απολαύστε μια στιγμή σιωπής. Δεν χρειάζεται να ακολουθείτε το πλήθος για να απολαύσετε τη μέρα σας. Λοιπόν, αδράξτε τη μέρα και κάντε την πραγματικά δική σας.

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η αρχιέρεια

Σήμερα, αξιοποιήστε τον εσωτερική σας σοφία. Μοιραστείτε την με τους άλλους, πείτε τις ιστορίες σας και μην ξεχάσετε να αφουγκραστείτε τις δικές τους ιστορίες. Απολαύστε τη χαρά της σύνδεσης, της μάθησης και του μοιράσματος. Η μέρα είναι όλη δική σας για να δημιουργήσετε υπέροχες αναμνήσεις και να απολαύσετε την ομορφιά της σοφίας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο ήλιος

Ακόμη και στην ανάποδη θέση της η κάρτα του ήλιου εκπέμπει χαρά και θετικότητα. Χαμογελάστε σε αγνώστους, γελάστε δυνατά, σκορπίστε ευθυμία και θετικές δονήσεις παντού γύρω σας. Εξάλλου, η φωτεινότητα της ημέρας εξαρτάται από τις προοπτικές σας. Γι’ αυτό, «φορέστε» την πιο ηλιόλουστη διάθεση σας και κάντε τη σημερινή μέρα να λάμψει.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-3-zodia

Ταρω Αγάπης 08/08 Τρίτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : οι εραστές

Η συντροφικότητα έρχεται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη – ένας φίλος, ένα κατοικίδιο, ένα φυτό εσωτερικού χώρου ή ακόμα και ένα καλό βιβλίο. Γι’ αυτό συνδεθείτε και μοιραστείτε μερικά χαμόγελα. Η αγάπη δεν είναι μόνο ρομαντισμός, είναι σύνδεση και ομόνοια. Διαδώστε λοιπόν την αγάπη… και κάντε τη σημερινή μέρα, υπέροχη!

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα, ανάποδα

Κάντε σήμερα μια βόλτα στο πάρκο, παρακολουθήστε τα σύννεφα, απολαύστε ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι. Μερικές φορές… οι αργές στιγμές είναι αυτές που φέρνουν τη μεγαλύτερη χαρά. Γι’ αυτό επιβραδύνετε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και απολαύστε την ηρεμία της ημέρας. Εξάλλου η ζωή δεν είναι αγώνας δρόμου, είναι ένα ταξίδι που πρέπει να απολαύσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA