Ταρω Αγάπης 09/04 Τρίτη – Η καρδιά σας είναι ορθάνοιχτη

taro

Ταρω Αγάπης 09/04 Τρίτη .

Ταρω Αγάπης 09/04 Τρίτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: η αρχιέρεια .

Η καρδιά σας είναι ορθάνοιχτη και λαμβάνετε κάθε είδους μηνύματα από το σύμπαν. Αφιερώστε λίγο χρόνο μόνη με τον εαυτό σας σήμερα, για να ανοίξετε το μυαλό σας και να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο ιππότης των κυπέλλων, ανάποδα

Μερικοί άνθρωποι δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ! Θα αισθανθείτε ότι ένα άτομο δεν έχει την ικανότητα να είναι συμπονετικό, λόγω των δικών του εγωιστικών προβλημάτων.

Αν συμβεί αυτό, κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε για να προστατέψετε την καρδιά σας και τη σχέση που έχετε με τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 09/04 Τρίτη ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο μάγος

Μπορείτε να βελτιωθείτε. Αν αρχίζετε να μαθαίνετε μια νέα δεξιότητα ή συνηθίζετε να κάνετε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει, πάρτε το χρόνο σας για να το τελειοποιήσετε. Χρειάζεται χρόνος και εξάσκηση για να βελτιωθείτε σε μια δουλειά ή ένα χόμπι. Μην πιέζετε τόσο τον εαυτό σας. Αφήστε το ταλέντο σας να αναπτυχθεί με τον καιρό.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 5 των κυπέλλων

Σήμερα, θα δυσκολευτείτε να πιστέψετε πως κάτι που πιστεύατε πως θα συμβεί, τελικά δεν συνέβη. Θα απογοητευθείτε, αλλά η θλίψη θα σας περάσει σύντομα. Σύντομα θα ανακαλύψετε πως ήταν καλό που δεν πήρατε αυτό που νομίζατε ότι θέλατε. Τα καλύτερα έρχονται!

xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: οι εραστές, ανάποδα

Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πάντα ότι είναι αγενείς. Έτσι, αν ένας φίλος κάνει κάτι που θεωρείτε αγενές, πείτε το. Μπορεί να είστε το πρώτο άτομο που θα του το επισημάνει και θα τον βοηθήσει να γίνει καλύτερος. Μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους να δουν τον εαυτό τους! Αυτό κάνει ένας καλός φίλος.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ράβδων

Δώστε στον εαυτό σας ένα χτύπημα στην πλάτη, γιατί έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά. Ακόμα κι αν κανείς άλλος δεν παρατηρεί ή δεν αναγνωρίζει το έργο σας, το κάνετε εσείς. Οι άνθρωποι τείνουν να ανταμείβονται για τον χαρακτήρα τους και τον τρόπο που ενεργούν, όταν δεν υπάρχει κανένας άλλος. Το σύμπαν θα σας προσφέρει ένα ιδιαίτερο δώρο αποκαλύπτοντας ότι οι καλές σας πράξεις, δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

zodia-0988

Ταρω Αγάπης 09/04 Τρίτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των πεντάκτινων

Οι συνδέσεις που έχετε κάνει θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε θετικά στη ζωή σας. Έχετε εργαστεί σκληρά και οι άλλοι αναγνωρίζουν την αποφασιστικότητά σας. Γι’ αυτό μπορεί να λάβετε προτάσεις για περισσότερα έργα ή ένας φίλος να σας παραπέμψει σε μια εξαιρετική δουλειά, που ενισχύει το εισόδημά σας.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο τροχός της τύχης

Τα πράγματα αρχίζουν να προχωρούν προς μια νέα κατεύθυνση. Θα σας φανεί περίεργο στην αρχή όταν βλέπετε πως γίνεται μια παράκαμψη στη ζωή σας. Μπορεί να μην την είχατε προγραμματίσει ή να μην την περιμένατε, αλλά όταν ανοίξει η πόρτα της ευκαιρίας, περάστε τη.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των πεντάκτινων

Το να κάνετε ένα δώρο σε κάποιον, είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος για να τον ευχαριστήσετε για τη σκληρή δουλειά του. Ακόμα κι αν ψήσετε μπισκότα ή φτιάξετε ένα γλυκό, είναι ωραίο να νιώθουν πως τους αναγνωρίζουν και τους προσέχουν. Πολύ συχνά, η καλοσύνη των ανθρώπων περνά αόρατη – όμως εσείς μ’ αυτό τον τρόπο τους λέτε πως την αναγνωρίζετε.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : η εγκράτεια

Σήμερα είναι η μέρα για να βάλετε τις προτεραιότητές σας σε σωστή σειρά. Απολαύστε μια βόλτα.. ή ξεκουραστείτε. Κλείστε την τηλεόραση και το τηλέφωνό σας και πάρτε έναν υπνάκο. Διαβάστε ένα βιβλίο και περάστε χρόνο με τη γάτα σας.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia provlepseis

Ταρω Αγάπης 09/04 Τρίτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών, ανάποδα

Οι άνθρωποι μπορούν να σας απογοητεύσουν εκεί που δεν το περιμένετε. Όταν κάποιος υποτιμά τον πολύτιμο χρόνο σας με το να εμφανιστεί αργά ή ακυρώνοντας την τελευταία στιγμή το ραντεβού σας, αποδέχεστε τα ελαττώματα ή τα δυνατά του σημεία. Όμως η στάση σας δεν καθορίζει ποια είστε. Χρησιμοποιήστε το χρόνο σας για να κάνετε κάτι άλλο.. και ξεχάστε το.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 4 των κυπέλλων

Οι αρνητικοί άνθρωποι, είναι σαν ένα σάπιο μήλο στο τσαμπί. Μπορούν να καταστρέψουν μια ολόκληρη εκδήλωση ή ένα περιβάλλον. Μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα άτομο που δεν είναι ευχαριστημένο με κανέναν – ούτε καν με τον εαυτό του. Αποστασιοποιηθείτε αμέσως. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσετε να το κάνετε να νιώσει καλύτερα. Αφήστε τον στη δυστυχία του… και πηγαίνετε να ζήσετε την καλύτερη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66