Ταρω Αγάπης 09/05 Πέμπτη – Πρέπει να πάρετε μια απόφαση

taro

Ταρω Αγάπης 09/05 Πέμπτη .

Ταρω Αγάπης 09/05 Πέμπτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 4 των ξιφών, ανάποδα .

Είναι υπέροχο να έχετε επιτυχία στη ζωή, αλλά με ποιο κόστος; Σήμερα δουλέψτε ξανά τις προτεραιότητές σας. Ενδιαφερθείτε περισσότερο για την ψυχική σας ευεξία και τη συναισθηματική σας ηρεμία. Τότε, θα έχετε την ενέργεια που χρειάζεστε για να φροντίσετε τα πάντα και τους πάντες.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: το άρμα, ανάποδα

Αμφιβάλλετε για μια απόφαση που έχετε πάρει και φθείρει την καρδιά σας. Έχετε σκεφτεί αν αυτό θέλετε πραγματικά; Ίσως τώρα το θέλετε και αργότερα να μην σας αρέσει.

Πρέπει όμως να πάρετε μια απόφαση. Ο χρόνος είναι πολύτιμος, για να χάνεται.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 09/05 Πέμπτη ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο άσος των ξιφών

Ένα περιστατικό μπορεί να γίνει καταλύτης για την ανάπτυξή σας. Ίσως μάλιστα ν’ αλλάξετε σύντομα τον τρόπο που κάνετε τα πράγματα. Είστε έτοιμη για μια νέα αρχή.. και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή, από το παρόν. Μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα της καθημερινής σας ρουτίνας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε τα νερά και να δείτε πώς πάνε τα πράγματα.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των κυπέλλων

Η καλοσύνη και το ευγενικό πνεύμα είναι μια ευπρόσδεκτη ανάσα φρέσκου αέρα σε όλους όσους βιώνουν αυτή την πλευρά του χαρακτήρα σας. Όταν δείχνετε την πιο απαλή σας πλευρά, επηρεάζετε πολύ τον κόσμο. Παρακινείτε τους άλλους να αλλάξουν και να γίνουν σαν εσάς.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 10 των ράβδων, ανάποδα

Τα έντονα συναισθήματα μπορεί να σας τυφλώσουν και να εμποδίσουν την ικανότητά σας να δείτε μια κατάσταση όπως είναι. Χρειάζεστε χρόνο για να ηρεμήσετε και να αποστασιοποιηθείτε από ένα πρόβλημα. Αν κάνετε ένα διάλειμμα, θα μπορέσετε να εστιάσετε καλύτερα σ’ αυτό που πραγματικά συμβαίνει εδώ. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η εγκράτεια

Ο συμβιβασμός δεν ακούγεται καλός, αν δεν μπορείτε ν’ αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε την προσέγγισή σας σε ένα πρόβλημα για να δουλέψετε καλύτερα με τους άλλους. Δεν είναι αυτό που θα επιλέγατε, γιατί είστε σίγουρη πως ο τρόπος σας είναι σωστός. Ωστόσο, αυτή η μέρα απαιτεί ευελιξία. Μπορείτε να είστε ευέλικτη;

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ταρω Αγάπης 09/05 Πέμπτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ράβδων

Υπάρχουν δύο τρόποι για να δείτε την αλλαγή: θετικά ή αρνητικά. Αντιμετωπίστε αυτές τις μέρες σαν μια περιπέτεια. Πρόκειται να μπείτε σε αχαρτογράφητη περιοχή. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε, καθώς προχωράτε. Μπορεί να εκπλαγείτε επειδή θα σας αρέσει αυτό που βιώνετε, περισσότερο από ό,τι είχατε οραματιστεί. Ποτέ δεν ξέρετε.. αν δεν προσπαθήσετε.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των πεντάκτινων

Χρειάζεστε κάποιο καλό κι έμπιστο άτομο στη ζωή σας. Ένα υγιές άτομο που διαθέτει τα χαρακτηριστικά που δημιουργούν σταθερές φιλίες, όπως ειλικρίνεια, πίστη και ζεστή καρδιά. Όλα αυτά τα διαθέτει κάποιος που θα συναντήσετε αυτή την εβδομάδα και θα δυσκολευτείτε να αγνοήσετε την προσωπικότητά του. Στην πραγματικότητα, θα θέλετε να γίνετε γρήγοροι φίλοι και να γνωριστείτε καλύτερα.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων

Λίγα πράγματα είναι προβλέψιμα στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Διαχειρίζεστε πολλά έργα, όμως μπορείτε να αλλάξετε τους στόχους και τα όνειρά σας. Αυτήν τη στιγμή, έχετε καταφύγει σε έναν αντιδραστικό τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων. Ακολουθήστε διαφορετική προσέγγιση, ώστε να λέτε τη γνώμη σας και ν’ ακούγεται με σεβασμό.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : η αρχιέρεια

Ο εσωτερικός σας κόσμος είναι γεμάτος ζωή. Έχετε μια ευρεία άποψη για τον κόσμο και αυτή η άποψη εμπνέει τους άλλους προς την αλλαγή και την ανάπτυξη. Καθώς ενθαρρύνετε τους άλλους να μάθουν τον εαυτό τους, κάντε μια ενδοσκόπηση για να ανακαλύψετε τα βάθη του μυαλού σας και τη διορατικότητά σας.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zvdia-zwdia-tarw

Ταρω Αγάπης 09/05 Πέμπτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ράβδων

Τα ισχυρά όρια, μοιάζουν με τοίχο που σας προστατεύει από τον έξω κόσμο για να μην πληγωθείτε. Τώρα θέλετε να προστατευτείτε γιατί νιώθετε πως είναι απαραίτητο για τις ενέργειές σας. Όταν νιώσετε σίγουρη γι’ αυτό που θέλετε.. ο φόβος θα παραμεριστεί.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων

Είστε έτοιμη να απολαύσετε τη ζωή με τους δικούς σας όρους. Δώστε προσοχή στα σημάδια και τις συμπτώσεις της ζωής σας! Κι αν σας δοθεί η ευκαιρία να επιδιώξετε έναν ονειρεμένο στόχο, προχωρήστε προς την επίτευξή του.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098