Ταρω Αγάπης 09/08 Τετάρτη – Αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη

taro-13

Ταρω Αγάπης 09/08 Τετάρτη .

Ταρω Αγάπης 09/08 Τετάρτη  ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 8 των ράβδων .

Έχετε μπόλικη ενέργεια σήμερα και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Μπορείτε να επισκεφτείτε μια έκθεση ζωγραφικής ή να κάνετε ένα αυθόρμητο πικνίκ στο πάρκο. Περάστε τη μέρα σας, με γέλια και εκπλήξεις. Μερικές φορές οι πιο αξέχαστες μέρες, είναι εκείνες που δεν έχουν προγραμματιστεί.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: η δύναμη, ανάποδα

Σήμερα, είστε σε επαφή με την πιο ήπια πλευρά σας. Δείξτε καλοσύνη σε έναν ξένο, βοηθήστε έναν γείτονα ή απλώς συμπεριφερθείτε στον εαυτό σας με περισσότερη αγάπη και φροντίδα.

Η δύναμη δεν βρίσκεται μόνο στις ηρωικές πράξεις αλλά και σε μικρές χειρονομίες συμπόνιας. Αφήστε λοιπόν την εσωτερική σας δύναμη να λάμψει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 09/08 Τετάρτη  ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ακόλουθος των κυπέλλων

Είναι μια μέρα που θα βλέπετε τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά. Θα ανακαλύψετε ξανά τη χαρά των απλών απολαύσεων. Το σήμερα έχει να κάνει με τα μικρά θαύματα της ζωής. Απολαύστε το!

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ράβδων

Αυτή η κάρτα είναι η απόδειξη της ανθεκτικότητας και της αποφασιστικότητάς σας. Γιορτάσετε τις νίκες σας, όσο μικρές κι αν φαίνονται. Κάθε μικρή νίκη είναι ένα βήμα προς το μεγάλο ταξίδι, γι’ αυτό επευφημήστε τον εαυτό σας σήμερα.

chartomantia-098

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο τροχός της τύχης

Η τύχη είναι υπέρ σας. Είναι η τέλεια μέρα για να ακολουθήσετε τη ροή. Υπάρχει λόγος που η ζωή είναι απρόβλεπτη μερικές φορές. Έτσι μαθαίνουν οι άνθρωποι. Το στοιχείο της έκπληξης, είναι αυτό που την κάνει πιο διασκεδαστική. Κάντε ένα αυθόρμητο ταξίδι, δοκιμάστε μια νέα συνταγή ή ξεκινήστε ένα νέο έργο. Η σημερινή μέρα θέλει να βρείτε χαρά, στις απροσδόκητες στροφές.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος

Σήμερα, βρείτε χαρά κοιτάζοντας τα πράγματα από μια νέα οπτική γωνία. Ανταλλάξτε τον συνηθισμένο καφέ σας με ένα τσάι από βότανα ή την κανονική σας ρουτίνα με κάτι αυθόρμητο. Μερικές φορές μια αλλαγή προοπτικής είναι το μόνο που χρειάζεται για να κάνετε εξαιρετική…. μια συνηθισμένη μέρα!

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 09/08 Τετάρτη  ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των ξιφών

Περιορίστε σήμερα την ακαταστασία κι επικεντρωθείτε σ’ αυτό που πραγματικά έχει σημασία για εσάς. Αντιμετωπίστε ένα δύσκολο παζλ ή διαβάστε ένα βιβλίο που σας δυσκολεύει. Είναι μια μέρα για να τονώσετε το μυαλό σας και να απολαύσετε τη χαρά των πνευματικών αναζητήσεων. Αφήστε λοιπόν τη διάνοιά σας να λάμψει.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιππότης των πεντάκτινων, ανάποδα

Χαλαρώστε και απολαύστε το ταξίδι της ζωής σας, αντί να βιάζεστε να φτάσετε στον προορισμό. Κάντε έναν χαλαρό περίπατο, αφεθείτε σε ένα χαλαρωτικό μπάνιο ή απλά ονειροπολήστε. Το παν είναι να απολαύσετε τη στιγμή σήμερα.

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσσος των ράβδων

Πυροδοτήστε σήμερα τα πάθη σας. Ζωγραφίστε, γράψτε, τραγουδήστε ή χορέψτε. Είναι μια μέρα για να γιορτάσετε τη δημιουργικότητά σας και να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Εξάλλου κάθε μεγάλο αριστούργημα, ξεκίνησε από μια μόνο σπίθα.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Η μέρα σας ωθεί να κάνετε ενδοσκόπηση και να ανακαλύψετε τον εαυτό σας. Κάντε ένα σόλο ταξίδι σε ένα μουσείο, απολαύστε έναν ήσυχο περίπατο στη φύση ή απλώς περάστε λίγο χρόνο με ένα καλό βιβλίο. Βρείτε τη χαρά στη μοναξιά και την ήσυχη σοφία που φέρνει.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-3-zodia

Ταρω Αγάπης 09/08 Τετάρτη  ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών

Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί μια εποχή μετάβασης και αλλαγής. Η μέρα προορίζεται για νέα ξεκινήματα και νέα ταξίδια. Ξεκινήστε ένα νέο βιβλίο, δοκιμάστε ένα νέο χόμπι ή εξερευνήστε ένα νέο μέρος της πόλης. Κάθε νέα εμπειρία φέρνει χαρά και ανάπτυξη, γι’ αυτό ξεκινήστε ένα καινούργιο ταξίδι σήμερα.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ράβδων

Εξερευνήστε και διευρύνετε τους ορίζοντές σας σήμερα. Μάθετε για μια νέα κουλτούρα, δοκιμάστε μια νέα κουζίνα ή μάθετε μια νέα γλώσσα. Σήμερα μπορείτε να βρείτε χαρά στην αλλαγή. Άλλωστε η ποικιλία.. είναι το καρύκευμα της ζωής!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw