Ταρω Αγάπης 10/04 Τετάρτη – Η αλήθεια της κατάστασής σας

taro-13

Ταρω Αγάπης 10/04 Τετάρτη .

Ταρω Αγάπης 10/04 Τετάρτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 7 των ξιφών .

Ήσασταν πάντα ανεξάρτητο άτομο, αλλά τον τελευταίο καιρό έχετε πέσει στη συνήθεια να ευχαριστείτε τους ανθρώπους για χάρη της διατήρησης της ειρήνης. Αυτή η κάρτα σας προσκαλεί να αρχίσετε να βάζετε τον εαυτό σας πρώτο και να κάνετε ό,τι είναι καλύτερο για εσάς τώρα. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 8 των κυπέλλων

Μπορείτε να αγαπάτε κάποιον και να τον αφήσετε ελεύθερο, ακόμα κι αν σας πονάει. Ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές.

Αν και αυτή δεν είναι μια επιλογή που θέλετε να κάνετε, μπορεί να είναι καλύτερα να την αποδεχτείτε και να προχωρήσετε σε καλύτερα πράγματα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 10/04 Τετάρτη ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 3 των ξιφών

Η απόρριψη είναι πραγματικά μια μορφή κοσμικής προστασίας. Ένα άτομο που αποφασίζει ότι δεν είστε ο τύπος του, μπορεί να σας πληγώσει. Όμως τα καλά νέα είναι ότι είστε πολύ πιο κοντά στο να βρείτε «αυτόν», που δεν θα μπορεί να ζήσει χωρίς εσάς.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο ήλιος

Θα αισθάνεστε πολύ πιο αναζωογονημένη και ξεκούραστη μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Είναι ένα ιδιαίτερο διάστημα για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Μην αναλάβετε περισσότερα από όσα αντέχετε – ή απαιτείται – να κάνετε αυτή την εβδομάδα. Οργανωθείτε και να είστε ρεαλίστρια σχετικά με το χρόνο, το πρόγραμμα και το επίπεδο της ενέργειας σας.

xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο άσσος των ράβδων

Σας αποκαλύπτεται κάτι που έπρεπε ήδη να γνωρίζατε. Στην πραγματικότητα, η αλήθεια της κατάστασής σας ήταν μπροστά στα μάτια σας όλη την ώρα. Απλώς δεν την προσέξατε, λόγω μιας ποικιλίας εξωτερικών παραγόντων.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των κυπέλλων, ανάποδα

Αλλάξτε τους κωδικούς πρόσβασης των μέσων κοινωνικής σας δικτύωσης, αν πέρασε καιρός από τότε που τους ενημερώσατε. Σήμερα, μπορεί να συμβεί μια υποκλοπή ή μια παραβίαση απορρήτου! Επομένως αντί να κλείσετε όλη την ροή σας στο διαδίκτυο, ρυθμίστε ένα κωδικό ελέγχου ταυτότητας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρω Αγάπης 10/04 Τετάρτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των κυπέλλων

Σε κανέναν δεν αρέσει να πιστεύει πως έχασε κάτι! Όμως είναι σημαντικό να αποδεχτείτε μια αλήθεια, ανεξάρτητα από το πώς νιώθετε. Μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά, αν σκοπεύετε να αποκτήσετε με κάποιο τρόπο ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Μπορείτε να περιμένετε ή να εγκαταλείψετε… Ή μπορεί να είστε τυχερή και να το βρείτε κάπου αλλού, φθηνότερα.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των πεντάκτινων

Η οικογένεια είναι ευλογία! Οι παραδόσεις που ακολουθείτε είναι αυτές που ακολουθούσε και η οικογένειά σας. Σήμερα θυμηθείτε κάτι που κάνατε στο παρελθόν με τον τρόπο που διδαχτήκατε. Μοιραστείτε το με την οικογένεια για να διασκεδάσετε και ν’ αναπολήσετε όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ράβδων

Είστε ασταμάτητη. Δεν επιτρέπετε στα πράγματα να σας παίρνουν από κάτω για πολύ καιρό, γι’ αυτό είστε πάντα στην κορυφή του παιχνιδιού. Σήμερα αντιμετωπίζετε μια σημαντική πρόκληση και εντυπωσιάζετε τους πάντες με την επιτυχία σας!

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των πεντάκτινων, ανάποδα

Ίσως αντιπαθείτε το νέο σας αφεντικό και αναρωτιέστε πότε θα πάρει προαγωγή – ή θα παραιτηθείτε – ώστε να μην χρειάζεται να έχετε επαφές πλέον μαζί του. Ανεξάρτητα από την αντιπάθειά σας για ένα άλλο άτομο, είναι καλύτερα να αποχωρήσετε με καλές συνθήκες από το χώρο εργασίας.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zwdia-9988

Ταρω Αγάπης 10/04 Τετάρτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : η σελήνη

Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται ελαφρώς θολά και μπερδεμένα αυτή τη στιγμή. Ίσως ακόμη και να αναρωτιέστε αν εμπιστεύεστε κάποιον, που δεν το αξίζει. Δώστε προσοχή σ’ αυτά που κάνουν οι άνθρωποι – όχι μόνο σ’ αυτά που λένε.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο πύργος

Τα προβλήματα έρχονται και παρέρχονται. Τα σημερινά προβλήματα δεν θα κρατήσουν πολύ. Η σχέση σας θα είναι πιο δυνατή στο τέλος της ημέρας. Υπάρχουν στιγμές που θέλετε να παλέψετε για να μάθετε τι συμβαίνει! Σήμερα όμως οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για να ενεργήσετε.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος