Ταρω Αγάπης 10/05 Παρασκευή – Ήρθε η ώρα να βγείτε από το σκοτάδι

taro-13

Ταρω Αγάπης 10/05 Παρασκευή .

Ταρω Αγάπης 10/05 Παρασκευή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο άσος των ράβδων, ανάποδα .

Εμφανίζονται διανοητικά εμπόδια που καταπνίγουν τη δημιουργικότητά σας. Για να τα εξαλείψετε, βγείτε έξω και κάντε κάτι εντελώς διαφορετικό από ό,τι κάνετε συνήθως. Αλλάξτε τη ρουτίνα σας και χαλαρώστε. Μ’ αυτές τις απλές αλλαγές, σύντομα θα επανέλθει η δημιουργικότητά σας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο άσος των ξιφών

Είστε έξυπνο άτομο. Βρίσκετε πάντα λογικές λύσεις στα προβλήματά σας χάρη στην διάνοιά σας. Ρωτάτε τους άλλους για τη γνώμη τους ή κάνετε έρευνα και σχεδιάζετε τα πλάνα σας.

Σύντομα θα ανακαλύψετε όμως, πως και το ένστικτό σας είναι εξίσου ακριβές… και θα πρέπει να το εμπιστευτείτε.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Ταρω Αγάπης 10/05 Παρασκευή ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: η αρχιέρεια

Ήρθε η ώρα να βγείτε από το σκοτάδι. Μια μικρή φωνή μέσα σας θέλει να ακουστεί – και δεν θα ήταν τόσο φλύαρη, αν την ακούγατε. Με την εξάσκηση, θα επανασυνδεθείτε με τη διαίσθησή σας και θα ενισχύσετε την ψυχική σας πλευρά νιώθοντας τι συμβαίνει μέσα σας και γύρω σας.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των πεντάκτινων

Χρειάζεστε φροντίδα και αγάπη. Αν βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον όπου νιώθετε στεναχώρια τις περισσότερες φορές, είναι σημάδι ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Μπορεί να μην φταίτε εσείς. Μπορεί να είστε το σωστό άτομο, αλλά στο λάθος μέρος.

xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 2 των ράβδων, ανάποδα

Μην ακούτε το πλήθος. Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι να αναθέσετε τις δικές σας ευθύνες σε κάποιον άλλο – και να καταλήξετε εκεί που δεν ανήκετε. Κάντε τις δικές σας σκέψεις. Αν είστε μπερδεμένη παραδεχτείτε το. Πάρτε συμβουλές. Να είστε πολυμήχανη, αλλά φροντίστε να μην ακολουθείτε τη γνώμη των άλλων.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο κόσμος, ανάποδα

Ξαφνικά προβλήματα, σας πετούν εκτός πορείας. Θα σταθείτε όμως ξανά στα πόδια σας και θα καταλάβετε τα πράγματα. Κάντε μια λίστα με τους λόγους που θέλετε να δείτε τη ζωή σας να βελτιώνεται.. και κρατήστε την κοντά σας. Να τη διαβάζετε καθημερινά για να σας εμπνέει.

taro-zodia-098

Ταρω Αγάπης 10/05 Παρασκευή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των πεντάκτινων

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι ανησυχείτε για τα χρήματα. Γι’ αυτό παρακολουθήστε τις δαπάνες σας, δώστε προσοχή σε πόσα βγάζετε και ξοδεύετε – κι επιπλέον στο πού πηγαίνουν τα έσοδά σας. Μπορεί να είναι κουραστικό, αλλά είναι μια σημαντική πρακτική. Δημιουργήστε ένα σύστημα και χρησιμοποιήστε το καθημερινά.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη, ανάποδα

Αν έχετε λόγο να κάνετε κάτι με συγκεκριμένο τρόπο, πείτε το. Τα κίνητρά σας μπορεί να είναι αλτρουιστικά και θετικά. Οι προθέσεις σας αγνές και υγιεινές. Ίσως αναρωτιέστε αν οι άλλοι σας θεωρούν ανέντιμη, επειδή θέλετε τα πράγματα να ακολουθούν έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ωστόσο, μην ανησυχείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Φροντίστε να είστε ειλικρινής και αυθεντική.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιππότης των κυπέλλων, ανάποδα

Ίσως ενθουσιαστείτε υπερβολικά και αφήσετε τα συναισθήματά σας να πάρουν τον έλεγχο του μυαλού σας. Αυτό όμως είναι επικίνδυνο! Οι ανήσυχες σκέψεις μπορούν να οδηγήσουν σε άγχος και το άγχος σε νεύρα. Αντί να αφήσετε το τρένο να βγει από την πορεία του, σταματήστε. Βρείτε χρόνο για να ηρεμήσετε. Όταν συνέλθετε… επιστρέψτε και πάρτε τις αποφάσεις σας – όχι νωρίτερα.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών

Οι λέξεις μπορούν να κόψουν σαν μαχαίρι – γι’ αυτό και η σιωπή μερικές φορές είναι χρυσός. Αυτή η κάρτα σας ενημερώνει πως θα ήταν καλύτερα να είστε ακροατής και να συγκεντρώσετε πληροφορίες. Αφήστε τους άλλους να μιλήσουν. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να επεξεργαστεί τις πληροφορίες… και στη συνέχεια μοιραστείτε τις σκέψεις σας. Θα χαρείτε που δεν ξεστομίσατε μια ιδέα χωρίς να την σκεφτείτε πρώτα.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ταρω Αγάπης 10/05 Παρασκευή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο ήλιος

Η νίκη έχει τόσο γλυκιά γεύση – έτσι δεν είναι; Κερδίζετε. Σε έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις, εσείς είστε η νικήτρια. Ανεξάρτητα από το πώς θα είναι αυτή η μέρα, κάτι υπέροχο θα βγει από αυτήν. Τίποτα δεν μπορεί να σας κρατήσει πίσω από τα όνειρα, τους στόχους και τις επιθυμίες σας…. γιατί δεν τα παρατάτε.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο ιππότης των ξιφών, ανάποδα

Είδατε την κόκκινη σημαία από χιλιόμετρα μακριά – αλλά δεν έχουν όλοι το επίπεδο της ευαισθησίας σας. Όταν αισθάνεστε ότι κάποιος δεν σέβεται τους άλλους, του δίνετε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, ελπίζοντας ότι θα επιλέξει να κάνει το σωστό. Μετά θα πρέπει να αποφασίσετε αν αυτό το άτομο πρέπει να παραμείνει στον στενό σας κύκλο ή αν πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988