Ταρω Αγάπης 12/01 Παρασκευή – Ένα τηλεφώνημα που ανεβάζει τη διάθεσή σας

taro-sex

Ταρω Αγάπης 12/01 Παρασκευή .

Ταρω Αγάπης 12/01 Παρασκευή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 6 των ξιφών .

Κάποιος σας αγαπάει! Μπορεί να είναι δύσκολο για ένα άτομο να παραδεχτεί αυτές τις τρεις μικρές λέξεις. Μπορείτε να δώσετε προσοχή στις ενέργειες ενός ατόμου. Το πώς σας συμπεριφέρεται κάποιος, αποκαλύπτει τα συναισθήματά του. Σας δείχνει πόσο σας φροντίζει και σας εκτιμά.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο ακόλουθος των ράβδων

Είναι πάντα ωραίο να λαμβάνετε ένα τηλεφώνημα που ανεβάζει τη διάθεσή σας και κάνει την ημέρα σας να ξεκινάει υπέροχα. Αυτό κάνετε στους άλλους όταν στέλνετε μια καλημέρα ή αφήνετε ένα γλυκό φωνητικό μήνυμα. Δείχνει στους άλλους ότι τους σκέφτεστε.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρω Αγάπης 12/01 Παρασκευή ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο τρελός, ανάποδα

Έχετε αποκτήσει αρκετή σοφία και εμπειρία ζωής για να γνωρίζετε ότι δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε αμέσως όλα τα έργα. Μπορεί να εύχεστε και να ελπίζετε ότι θα μπορούσατε να βρείτε τρόπο για να πραγματοποιήσετε κάθε επιθυμία ή όνειρο που έχετε. Όμως είναι καλύτερα να εστιάσετε στο να κατακτήσετε πρώτα τα μικρά όνειρά σας… και να βελτιώνεστε όλο και περισσότερο κάθε μέρα.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα

Θα δείξετε ενθουσιασμό κι ευγένεια σε όλους. Δεν χρειάζεστε πολλά για να πλημμυρίσετε έναν άνθρωπο με την αγάπη σας. Χρειάζεστε απλώς μια στιγμή για να τους δείξετε πόσο τους νοιάζεστε.

tilefonikes-provlepsis

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 4 των κυπέλλων

Τα συναισθήματα δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστεί κανείς. Μπορεί να συμβεί ένα απροσδόκητο γεγονός και να σας προκαλέσει ποικίλα συναισθήματα. Μπορεί να είναι δύσκολο να επεξεργαστείτε το καθένα ξεχωριστά, γι’ αυτό θα χρειαστείτε λίγο χρόνο. Θα είναι καλό για εσάς να απολαύσετε λίγο χώρο μέχρι να μπορέσετε να τα ξεκαθαρίσετε.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των πεντάκτινων, ανάποδα

Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Τι κι αν δεν κάνατε ορισμένα πράγματα σ’ αυτή τη ζωή. Έχετε πολλές ώρες την ημέρα και πρέπει να επιλέξετε τη ζωή που νιώθετε ότι μπορείτε να ζήσετε άνετα μέσα στο πάθος σας. Απλά πρέπει να αποδεχτείτε ένα καινούργιο τρόπο προσέγγισης.

taro-zodia-098

Ταρω Αγάπης 12/01 Παρασκευή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ξιφών

Συμβαίνουν πολλά… και η ευχάριστη διάθεση των ανθρώπων γύρω σας, σας ωθεί να προσπαθήσετε εξαιρετικά σκληρά, για να τους κάνετε όλους ευτυχισμένους. Όμως δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα εσείς. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των κυπέλλων

Μπορεί να νιώθατε υπέροχα όταν σκεφτήκατε ένα όνειρο για πρώτη φορά, όμως τώρα φαίνεται πως θέλει πολλή δουλειά και το κέρδος θα είναι μικρό. Το όνειρό σας μπορεί να μην ήταν τόσο όμορφο όσο νομίζατε τελικά.

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η εγκράτεια

Η υπερβολική σκέψη είναι μέρος της φύσης σας! Είστε στοχαστής, γι’ αυτό δίνετε συχνά ωμές συμβουλές. Δεν θέλετε να μπερδέψετε κάποιον λόγω έλλειψης σαφήνειας. Έχετε σκεφτεί πολλά πράγματα πριν μιλήσετε και η σοφία σας μπορεί να είναι ακλόνητη – αλλά είναι απαραίτητη.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Η τύχη σας αλλάζει και το μέλλον σας αρχίζει να δείχνει σημάδια υπόσχεσης. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται προς όφελός σας και το μόνο που χρειάζεται.. είναι να πιστέψετε.

zvdia-zwdia-tarw

Ταρω Αγάπης 12/01 Παρασκευή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο μάγος

Έχετε πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να ασχοληθείτε με μια συμπληρωματική εργασία για επιπλέον χρήματα. Τι κάνετε καλά; Τι σας φέρνει χαρά; Σκεφτείτε να ακολουθήσετε μια καριέρα που ταιριάζει στην ανεξάρτητη φύση σας και σας φέρνει ευτυχία.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας

Επιλέξτε την ειρήνη. Όταν πρόκειται να τσακωθείτε με τους άλλους δείξτε ανωτερότητα. Δεν χρειάζεται να υπάρχει αγχωτική αλληλεπίδραση ανάμεσα σε εσάς και τη μελλοντική σας ευτυχία!

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia