Ταρω Αγάπης 13/01 Σάββατο – Ο πόνος της ραγισμένης καρδιάς

taro-13

Ταρω Αγάπης 13/01 Σάββατο .

Ταρω Αγάπης 13/01 Σάββατο ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 9 των κυπέλλων, ανάποδα .

Ίσως αυτή η σχέση να μην είναι αυτό που ελπίζατε. Η καρδιά σας αισθάνεται μπερδεμένη. Μια σχέση υποτίθεται ότι εξελίσσεται φυσικά, γι’ αυτό αν έχετε ανάμεικτα συναισθήματα, σκεφτείτε τον πραγματικό λόγο.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: η αρχιέρεια

Είστε υπεύθυνη για τα συναισθήματά σας. Χρειάζεται χρόνος για να γνωρίσετε πραγματικά κάποιον καλά. Δεν θέλετε να προχωρήσετε μέχρι να είστε απολύτως σίγουρη ότι τα έχετε ελέγξει καλά. Με την ησυχία σας. Γιατί να βιαστείτε;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 13/01 Σάββατο ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 3 των ξιφών

Θα νιώσετε τον πόνο της ραγισμένης σας καρδιάς. Κάποιο άτομο, μπορεί να μην έχει τα ίδια συναισθήματα με τα δικά σας. Η ειλικρίνειά του δύσκολα θα γίνει αποδεκτή, όμως καλύτερα να ξέρετε την αλήθεια, για να μην σπαταλάτε τον χρόνο σας. Η αλήθεια είναι πάντα καλύτερη από ένα γλυκό ψέμα.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης

Προσπαθήσατε σκληρά να βοηθήσετε ένα φίλο, αλλά για κάποιο λόγο όλες οι συμβουλές σας έπεσαν στο κενό. Μπορείτε να κάνετε πίσω και να τον αφήσετε να νιώσει το κενό της απουσίας σας. Μερικές φορές η απουσία, κάνει την καρδιά να αγαπάει πιο δυνατά. Δοκιμάστε το.

xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο ιππότης των κυπέλλων

Χρειάζεται πραγματικά να εκδικηθείτε κάποιον; Αφήστε το κάρμα να κάνει τη δουλειά του. Το να επιτρέπετε στους ανθρώπους να λάβουν τα αποτελέσματα των επιλογών τους είναι πολύ ανώτερο από οτιδήποτε άλλο.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των πεντάκτινων

Θέλετε να ξέρετε ότι ο φίλος σας είναι εκεί για εσάς. Δεν ζητάτε πολλά.. μόνο πίστη. Εσείς είστε ειλικρινής απέναντί του και πάντα δίπλα του όταν σας χρειάζεται. Γι’ αυτό ένας ώμος για να ακουμπήσετε… είναι πάντα ευπρόσδεκτος.

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 13/01 Σάββατο ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο τρελός

Θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο… αλλά βιάζεστε. Η ανυπομονησία μπορεί να σας τυφλώσει και να μην ακολουθήσετε τις καλές συμβουλές που προσπαθούν να σας δώσουν οι άνθρωποι όταν τις χρειάζεστε περισσότερο. Σας είναι δύσκολο να αντισταθείτε στο να προχωρήσετε παρορμητικά σε κάτι τώρα, όμως πρέπει να κάνετε υπομονή.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των ξιφών

Έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε κάτι εκπληκτικό. Δεν έχετε καταβάλει όλες τις δυνάμεις σας επειδή η ζωή σας ήταν πολυάσχολη. Όμως τώρα που έχετε ηρεμήσει, είναι καλύτερα να αρχίσετε να κάνετε επιτέλους μεγάλα όνειρα και να παλέψετε για την πραγματοποίησή τους.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των κυπέλλων, ανάποδα

Η σύγχυση επιτέλους έχει εξαφανιστεί. Αρχίζετε να νιώθετε πολύ καλύτερα τώρα. Το φως λάμπει στην άκρη ενός τούνελ. Μπορεί να νιώσατε απελπισία στην αρχή.. όμως τώρα, θα βιώσετε εκπληκτικά πράγματα.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των κυπέλλων, ανάποδα

Οι άνθρωποι μπορεί να χρησιμοποιούν όμορφα λόγια για να σας κερδίσουν, αλλά φροντίστε να είστε σίγουρη ότι υπάρχει ειλικρίνεια σε όσα σας λένε. Μπορείτε πάντα να διαβάσετε τα κίνητρα ενός ατόμου από τις πράξεις του. Δεν χρειάζεται να πιστεύετε αυτό που ακούτε, απλά επειδή ειπώθηκε.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zvdia-22

Ταρω Αγάπης 13/01 Σάββατο ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ξιφών

Νιώθετε παγιδευμένη κι αυτό οφείλεται εν μέρει σε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας. Φυσικά, τα συναισθήματα μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος. Η κατάστασή σας όμως, είναι καλύτερη από όσο φαντάζεστε. Μπορείτε να πάρετε μια απόφαση για να ανατρέψετε ολόκληρο το πρόβλημα.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο ήλιος

Το φως λάμπει στη ζωή σας ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας. Έχετε μια όμορφη ψυχή που βλέπει το καλό σε οτιδήποτε κάνετε. Ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να είστε αισιόδοξη, είναι επειδή το έχετε πάρει απόφαση εδώ και καιρό να είστε ακριβώς έτσι!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988