Ταρω Αγάπης 14/01 Κυριακή – Να εξερευνήσετε τα συναισθήματά σας

taro

Ταρω Αγάπης 14/01 Κυριακή .

Ταρω Αγάπης 14/01 Κυριακή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: η αρχιέρεια.

Γιατί να μην αφιερώσετε χρόνο για να εξερευνήσετε τα συναισθήματά σας; Είναι εύκολο να τα παραμερίζετε και να εστιάζετε σε αυτό που πρέπει να κάνετε, αλλά υποτιμάτε τις δυνατότητές σας, όταν δεν τα επεξεργάζεστε. Δώστε προσοχή στις τρέχουσες εμπειρίες σας, αντί να παγιδεύεστε σε αγχωτικές σκέψεις .

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 2 των ράβδων

Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει ο τρόπος που προσεγγίζετε τα πράγματα. Μπορεί να εκνευρίζετε τους ανθρώπους, απλά με το να είστε ο εαυτός σας. Είναι σχεδόν αδύνατο να ευχαριστήσετε το πλήθος, οπότε στο τέλος της ημέρας το άτομο που χρειάζεται να κάνετε ευτυχισμένο, είναι ο εαυτός σας. Μπορεί να μην σας αρέσει να νιώθετε απομονωμένη, αλλά θεωρήστε το σαν ένα μάθημα οικοδόμησης χαρακτήρα. Με την απόρριψη… έρχεται η δύναμη και το σθένος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 14/01 Κυριακή ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 6 των κυπέλλων

Έχετε αφήσει στην άκρη πολλά χόμπι σας. Προγραμματίστε ένα ραντεβού με τον εαυτό σας για να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί και σας ανεβάζει τη διάθεση. Αν στοχεύετε στην ευτυχία, θα τη βρείτε.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων

Θα ήταν ωραίο να είχατε προγραμματίσει τα πράγματα λίγο καλύτερα. Εύχεστε τα πράγματα να ήταν καλύτερα, πιο οργανωμένα και δομημένα. Αλλά δεν έγινε έτσι. Αξιοποιήστε στο έπακρο την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, τώρα. Αν κάτι προορίζεται για εσάς, θα το βιώσετε.

xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα

Μην μετράτε την αξία σας με το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς. Τη στιγμή που αρχίζετε να αναρωτιέστε αν είστε αποδεκτή από τους άλλους, είναι η στιγμή που χάνετε τη δύναμή σας. Αφήστε τις πράξεις σας να δείξουν σε όλους ποια είστε.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των κυπέλλων

Αν ασχολείστε μόνο με πράγματα που σας δίνουν την ευκαιρία να αναπτυχθείτε, ίσως χάσετε μια όμορφη κατάσταση. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι περιορίσατε τις ευκαιρίες σας, λόγω φόβου. Μην περιμένετε μέχρι αύριο για να αποκτήσετε όραμα. Δανειστείτε σοφία από τους άλλους… και δείτε τα πράγματα που έχετε στη ζωή σας τώρα.

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 14/01 Κυριακή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των πεντάκτινων

Κάθε μέρα συμβαίνουν πράγματα που ανοίγουν τον δρόμο στον ρομαντισμό. Μπορεί να περπατήσετε δίπλα σε ένα άτομο που σας δείχνει ενδιαφέρον. Ίσως απορρίψετε το μήνυμά του, επειδή δεν θέλετε να πάρετε αυτό το άτομο στα σοβαρά. Ο λόγος για τον οποίο είστε ελεύθερη, μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν δοκιμάζετε πράγματα. Ακόμα κι αν δεν καταλήξετε σε σχέση με το άτομο που βγαίνετε, η πρόθεση σας βοηθά, να έρθετε πιο κοντά στη μοιραία σχέση σας.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των πεντάκτινων

Σήμερα ένας φίλος μπορεί να ζητήσει με τον πιο ήπιο τρόπο να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας. Θα κάνει το σωστό, αλλά αν αισθάνεστε πληγωμένη, λίγη μεγαλύτερη αγάπη και ανησυχία.. θα κάνει θαύματα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ξιφών

Θέλετε να ξεκινήσετε αμέσως ένα έργο – και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, σωστά; Σας πήρε πολύ χρόνο για να καταλάβετε πως αυτό επιθυμούσατε. Επειδή θέλετε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας, πάρτε το χρόνο σας. Σχεδιάστε τα όλα. Επιβραδύνετε λιγάκι για να μπορέσετε να πετύχετε μόνιμα αποτελέσματα για το μέλλον.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ξιφών, ανάποδα

Λειτουργείτε επικριτικά; Μπορεί να πιστεύετε ότι κάποιος δεν είναι αρκετά καλός ή ότι δεν κάνει αρκετά – κι αυτό να μην είναι ρεαλιστικό. Κάθε άτομο βαδίζει σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι. Δώστε στους ανθρώπους το δικαίωμα να επιλέξουν πώς θα χειριστούν την κατάστασή τους. Τα δικά σας μέτρα, μπορεί να είναι πολύ υψηλά ή πολύ δύσκολα για να τα προσεγγίσει κάποιος.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zwdia-9988

Ταρω Αγάπης 14/01 Κυριακή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ξιφών

Οι άνθρωποι χρειάζονται ο ένας τον άλλον. Μπορεί να νιώθετε ότι είστε καλύτερα μόνη σας, όμως ένα μόνο άτομο που σας συμπαραστέκεται, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μην ντρέπεστε να ζητήσετε βοήθεια. Δεν είναι κακό να θέλετε αυτή την ανθρώπινη σύνδεση.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ράβδων, ανάποδα

Ίσως να μην είναι ωραίο να ακούτε πως εσείς έχετε το πρόβλημα – αλλά αυτό συμβαίνει. Εκτιμάτε τους ανθρώπους που σας επισημαίνουν πράγματα με αγάπη. Αν αναρωτιέστε γιατί οι άλλοι δεν συμμετέχουν στη ζωή σας όσο θα θέλατε, ελέγξτε τον εαυτό σας. Η ειλικρίνεια είναι ένα τόσο όμορφο δώρο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00