Ταρω Αγάπης 16/01 Τρίτη – Δεν χρειάζεται να ξέρετε τα πάντα

taro-sex

Ταρω Αγάπης 16/01 Τρίτη .

Ταρω Αγάπης 16/01 Τρίτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: η δύναμη .

Έχετε μεγάλη δύναμη και αντοχή, αλλά αν μείνετε σπίτι και επιλέξετε να μην κάνετε τίποτα σήμερα, δεν θα συμβεί και τίποτα. Η σημερινή μέρα είναι φτιαγμένη για δράση. Βάλτε έναν στόχο στο μυαλό σας και προχωρήστε για την κατάκτησή του.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο ακόλουθος των πεντάκτινων

Δεν χρειάζεται να ξέρετε τα πάντα για να πετύχετε. Το μόνο που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή είναι ένα όνειρο, ένα όραμα και ένα σχέδιο δράσης.

Μερικές φορές όταν έχετε την πρόθεση να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν, εμφανίζονται οι κατάλληλοι άνθρωποι όπως και οι ευκαιρίες. Μην ανησυχείτε για την αποτυχία. Ανησυχήστε περισσότερο.. αν δεν προσπαθήσετε καθόλου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 16/01 Τρίτη ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ιππότης των ράβδων

Έχετε έναν μοναδικό τρόπο να βλέπετε τον κόσμο. Δεν μπορείτε να κρατήσετε αυτά τα χρυσά ψήγματα σοφίας για τον εαυτό σας. Είναι όμως η ώρα σας να μοιραστείτε τις ιδέες σας με τον κόσμο. Το να κρατάτε τις εμπειρίες σας για τον εαυτό σας δεν έχει νόημα. Γίνετε κοινωνική.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των ξιφών

Επειδή κάποιος έχει έναν ωραίο τίτλο ή μια καλή δουλειά δεν του δίνει το δικαίωμα να σας συμπεριφέρεται υποδεέστερα. Ο χαρακτήρας σας αξίζει πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε μορφή οικονομικής ευμάρειας.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: οι εραστές ανάποδα

Όταν αγαπάτε κάποιον, πρέπει να είστε ευγενική και στοργική μαζί του. Οι πράξεις σας μιλούν πάντα πιο δυνατά από τα λόγια. Η συμπεριφορά σας γίνεται πάντα αντιληπτή. Δείχνετε στους άλλους το φως που έχετε όταν αντανακλάτε την αλήθεια σας με το να είστε ο εαυτός σας.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων, ανάποδα

Οι άνθρωποι μπορούν να προκαλέσουν λογομαχία απλά και μόνο για να δημιουργήσουν σύγχυση. Αντί να παρασυρθείτε σε έναν καυγά, κάντε ένα βήμα πίσω και ηρεμήστε. Θα βγείτε κερδισμένη αν αρνηθείτε να εμπλακείτε στα άσχημα παιχνίδια τους.

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 16/01 Τρίτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο τροχός της τύχης

Μπορεί να πιστεύετε – ή και όχι – στο κάρμα, όμως σίγουρα πιστεύετε στην καλοσύνη και στη δίκαιη συμπεριφορά απέναντι στους συνανθρώπους σας. Ο τροχός της τύχης σας ενθαρρύνει να είστε χρήσιμη…. όποτε σας δίνεται η δυνατότητα. Κάντε την επιπλέον προσπάθεια, όταν μπορείτε. Κι αν σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια καλή πράξη ή να ανταποδώσετε την καλοσύνη… αξιοποιήστε την.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος

Υπάρχουν πάντα περισσότεροι από ένας τρόποι για να δείτε μια κατάσταση! Κι ενώ συχνά προσπαθείτε να μπείτε στη θέση του άλλου, είναι καλό να το κάνετε με πρόθεση. Η κάρτα του κρεμασμένου σας ενθαρρύνει να μπείτε στη θέση κάποιου άλλου. Προσπαθήστε να συνδεθείτε με όσα νιώθει. Δείξτε εν συναίσθηση.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia shmera

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο μάγος

Είστε μια ασταμάτητη δύναμη. Όταν πρόκειται να κάνετε τα πράγματα να συμβούν, δεν υπάρχει πιο αποφασισμένο άτομο από εσάς. Σήμερα, η κάρτα του μάγου υποδηλώνει ότι θα ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια που αντιμετωπίζετε. Αν χρειάζεστε πόρους, θα είστε σε θέση να τους βρείτε. Αν δεν μπορείτε να κάνετε εσείς κάτι, θα βρείτε κάποιον που μπορεί. Τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας αυτή τη μέρα. Είστε μια καθαρή δύναμη θέλησης!

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Η εσωτερική σας φωνή είναι εκεί για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πράγματα πέρα από τη φυσική σφαίρα. Η καρδιά σας λέει αυτά που πρέπει να ακούσετε. Το μυαλό σας είναι ανοιχτό σε ό,τι θέλει να αποκαλύψει το σύμπαν. Αν αφήσετε τη μέρα να συνεχιστεί μέσα σε συνεχή θόρυβο, θα χάσετε το σημαντικό μήνυμα που πρέπει να ακούσετε.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

μελλοντολόγος

Ταρω Αγάπης 16/01 Τρίτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Είστε καλύτερος άνθρωπος όταν νιώθετε ξεκούραστη. Αξίζετε μια μέρα που δεν θα κάνετε τίποτα… έστω και για λίγο.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο τρελός

Σκέφτεστε ένα νέο έργο εδώ και αρκετό καιρό… και τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία, δεν θέλετε να χάνετε άλλο χρόνο για να ξεκινήσετε. Το πρόβλημα είναι ότι είστε τόσο πεινασμένη να ασχοληθείτε μ’ αυτό… που μπορεί να χάσετε τα τυφλά σημεία. Επιβραδύνετε για να βεβαιωθείτε ότι βλέπετε αυτό που πρέπει να δείτε, ώστε να μη χάσετε χρόνο αργότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66