Ταρω Αγάπης 17/01 Τετάρτη – Δεν θέλετε να οδηγηθείτε σε λάθος μονοπάτι

taro-13

Ταρω Αγάπης 17/01 Τετάρτη .

Ταρω Αγάπης 17/01 Τετάρτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 9 των πεντάκτινων .

Υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν, αλλά σας οδηγούν πιο μακριά απ’ αυτό που προσπαθείτε να αποκτήσετε. Προσπαθήστε να διακρίνετε για το ποιον ξοδεύετε τον χρόνο σας και ποιον αφήνετε να σας επηρεάσει. Αυτά τα πράγματα χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 4 των ράβδων

Είναι σημαντικό να γιορτάζετε τα ορόσημα σας. Είναι καλό να δίνετε στον εαυτό σας τα εύσημα για τον τρόπο που χειριστήκατε μία κατάσταση.

Σας πήρε πολύ περισσότερο χρόνο από όσο περιμένατε, για να την ολοκληρώσετε. Όμως τώρα έχετε το αποτέλεσμα στα χέρια σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 17/01 Τετάρτη ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: η βασίλισσα των πεντάκτινων

Τα πράγματα που θαυμάζετε στους άλλους, πιθανόν να τα βιώσετε κι εσείς. Το πρώτο βήμα προς την ανάπτυξή σας, είναι να κατανοήσετε και να αξιολογήσετε ποιες από τις πεποιθήσεις σας είναι περιοριστικές. Αν κάνετε ένα βήμα τη φορά, μπορεί να μειώσετε την απόσταση – ή τη συσχέτιση – από τον τωρινό… προς τον καλύτερο εαυτό σας.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 3 των πεντάκτινων

Έχετε δεξιότητες και ταλέντα που είναι μοναδικά. Μπορεί να επωφεληθείτε από την ανταλλαγή ιδεών για τις δεξιότητές σας που σας αποφέρουν οικονομικά κέρδη – ή τα χρησιμοποιείτε για να εξυπηρετήσετε τους γύρω σας. Μην παραμελείτε ή μην υπονομεύετε την αξία των ικανοτήτων σας. Μπορούν να κάνουν θαύματα!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο ακόλουθος των ξιφών, ανάποδα

Κάποιες καταστάσεις βρίσκουν τρόπο να βγουν στην επιφάνεια και να μας κατακλύσουν. Μπορεί να θέλετε να είστε ειλικρινής από την αρχή ενημερώνοντας το άλλο άτομο για το πώς νιώθετε. Είναι πολύ πιο εύκολο να είστε ειλικρινής στην αρχή… και να προσπαθήσετε να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη μεταξύ σας, αν καταστραφεί.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών

Μια νέα αρχή δεν περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Μπορείτε να κάνετε πίσω, να επαναξιολογήσετε και να ξεκινήσετε ξανά… ανά πάσα στιγμή. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, δημιουργήστε μια λίστα με όσα θέλετε περισσότερο και με όσα προσπαθείτε να κόψετε. Μπορείτε να συνεχίσετε να δημιουργείτε μια καλή ζωή.. ένα βήμα τη φορά!

taro-6-9

Ταρω Αγάπης 17/01 Τετάρτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών

Προσπαθείτε να μαντέψετε τι συμβαίνει, με βάση αυτά που γνωρίζετε τώρα. Οι περιορισμένες πληροφορίες όμως, μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητές σας να κάνετε λάθη. Δεν θέλετε να οδηγηθείτε σε λάθος μονοπάτι. Είναι καλύτερα να μάθετε και να ακούσετε περισσότερα, για να δείτε αν αλλάζετε γνώμη ή όχι. Ποτέ δεν ξέρετε.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων, ανάποδα

Έχετε συγγραφικό ταλέντο ή κάποια άλλη μορφή δημιουργικότητας; Αν δεν «κατεβάζετε» καινούργιες ιδέες, προσπαθήστε να ξεκουραστείτε… και απελευθερώνετε το έργο σας, αργότερα. Βρείτε άλλα πράγματα να κάνετε. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από το πόσο θα αναζωογονηθεί το μυαλό και η φαντασία σας, όταν δεν υπάρχει πίεση.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των ράβδων

Η ευφυΐα είναι κάτι πολύτιμο στον επιχειρηματικό κόσμο. Ξέρετε πότε να εφαρμόσετε τις ιδέες σας και να γίνετε χρήσιμη. Μπορεί να γίνετε το άτομο που οι άλλοι προσεγγίζουν, για να λύσουν ένα δύσκολο πρόβλημα. Το να αποκτήσετε τη φήμη ότι είστε το πιο έξυπνο άτομο στο δωμάτιο μπορεί κάποιους να τους φοβίσει και κάποιους άλλους να τους προσελκύσει. Εσείς απλά να είστε ο εαυτός σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των κυπέλλων

Μπορεί να μην ξέρετε τι θέλετε να κάνετε ή ποια θέλετε να είστε. Η αλλαγή καριέρας ή η μετάβαση σε μια νέα κατεύθυνση δεν είναι εύκολη. Προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε κάποιον! Όμως αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να προσπαθήσετε να είστε ευτυχισμένη.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zvdia-zwdia-tarw

Ταρω Αγάπης 17/01 Τετάρτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο θάνατος, ανάποδα

Οι πράξεις σας τον τελευταίο καιρό ήταν αποτέλεσμα πίστης ή φόβου; Αυτή η κάρτα αποκαλύπτει πιθανή στασιμότητα ή αποφυγή αλλαγής. Ενώ το άλμα στο άγνωστο μπορεί να είναι τρομακτικό, το ίδιο είναι και το να μένετε στάσιμη. Από την άλλη πλευρά θα μπορούσε να είναι ένα πολύτιμο μάθημα. Αξιολογήστε αν ο φόβος που βιώνετε σας κρατά μακριά από όλα όσα ονειρεύεστε. Πιστέψτε στον εαυτό σας, γιατί είστε ικανή για πολλά.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο ήλιος

Μετά από τη σκληρή δουλειά σας, να περιμένετε επιτυχία – ακόμα κι αν χρειαστεί χρόνος για να φανούν τα αποτελέσματα. Παρόλο που δεν είστε στο τέλος του ταξιδιού, κάθε βήμα της διαδρομής σας, αξίζει να το γιορτάσετε! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να απολαύσετε τις στιγμές που ζείτε αυτήν τη στιγμή. Σκεφτείτε πόσο μακριά έχετε ήδη ταξιδέψει.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot