Ταρω Αγάπης 18/01 Πέμπτη – Να πάρετε τον έλεγχο του πεπρωμένου σας

taro

Ταρω Αγάπης 18/01 Πέμπτη .

Ταρω Αγάπης 18/01 Πέμπτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο ακόλουθος των κυπέλλων .

Έρχονται καλές ειδήσεις! Ελπίζατε για μια θετική τροπή των γεγονότων – και θα την πετύχετε. Υπάρχει λόγος που νιώθατε τόσο αισιόδοξη. Η ζωή δεν θα σας απογοητεύσει σήμερα. Στην πραγματικότητα, θα πετάτε στα σύννεφα όλη μέρα!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: η βασίλισσα των πεντάκτινων, ανάποδα

Μερικοί άνθρωποι απλά δεν ξέρουν πότε να σταματήσουν. Νομίζουν ότι μπορούν να κυβερνήσουν τη ζωή σας με το τηλεχειριστήριο.

Σήμερα πρέπει να «πατήσετε πόδι» και να βάλετε όρια. Όταν παίρνετε μια απόφαση για τον εαυτό σας, είναι σημαντικό να την πιστεύετε ολόψυχα. Αν παραιτηθείτε και ενδώσετε στις απαιτήσεις των άλλων, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δυσκολέψετε τη ζωή σας.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 18/01 Πέμπτη ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ιππότης των ξιφών

Δεν μπορείτε να προβλέψετε τους ανθρώπους, έτσι δεν είναι; Υπάρχει ένας φίλος που πάντα φαίνεται να κάνει κάτι ασυνήθιστο. Ενώ οι αποφάσεις του σίγουρα προκαλούν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, δεν είναι κάτι με το οποίο συμφωνείτε. Δεν χρειάζεται να ανέχεστε τη συμπεριφορά των άλλων. Ζήστε τη ζωή σας σύμφωνα με τα δικά σας πρότυπα.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η δύναμη, ανάποδα

Μπορείτε να εντοπίσετε ένα άτομο που αγωνίζεται να πιστέψει στον εαυτό του από χιλιόμετρα μακριά. Αντιδρά αγχωτικά, παρότι η δουλειά του πηγαίνει καλά ή δημιουργεί δράμα όταν όλα γύρω του κυλούν ομαλά. Δεν θέλετε τέτοιου είδους ανθρώπους στην παρέα σας – και ίσως θελήσετε να αποστασιοποιηθείτε. Όπως είναι εύκολο για ένα άτομο να επηρεάσει θετικά ένα άλλο… μπορεί να συμβεί και το αντίθετο.

xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: η δικαιοσύνη

Όταν η ζωή φαίνεται άδικη, μην θυμώνετε και μην στεναχωριέστε. Μπορείτε να γράψετε μια επιστολή στο κατάλληλο άτομο ή να μιλήσετε με το αφεντικό σας. Πάρτε πρωτοβουλίες και εκφράστε τις απόψεις σας. Μπορεί και οι άλλοι να εύχονταν να το κάνουν… και μόλις σας δουν να αναλαμβάνετε πρωτοβουλία, θα σας υποστηρίξουν.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας

Αυτή η κάρτα είναι σημάδι δύναμης και θάρρους. Έχετε πνεύμα μαχητή σήμερα, αλλά επιλέξτε τις μάχες σας με σύνεση. Όταν η ζωή σας φτάνει στα όριά σας, βρίσκετε τον τρόπο να σηκωθείτε και να νικήσετε. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει λόγος να «πατήσετε επί πτωμάτων» για να ανέβετε στην κορυφή.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 18/01 Πέμπτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης

Εμπιστευτείτε τη διαδικασία. Οι καλές παλιομοδίτικες αξίες είναι η κόλλα που κρατά τα πράγματα ενωμένα για εσάς. Όταν γύρω σας όλα καταρρέουν, οι φίλοι σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις αντιξοότητες. Η σημερινή κάρτα σας προσκαλεί να πιστέψετε στον εαυτό σας και στον κοινωνικό σας κύκλο και να ξέρετε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι όλα θα πάνε καλά.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των κυπέλλων

Η καρδιά σας είναι γεμάτη πάθος και υπέροχες σκέψεις. Οι άνθρωποι σας λατρεύουν και σας στέλνουν θετικές δονήσεις. Όλα είναι καλά με την οικογένεια και τους φίλους σας. Σήμερα είναι μια από εκείνες τις μέρες που δεν συμβαίνει τίποτα σημαντικό, αλλά νιώθετε πως όλα γύρω σας είναι υπέροχα. Έχετε φτάσει πολύ μακριά από εκεί που ήσασταν κάποτε.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia shmera

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Η κάρτα του κόσμου σας καθοδηγεί να πάρετε τον έλεγχο του πεπρωμένου σας και να αγκαλιάσετε θετικά αυτό που σας περιμένει. Παραμείνετε αισιόδοξη και δημιουργήστε τη δική σας τύχη. Οι προκλήσεις αναδεικνύουν το καλύτερο μέσα σας καθώς προσπαθείτε σκληρότερα για να πετύχετε τους στόχους σας. Έχετε πίστη στην εσωτερική σας δύναμη. Διαθέτετε τη δύναμη ενός πολεμιστή που μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο με ανυποχώρητη επιμονή.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των πεντάκτινων

Έρχονται χρήματα! Δουλέψατε σκληρά, όμως μάθατε να εργάζεστε πιο έξυπνα. Δεν χρειάζεται να εξαντληθείτε δουλεύοντας ατέλειωτες ώρες για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Υπάρχει τρόπος να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα – και θα τον καταλάβετε σύντομα.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-fotia

Ταρω Αγάπης 18/01 Πέμπτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων, ανάποδα

Υπάρχουν άνθρωποι, που λατρεύουν τις διαμάχες. Θα βρουν οποιονδήποτε λόγο για να τσακωθούν μαζί σας. Θέλουν να σας ενοχλήσουν με όποιο τρόπο μπορούν. Δεν σας αρέσει που ξέρουν πώς να κινηθούν για να σας κάνουν να αντιδράσετε έντονα. Σήμερα όμως αν προσέξετε περισσότερο, θα καταλάβετε τις ατάκες τους και θα τους σταματήσετε, πολύ νωρίτερα.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο διάβολος, ανάποδα

Έχετε μάθει ένα ή δύο πράγματα σχετικά με τον πειρασμό. Γι’ αυτό… όσο κι αν θέλετε να ενδώσετε στο άτομο που σας αρέσει, ξέρετε ήδη πως δεν σκοπεύει να είναι ειλικρινής μαζί σας. Σε καμία περίπτωση δεν θα ανταλλάξετε πέντε λεπτά ευχαρίστησης… με μέρες πόνου.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66