Ταρω Αγάπης 19/01 Παρασκευή – Αφήνετε και πάλι κάποιον να παίξει με την καρδιά σας

taro-13

Ταρω Αγάπης 19/01 Παρασκευή .

Ταρω Αγάπης 19/01 Παρασκευή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο τρελός .

Έχετε μια μεγάλη ιδέα σήμερα και θέλετε να την εφαρμόσετε άμεσα πιστεύοντας πως τα έχετε όλα τακτοποιημένα. Είστε σίγουρη όμως ότι δεν θέλετε να ζητήσετε συμβουλές από άτομα που το έχουν κάνει στο παρελθόν; Μερικές σοφές συμβουλές μπορεί να σας σώσουν από λάθη. Μπορεί να δυσκολευτείτε να κάνετε υπομονή, όμως καλύτερα να κινηθείτε με ασφάλεια.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 5 των κυπέλλων, ανάποδα

Αφήνετε και πάλι κάποιον να παίξει με την καρδιά σας. Αυτή τη φορά όμως η θλίψη δεν θα κρατήσει για πολύ. Βλέπετε πλέον τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και ξέρετε πώς να ξεπεράσετε τη θλίψη.

Δεν είστε πρωτάρα στο παιχνίδι της αγάπης και ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε στο ρομαντισμό, είναι να ανασκουμπωθείτε… και να επιστρέψετε στο παιχνίδι.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 19/01 Παρασκευή ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 8 των ξιφών, ανάποδα

Θα χρειαστεί να αξιολογήσετε την συμπεριφορά σας. Μπορεί να αντιμετωπίζετε επικριτικά κάποιο άτομο. Οι άνθρωποι είναι καθρέφτες της ψυχής. Ίσως αυτό που βρίσκετε ανεπιθύμητο σε κάποιον άλλον, να είναι αυτό που έχετε εσείς μέσα σας. Να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας. Αυτό που νιώθετε, μπορεί να είναι μια ευκαιρία για συναισθηματική ανάπτυξη.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των ξιφών

Θα πετύχετε όλους τους στόχους σας αυτή την εβδομάδα! Αυτή η κάρτα είναι μια νικητήρια ένδειξη που δηλώνει ότι η πνευματική σας ικανότητα θα σας φέρει πολλή τύχη. Χρήματα, επιτυχία, ίσως μια νέα προαγωγή στη δουλειά! Ο ουρανός είναι το όριο, για εσάς.

xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: η κρίση

Ποια είναι η κλήση σας στη ζωή; Έχετε πολλές ευκαιρίες. Μπορεί να νιώθετε απογοητευμένη επειδή το κυνήγι εργασίας κράτησε περισσότερο από όσο περιμένατε. Όμως μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας. Αυτό που επιθυμείτε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι στη στροφή. Συνεχίστε να προχωράτε.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη

Η ζωή μπορεί να έχει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Έχετε μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη – κάτι που ελπίζατε. Το άτομο που φαινόταν να σας κατηγορεί, συνειδητοποιεί ότι έκανε λάθος. Είναι υπέροχο να ακούτε μια συγγνώμη. Αν και η λύπη τους δεν σβήνει την στενοχώρια που νιώσατε, φαίνεται ότι θα μπορέσετε να συμφιλιωθείτε – και θα υπάρξει σύντομα επανένωση της οικογένειας.

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 19/01 Παρασκευή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : η σελήνη

Νιώθετε περίεργα όταν κάποιος σας λέει ψέματα για μικροπράγματα. Απογοητεύεστε που δεν μπορεί να είναι ειλικρινής μαζί σας. Προσπαθήστε να το συζητήσετε μεταξύ σας με ηρεμία… γιατί μάλλον φοβάται την αντιπαράθεση. Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να διευκολύνετε τη διαδικασία – και να είστε υποστηρικτική.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ράβδων

Αυτή η μέρα θα περάσει τόσο γρήγορα, που δεν θα το καταλάβετε. Υπάρχουν πολλά να κάνετε, γι’ αυτό μη χάνετε χρόνο αναβάλλοντας να τα ολοκληρώσετε. Αν εργαστείτε σκληρά, θα τα προλάβετε και θα έχετε περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας χόμπι.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

δωρεάν-προβλέψεις

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των πεντάκτινων, ανάποδα

Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας. Μπορεί να χάσατε μια ευκαιρία αλλά υπάρχει λόγος που συνέβη. Πιθανότατα έπρεπε να παρευρεθείτε κάπου αλλού ή δεν ταίριαζε με το χρονοδιάγραμμά σας. Αυτά όμως συμβαίνουν! Θα προσπαθήσετε ξανά… για μια μελλοντική ευκαιρία. Η επόμενη, θα είναι σίγουρα καλύτερη.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των πεντάκτινων

Η μετριότητα δεν είναι για εσάς. Είστε ή όλα ή τίποτα. Γι’ αυτό και θα δυσκολευτείτε να περιμένετε για να δείτε πώς θα πάνε τα πράγματα που έχετε αναλάβει. Θέλετε να ολοκληρωθούν όλα άμεσα… γι’ αυτό είστε πλήρως αφοσιωμένη.

μελλοντολόγος

Ταρω Αγάπης 19/01 Παρασκευή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Ετοιμαστείτε να γιορτάσετε. Σύντομα φτάνετε στη γραμμή τερματισμού. Θα απολαύσετε τη δόξα ενός ολοκληρωμένου έργου. Ακόμα κι αν θέλετε να στραφείτε στον επόμενο μεγάλο στόχο, απολαύστε λιγάκι αυτή τη στιγμή και γιορτάστε την νίκη σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων

Ένα άτομο προσπαθεί να μπει ανάμεσα σε εσάς και την ψυχική σας ηρεμία. Η ευεξία σας όμως αξίζει πολύ περισσότερα. Κι αυτό πρέπει να το διασφαλίσετε! Μην αφήνετε τίποτα να διαταράξει την εσωτερική σας γαλήνη. Σήμερα αφοσιωθείτε στην ευτυχία σας. Αν δεν το κάνετε εσείς, τότε ποιος θα το κάνει;

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA